Главная » 2010 Май 11 » Бабушкін пиріг
18:53 Бабушкін пиріг | |
Інгредієнти200 г маргарину2 яйця 200 г цукру 1/2 ч. л соди або пакетик розпушувача 450 г борошна 100 г чорносливу 100 г кураги 100 г родзинок 1 велике яблуко 1 ч. л. меленої кориці 2 ст. л. цукрової пудри Спосіб приготуванняПеремішати маргарин з 150 г цукру, вбити яйця, всипати борошно з розпушувачем, замісити густе тісто і покласти його на 30 хвилин в морозилку.Замочити сухофрукти у воді, потім промити, віджати, порізати не дуже дрібно. Яблуко нарізати на часточки або кубики. Змішати фрукти з рештою цукром і корицею. Дно форми викласти пергаментом або змастити олією і припудрити борошном або манною крупою. Дістати тісто з морозилки, натерти на крупній тертці. Половину тіста викласти на дно форми, зверху викласти фрукти та засипати зверху залишилися натертим тестом. Випекти при температурі 200-250 градусів до золотисто-коричневого кольору. Подавати такий пиріг краще теплим. Перед подачею обсипати цукровою пудрою. Про рецептіКраще замочувати курагу, родзинки і чорнослив заздалегідь, і тільки холодною водою - так збережеться смак, колір і корисні властивості. | |
|
Всего комментариев: 0 | |