Главная » 2010 Май 14 » Маков-сирний пиріг
19:00 Маков-сирний пиріг | |
ІнгредієнтиТІСТО: Вершкове масло - сто грЦукор - 50 гр Борошно - 200 гр Ванілін, мелена кориця і розпушувач - по щіпки Сирна ВНУТРЕННОСТЬ: Сир - 250 гр Лимонний сік - 1 ст. л Яйця - 2 шт Крохмаль - 10 гр Порошок для ванільного пудингу - 10 гр Ванілін МАКОВА ВНУТРЕННОСТЬ: Молоко - 125 гр Цукор - 40 гр Мак - 70 гр Яйце - 1 шт Панірувальні сухарі/пшеничні/- 30 г Спосіб приготуванняДля макової внутренности закип'ятити молоко з цукром, засипати мак і проварити 1-2 хв. Дати настоятися. Если злегка охолоне, додати сухарі і яйце.Для сирної внутренности змішати інгредієнти. Змазати роз'ємну форму/26 см/. Змішати всі продукти для тіста до освіти крихти. Укласти на дно форми. Сирну начинку викласти в кондитерський мішок, викласти на корж в центрі по краю і ще одне кільце між. Макову начинку перекласти в кондитерський мішок і викласти 2 кільця в проміжки між сирними кільцями. Випікати при 175 "близько 35 хвилин. Приємного чаювання! | |
|
Всего комментариев: 0 | |