Главная » 2010 Май 17 » Ягідний торт з грильяжем
19:01 Ягідний торт з грильяжем | |
ІнгредієнтиТІСТО: Смородина - 100грВершкове масло - 100гр Яйця - 5 шт Цукор - 125 гр Бальзам на травках "alios Devgnerios - 999"/як варіант - ром/- 4 ст. л Борошно - 150 гр Розпушувач тесту - 1,5 ч. л Грильяж розсипчастий - сто гр Сіль - дрібка ПРИКРАСИ: полуниці - 150 гр Малини - 150 гр Смородини/червона чорна +/- 150 гр Сливки/35%/- 200 мл Желе/світле/- 1 пак/80 гр/ Ванільний цукор - 1 ч. л Закріплювач вершків - 1 пак/8 гр/ Грильяж - 200 гр Спосіб приготуванняРозігріваємо духовку до 180 ". роз'ємну форму/26 см/змащуємо масло і присипаємо коричневим цукром.Розтопити олія, смородину вимити й обсушити, відокремити білки від жовтків. Збити білки з сіллю в тугу піну. Жовтки + цукор + бальзам збити до оброзованія піни. Білкову масу викласти на жовткова крем. Змішану борошно з розпушувачем просіяти на білкову піну. Зверху викласти ягоди і грильяж/100гр/. Обережно все перемішати. Викласти у форму і випекат 40 мін. Отдать бісквіти охолонути. Ягоди для оформлення вимити й обсушити. Велику полуницю розрізати. Навколо бісквіта поставити кільце для торта від рознімної форми і викласти ягоди. Приготувати желе, дати йому охолонути до стану легкого загустения, що б воно не витікала з-під кільця форми, викласти на ягоди. Охлодіть 60 хв. Збити вершки з ванільним цукром і закріплювачем вершків. Узким ножем провести по внутрішній стінці кільця і зняти його. Боки торта змастити вершками і присипати грильяжем. Приємного чаювання Вам і вашим близьким! Про рецептіГрильяж звичайно ж можна купити і готовий, але яке почуття самозадоволення відчуваєш, если все зроблено своїми руками, тим більше, що це нескладно. По-цьому зробимо 300 гр грильяж самі/саме стільки йде на цей торт/. За день до приготування торта Прінемаемие за грильяж. /Його можна робити зарание і много. /150 гр мигдалю чи фундука ріжемо малеханькими кусочкамі. На суху сковороду з антипригарним покриттям висипаємо 150 гр цукру і помешірая розтає його, доводячи до насичено золотого кольору. Горіхи висипаємо в рідкий цукор, все добре перемішуємо і викладаємо на поверхню рясно змащену олією/пергаментна папір, змащена маслом цілком підійде/, розгортає качалкою, доїм охолонути й подрібнюємо молоточком для відбиття мяса. Для заливки використовувала желе "Медова ожина" - дуже ніжний смак. | |
|
Всего комментариев: 0 | |