Категории раздела

Мини-чат

Наш опрос

Оцените мой сайт
Всего ответов: 0

Статистика


Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0

Форма входа

Поиск

Календарь

«  Май 2010  »
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Вс
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31

Друзья сайта

  • Которых консультацию назначено.
  • Главная » 2010 » Май » 22 » Боорзак (Виріб з тесту)
    18:44
    Боорзак (Виріб з тесту)

    Інгредієнти

    Борошно 750, сметана 200, молоко 200, яйце 1 шт. , комбіжир 150, цукор 80, сіль.

    Спосіб приготування

    Прісне тісто, витримане протягом 30-40 хвилин в теплому місці на расстойку, розкочують в довгі джгутики діаметром 2 см, потім нарізують рівні грудочки вагою по 10-15 г, формують невеликі кульки і обсмажують їх у фритюрі до золотисто-рожевого кольору.
    Категория: Випічка | Просмотров: 538 | Добавил: therrint | Рейтинг: 0.0/0
    Всего комментариев: 0