Главная » 2010 Май 26 » Лимонний пиріжок
19:21 Лимонний пиріжок | |
Інгредієнти4 яйця,2/3 ст. сахара, 2 лимона, 0,5 ч. л. соди, 1 ч. л. розпушувача, ок. 1 склянки борошна, 600 гр. сметани, 2/3 ст. сахара. Спосіб приготуванняПропоную до чаю чудовий пиріжок!Для початку відваром лимони зі шкіркою у воді ,10-15 хвилин. Розрізатимемо їх навпіл і видалимо кісточки. Разом зі шкіркою пюріруем їх у блендері. У комбайні збиваємо яйця з цукром, потім додамо половину лимонної кашки, соду, розпушувач і борошно. Добре перемішуємо, тісто не густе. У круглу форму на дно стели пергамент і виливаємо тісто, прикриваємо зверху фольгою і відправляємо в розігріту духовку на середню поличку на 40 хвилин, потім відкриємо духовку, але форму залишимо в ній ще на 15 хвилин. Потім виймаємо пиріжок і, коли він охолоне, Чорноморське форми, розрізаємо навпіл. Тепер приготуємо крем: змішуємо сметану, що залишилася, лимонну кашку і цукор, добре збиваємо і Промазуємо наші коржі, готово! Відправляємо пиріг на пару годин на холод. Приємного чаювання! Про рецептіПирожок при випічці прикривається фольгою для того, щоб зверху він залишився світлим, на смак це не впливає . . . Удачи! | |
|
Всего комментариев: 0 | |