Категории раздела

Мини-чат

Наш опрос

Оцените мой сайт
Всего ответов: 0

Статистика


Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0

Форма входа

Поиск

Календарь

«  Май 2010  »
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Вс
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31

Друзья сайта

  • Которых консультацию назначено.
  • Главная » 2010 » Май » 7 » Лагідний "Вишневий тортик"
    19:22
    Лагідний "Вишневий тортик"

    Інгредієнти

    бісквіт:
    5 яєць
    180 гр борошна
    180 гр цукру
    15 гр коньяку
    Крем:
    500 мл вершків 30%
    2 баночки сирного десерту Даніссімо (вишневий по 120 гр)
    20-25 гр желатину + 80-100 гр води
    120 гр цукру
    200 гр вишневого соку для просочення
    чорний шоколад

    Спосіб приготування

    Білки відокремити від жовтків і збити міксером в міцну піну додавши цукор, жовтки збити окремо і ввести в білкову масу, додати коньяк, трохи перемішати. У кілька прийомів додати просіяної борошна і акуратно перемішувати ложкою знизу вгору. Разьемную форму змастити олією (тільки дно, боки не потрібно так краще підніметься) пекти в розігрітій до 180 гр духовці 20 хвилин (перші 15 хвилин не відкривати) (форма роз'ємна д. 26 см)
    Холодні вершки збити в сухий посуді, (спершу на маленьких обертах, потім збільшити до максимальної) з цукром, додати наш сирний десерт, ще трохи збити, ввести остиглий желатин невеликими порціями при цьому продовжуючи збивати. (Желатин залити 100 гр прохолодної води, залишити на 10-15 хв, потім розпустити не доводячи до кипіння й остудити)
    Остиглий бісквіт витягти з форми розрізати вздовж, просочити вишневим соком, укласти в роз'ємну форму. На дно трохи крему, потім корж, просочення, майже весь крем (залишити трохи для верху), корж, просочення, що залишився, крем. Поставить для застигання у холодильник на пару годин (краще на ніч), торт вирізати з форми, прикрасити за настроєм. (Я прикрасила тертим шоколадом і та ж обсипала боки)
    Приємного літнього вечора!

    Про рецепті

    Дуже легкий, ніжно не нав'язливий смак. Сахара в крем можна трохи більше (по-смаку). Іноді додаю в крем (який служить прошарком) вишеньки без кісточок, свіжих чи консервованих, але тоді в крем однозначно цукру більше.
    Категория: Випічка | Просмотров: 377 | Добавил: therrint | Рейтинг: 0.0/0
    Всего комментариев: 0