Категории раздела

Мини-чат

Наш опрос

Оцените мой сайт
Всего ответов: 0

Статистика


Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0

Форма входа

Поиск

Календарь

«  Май 2010  »
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Вс
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31

Друзья сайта

  • Которых консультацию назначено.
  • Главная » 2010 » Май » 22 » китайський хліб
    00:48
    китайський хліб

    Інгредієнти

    50 гр холодної води
    1 ст. л. рослинного масла
    6 ст. л. борошна
    дрібка солі
    соняшникова олія для смаження

    Спосіб приготування

    З води, ложки олії, солі і борошна замісити тісто, загорнути в полиэтилен і залишити на годину при кімнатній температурі. Через годину розкотити ковбаску, нарізати шматочки як на вареники їх буде 10-12 шт. , Розкачати кожен очень тонко, при цьому не робити багато рухів качалкою. Мені вистачає розкотити раз з 1-го боку і раз з іншого. Смажити на добре розігрітій олії з обох боків до золотистої скоринки. Смачно з гострими стравами, соусами тощо

    Про рецепті

    Не впевнена що це саме китайський хліб, але у нас в китайському ресторанчику є такий смажений і варений хлібець. мені подобався завжди смажений і подруга підказала рецепт, говорить що знайшла в инете, я теж бачила де те що щось подібне, але не змогла знайти. коржі виходять тонкими і хрусткими з порожніми пухирцями.
    Категория: Випічка | Просмотров: 662 | Добавил: therrint | Рейтинг: 0.0/0
    Всего комментариев: 0