Категории раздела

Мини-чат

Наш опрос

Оцените мой сайт
Всего ответов: 0

Статистика


Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0

Форма входа

Поиск

Календарь

«  Май 2010  »
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Вс
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31

Друзья сайта

  • Которых консультацию назначено.
  • Главная » 2010 » Май » 26 » Лимонний пиріжок
    19:21
    Лимонний пиріжок

    Інгредієнти

    4 яйця,
    2/3 ст. сахара,
    2 лимона,
    0,5 ч. л. соди,
    1 ч. л. розпушувача,
    ок. 1 склянки борошна,
    600 гр. сметани,
    2/3 ст. сахара.

    Спосіб приготування

    Пропоную до чаю чудовий пиріжок!
    Для початку відваром лимони зі шкіркою у воді ,10-15 хвилин.
    Розрізатимемо їх навпіл і видалимо кісточки.
    Разом зі шкіркою пюріруем їх у блендері.
    У комбайні збиваємо яйця з цукром,
    потім додамо половину лимонної кашки, соду,
    розпушувач і борошно.
    Добре перемішуємо, тісто не густе.
    У круглу форму на дно стели пергамент і виливаємо тісто,
    прикриваємо зверху фольгою і відправляємо в розігріту духовку
    на середню поличку на 40 хвилин, потім відкриємо духовку,
    але форму залишимо в ній ще на 15 хвилин.
    Потім виймаємо пиріжок і, коли він охолоне, Чорноморське форми, розрізаємо навпіл.
    Тепер приготуємо крем:
    змішуємо сметану, що залишилася, лимонну кашку і цукор,
    добре збиваємо і Промазуємо наші коржі, готово!
    Відправляємо пиріг на пару годин на холод.
    Приємного чаювання!

    Про рецепті

    Пирожок при випічці прикривається фольгою для того, щоб зверху він залишився світлим, на смак це не впливає . . . Удачи!
    Категория: Випічка | Просмотров: 455 | Добавил: therrint | Рейтинг: 0.0/0
    Всего комментариев: 0