Главная » 2010 Май 7 » Кіш зі спаржею та копченої шинкою
19:17 Кіш зі спаржею та копченої шинкою | |
ІнгредієнтиТісто:Борошно 1,5 ст. Маргарин сто гр. Молоко 6 ст. л. Сіль 1/2 ч. л Цукор 1 ст. л. Внутренность: Сир тертий 150 гр. Шинка з/до сто гр. Спаржа отв. 150 гр. Сметана 200 гр. Яйце 2 шт. Перець червоний, гострий, пластівці Петрушка ТХВМЕОБС 1 ст. л. Спосіб приготуванняБорошно й розм'якшений маргарин перетерти руками в крошку. Добавіть сіль, цукор і молоко. Вимесіть тісто і накривши його плівкою, прибрати в холодильник на 20 хвилин.Спаржу почистити, відварити і охладіть. Ветчіну нарізати соломкою. Змішати яйця із сметаною і тертим сиром, додати гострий перець і петрушку. Тісто розподілити по дну і стінок рознімної форми діаметром 28 см. Виліть начинку і запікати при температурі 190 градусів 25-30 хв. | |
|
Всего комментариев: 0 | |