Главная » 2010 Май 22 » китайський хліб
00:48 китайський хліб | |
Інгредієнти50 гр холодної води1 ст. л. рослинного масла 6 ст. л. борошна дрібка солі соняшникова олія для смаження Спосіб приготуванняЗ води, ложки олії, солі і борошна замісити тісто, загорнути в полиэтилен і залишити на годину при кімнатній температурі. Через годину розкотити ковбаску, нарізати шматочки як на вареники їх буде 10-12 шт. , Розкачати кожен очень тонко, при цьому не робити багато рухів качалкою. Мені вистачає розкотити раз з 1-го боку і раз з іншого. Смажити на добре розігрітій олії з обох боків до золотистої скоринки. Смачно з гострими стравами, соусами тощоПро рецептіНе впевнена що це саме китайський хліб, але у нас в китайському ресторанчику є такий смажений і варений хлібець. мені подобався завжди смажений і подруга підказала рецепт, говорить що знайшла в инете, я теж бачила де те що щось подібне, але не змогла знайти. коржі виходять тонкими і хрусткими з порожніми пухирцями. | |
|
Всего комментариев: 0 | |