Категории раздела

Мини-чат

Наш опрос

Оцените мой сайт
Всего ответов: 0

Статистика


Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0

Форма входа

Поиск

Календарь

«  Май 2010  »
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Вс
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31

Друзья сайта

  • Которых консультацию назначено.
  • Главная » 2010 » Май » 28 » Яблучний пиріг
    20:08
    Яблучний пиріг

    Інгредієнти

    3 яйця
    2 ст. борошна
    4 ст. л. цукру
    сто р. вершкового масла
    кориця
    ванільний цукор
    Внутренность:
    0,5 кг яблук
    0,5 ст. цукру
    2 ст. л. меду

    Спосіб приготування

    Яйця розтерти з цукром, всипати борошно, додати розм'якшене масло, корицю, ванільний цукор і вимісити круте тісто. Потім розділити на дві не рівні частини. І розкачати 2 пласта. Більший пласт викласти у змащену маслом форму і викласти начинку. З меншого пласта нарізати вузькі смуги і зробити з них на пирозі грати, змастити яєчним жовтком і випікати при температурі 200 градусів.
    Внутренность: Яблука очистити від шкірки, вирізати серцевину, дрібно нарізати, додати цукор, мед і все перемішати.
    Категория: Випічка | Просмотров: 508 | Добавил: therrint | Рейтинг: 0.0/0
    Всего комментариев: 0