Категории раздела

Мини-чат

Наш опрос

Оцените мой сайт
Всего ответов: 0

Статистика


Онлайн всего: 2
Гостей: 2
Пользователей: 0

Форма входа

Поиск

Календарь

«  Май 2010  »
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Вс
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31

Друзья сайта

  • Которых консультацию назначено.
  • Главная » 2010 » Май » 11 » Бабушкін пиріг
    18:53
    Бабушкін пиріг

    Інгредієнти

    200 г маргарину
    2 яйця
    200 г цукру
    1/2 ч. л соди або пакетик розпушувача
    450 г борошна
    100 г чорносливу
    100 г кураги
    100 г родзинок
    1 велике яблуко
    1 ч. л. меленої кориці
    2 ст. л. цукрової пудри

    Спосіб приготування

    Перемішати маргарин з 150 г цукру, вбити яйця, всипати борошно з розпушувачем, замісити густе тісто і покласти його на 30 хвилин в морозилку.
    Замочити сухофрукти у воді, потім промити, віджати, порізати не дуже дрібно. Яблуко нарізати на часточки або кубики. Змішати фрукти з рештою цукром і корицею.
    Дно форми викласти пергаментом або змастити олією і припудрити борошном або манною крупою. Дістати тісто з морозилки, натерти на крупній тертці. Половину тіста викласти на дно форми, зверху викласти фрукти та засипати зверху залишилися натертим тестом.
    Випекти при температурі 200-250 градусів до золотисто-коричневого кольору.
    Подавати такий пиріг краще теплим. Перед подачею обсипати цукровою пудрою.

    Про рецепті

    Краще замочувати курагу, родзинки і чорнослив заздалегідь, і тільки холодною водою - так збережеться смак, колір і корисні властивості.
    Категория: Випічка | Просмотров: 415 | Добавил: therrint | Рейтинг: 0.0/0
    Всего комментариев: 0