Главная » 2010 Май 28 » Яблучний пиріг
20:08 Яблучний пиріг | |
Інгредієнти3 яйця2 ст. борошна 4 ст. л. цукру сто р. вершкового масла кориця ванільний цукор Внутренность: 0,5 кг яблук 0,5 ст. цукру 2 ст. л. меду Спосіб приготуванняЯйця розтерти з цукром, всипати борошно, додати розм'якшене масло, корицю, ванільний цукор і вимісити круте тісто. Потім розділити на дві не рівні частини. І розкачати 2 пласта. Більший пласт викласти у змащену маслом форму і викласти начинку. З меншого пласта нарізати вузькі смуги і зробити з них на пирозі грати, змастити яєчним жовтком і випікати при температурі 200 градусів.Внутренность: Яблука очистити від шкірки, вирізати серцевину, дрібно нарізати, додати цукор, мед і все перемішати. | |
|
Всего комментариев: 0 | |