Главная » 2010 Май 14 » Булочки "Асенько"
19:27 Булочки "Асенько" | |
Інгредієнти1 кг борошнасто г цукру 70 г маргарину 600 мл молока 10 г дріжджів 10 г солі яйце, ванілін на смак Шоколад і карамельки для внутренности Горіхи та цукрова пудра для прикраси 0,5 склянки цукрового сиропу Спосіб приготуванняПриготувати тісто (див. рецепт "Рогалики"), розділити на шматочки, подкатать в кульки, дати ТБУУФПСФШУС.Кожен шматочок розім'яти, в середину покласти шматочки шоколаду, карамельки. Защипати краю, надати форму кульки, перевернути швом донизу і викласти на деко. Дати ТБУУФПСФШУС і випікати при температурі 220-250 градусів. Відразу після випічки змастити цукровим сиропом. Булочки з карамеллю обсипати цукровою пудрою, булочки з шоколадом - горіхами. Про рецептіПодавати такі булочки краще теплими - тоді шоколад і карамель не встигнуть застигнути і залишаться м'якими. | |
|
Всего комментариев: 0 | |