Главная » 2010 Май 8 » Кіш з шинкою і кабачком
19:13 Кіш з шинкою і кабачком | |
Інгредієнти150 г вареної шинки, можна замінити беконом або сирокопчені окостом200г листкового тіста 20 мл вершків 150 г свіжого козячого сиру (використовувала бринзу) 3 яєчних жовтки 1 кабачок 1 цибулина сіль, перець Спосіб приготуванняВ окремій мисці змішати вершки, бринзу і яєчні желткі. Посоліть і поперчити.Помити кабачок, натерти його на крупній терке. Добавіть нарізану соломкою шинку, кабачок і подрібнену цибулю. Листкове тісто розкласти у формі для випікання, зверху простелю папером для випічки, змащену маслом, насипати квасоля в бобах чи щось подібне і випікати в духовці 20 хвилин. Потім боби зняти, тісто проколоти вилкою в декількох місцях і випікати вже без бобів ще 5 хвилин. Розподілити начинку з пирога. Випікати в духовці при температурі 180 * 30-40 хвилин. | |
|
Всего комментариев: 0 | |