Категории раздела

Мини-чат

Наш опрос

Оцените мой сайт
Всего ответов: 0

Статистика


Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0

Форма входа

Поиск

Календарь

«  Май 2010  »
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Вс
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31

Друзья сайта

  • Которых консультацию назначено.
  • Главная » 2010 » Май » 14 » Булочки "Асенько"
    19:27
    Булочки "Асенько"

    Інгредієнти

    1 кг борошна
    сто г цукру
    70 г маргарину
    600 мл молока
    10 г дріжджів
    10 г солі
    яйце, ванілін на смак
    Шоколад і карамельки для внутренности
    Горіхи та цукрова пудра для прикраси
    0,5 склянки цукрового сиропу

    Спосіб приготування

    Приготувати тісто (див. рецепт "Рогалики"), розділити на шматочки, подкатать в кульки, дати ТБУУФПСФШУС.
    Кожен шматочок розім'яти, в середину покласти шматочки шоколаду, карамельки. Защипати краю, надати форму кульки, перевернути швом донизу і викласти на деко. Дати ТБУУФПСФШУС і випікати при температурі 220-250 градусів.
    Відразу після випічки змастити цукровим сиропом. Булочки з карамеллю обсипати цукровою пудрою, булочки з шоколадом - горіхами.

    Про рецепті

    Подавати такі булочки краще теплими - тоді шоколад і карамель не встигнуть застигнути і залишаться м'якими.
    Категория: Випічка | Просмотров: 430 | Добавил: therrint | Рейтинг: 0.0/0
    Всего комментариев: 0