Категории раздела

Мини-чат

Наш опрос

Оцените мой сайт
Всего ответов: 0

Статистика


Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0

Форма входа

Поиск

Календарь

«  Май 2010  »
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Вс
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31

Друзья сайта

  • Которых консультацию назначено.
  • Главная » 2010 » Май » 8 » Кіш з шинкою і кабачком
    19:13
    Кіш з шинкою і кабачком

    Інгредієнти

    150 г вареної шинки, можна замінити беконом або сирокопчені окостом
    200г листкового тіста
    20 мл вершків
    150 г свіжого козячого сиру (використовувала бринзу)
    3 яєчних жовтки
    1 кабачок
    1 цибулина
    сіль, перець

    Спосіб приготування

    В окремій мисці змішати вершки, бринзу і яєчні желткі. Посоліть і поперчити.
    Помити кабачок, натерти його на крупній терке. Добавіть нарізану соломкою шинку, кабачок і подрібнену цибулю.
    Листкове тісто розкласти у формі для випікання, зверху простелю папером для випічки, змащену маслом, насипати квасоля в бобах чи щось подібне і випікати в духовці 20 хвилин.
    Потім боби зняти, тісто проколоти вилкою в декількох місцях і випікати вже без бобів ще 5 хвилин.
    Розподілити начинку з пирога.
    Випікати в духовці при температурі 180 * 30-40 хвилин.
    Категория: Випічка | Просмотров: 583 | Добавил: therrint | Рейтинг: 0.0/0
    Всего комментариев: 0