Категории раздела

Мини-чат

Наш опрос

Оцените мой сайт
Всего ответов: 0

Статистика


Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0

Форма входа

Поиск

Календарь

«  Май 2010  »
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Вс
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31

Друзья сайта

  • Которых консультацию назначено.
  • Главная » 2010 » Май » 17 » Ягідний торт з грильяжем
    19:01
    Ягідний торт з грильяжем

    Інгредієнти

    ТІСТО: Смородина - 100гр
    Вершкове масло - 100гр
    Яйця - 5 шт
    Цукор - 125 гр
    Бальзам на травках "alios Devgnerios - 999"/як варіант - ром/- 4 ст. л
    Борошно - 150 гр
    Розпушувач тесту - 1,5 ч. л
    Грильяж розсипчастий - сто гр
    Сіль - дрібка
    ПРИКРАСИ: полуниці - 150 гр
    Малини - 150 гр
    Смородини/червона чорна +/- 150 гр
    Сливки/35%/- 200 мл
    Желе/світле/- 1 пак/80 гр/
    Ванільний цукор - 1 ч. л
    Закріплювач вершків - 1 пак/8 гр/
    Грильяж - 200 гр

    Спосіб приготування

    Розігріваємо духовку до 180 ". роз'ємну форму/26 см/змащуємо масло і присипаємо коричневим цукром.
    Розтопити олія, смородину вимити й обсушити, відокремити білки від жовтків.
    Збити білки з сіллю в тугу піну. Жовтки + цукор + бальзам збити до оброзованія піни. Білкову масу викласти на жовткова крем. Змішану борошно з розпушувачем просіяти на білкову піну. Зверху викласти ягоди і грильяж/100гр/. Обережно все перемішати. Викласти у форму і випекат 40 мін. Отдать бісквіти охолонути.
    Ягоди для оформлення вимити й обсушити. Велику полуницю розрізати. Навколо бісквіта поставити кільце для торта від рознімної форми і викласти ягоди.
    Приготувати желе, дати йому охолонути до стану легкого загустения, що б воно не витікала з-під кільця форми, викласти на ягоди. Охлодіть 60 хв.
    Збити вершки з ванільним цукром і закріплювачем вершків. Узким ножем провести по внутрішній стінці кільця і зняти його. Боки торта змастити вершками і присипати грильяжем.
    Приємного чаювання Вам і вашим близьким!

    Про рецепті

    Грильяж звичайно ж можна купити і готовий, але яке почуття самозадоволення відчуваєш, если все зроблено своїми руками, тим більше, що це нескладно. По-цьому зробимо 300 гр грильяж самі/саме стільки йде на цей торт/. За день до приготування торта Прінемаемие за грильяж. /Його можна робити зарание і много. /150 гр мигдалю чи фундука ріжемо малеханькими кусочкамі. На суху сковороду з антипригарним покриттям висипаємо 150 гр цукру і помешірая розтає його, доводячи до насичено золотого кольору. Горіхи висипаємо в рідкий цукор, все добре перемішуємо і викладаємо на поверхню рясно змащену олією/пергаментна папір, змащена маслом цілком підійде/, розгортає качалкою, доїм охолонути й подрібнюємо молоточком для відбиття мяса. Для заливки використовувала желе "Медова ожина" - дуже ніжний смак.
    Категория: Випічка | Просмотров: 471 | Добавил: therrint | Рейтинг: 0.0/0
    Всего комментариев: 0