Категории раздела

Мини-чат

Наш опрос

Оцените мой сайт
Всего ответов: 0

Статистика


Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0

Форма входа

Поиск

Календарь

«  Май 2010  »
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Вс
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31

Друзья сайта

  • Которых консультацию назначено.
  • Главная » 2010 » Май » 7 » Кіш зі спаржею та копченої шинкою
    19:17
    Кіш зі спаржею та копченої шинкою

    Інгредієнти

    Тісто:
    Борошно 1,5 ст.
    Маргарин сто гр.
    Молоко 6 ст. л.
    Сіль 1/2 ч. л
    Цукор 1 ст. л.
    Внутренность:
    Сир тертий 150 гр.
    Шинка з/до сто гр.
    Спаржа отв. 150 гр.
    Сметана 200 гр.
    Яйце 2 шт.
    Перець червоний, гострий, пластівці
    Петрушка ТХВМЕОБС 1 ст. л.

    Спосіб приготування

    Борошно й розм'якшений маргарин перетерти руками в крошку. Добавіть сіль, цукор і молоко. Вимесіть тісто і накривши його плівкою, прибрати в холодильник на 20 хвилин.
    Спаржу почистити, відварити і охладіть. Ветчіну нарізати соломкою.
    Змішати яйця із сметаною і тертим сиром, додати гострий перець і петрушку.
    Тісто розподілити по дну і стінок рознімної форми діаметром 28 см. Виліть начинку і запікати при температурі 190 градусів 25-30 хв.
    Категория: Випічка | Просмотров: 316 | Добавил: therrint | Рейтинг: 0.0/0
    Всего комментариев: 0