Категории раздела

Мини-чат

Наш опрос

Оцените мой сайт
Всего ответов: 0

Статистика


Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0

Форма входа

Поиск

Календарь

«  Май 2010  »
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Вс
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31

Друзья сайта

  • Которых консультацию назначено.
  • Главная » 2010 » Май » 14 » Маков-сирний пиріг
    19:00
    Маков-сирний пиріг

    Інгредієнти

    ТІСТО: Вершкове масло - сто гр
    Цукор - 50 гр
    Борошно - 200 гр
    Ванілін, мелена кориця і розпушувач - по щіпки
    Сирна ВНУТРЕННОСТЬ: Сир - 250 гр
    Лимонний сік - 1 ст. л
    Яйця - 2 шт
    Крохмаль - 10 гр
    Порошок для ванільного пудингу - 10 гр
    Ванілін
    МАКОВА ВНУТРЕННОСТЬ: Молоко - 125 гр
    Цукор - 40 гр
    Мак - 70 гр
    Яйце - 1 шт
    Панірувальні сухарі/пшеничні/- 30 г

    Спосіб приготування

    Для макової внутренности закип'ятити молоко з цукром, засипати мак і проварити 1-2 хв. Дати настоятися. Если злегка охолоне, додати сухарі і яйце.
    Для сирної внутренности змішати інгредієнти.
    Змазати роз'ємну форму/26 см/. Змішати всі продукти для тіста до освіти крихти. Укласти на дно форми.
    Сирну начинку викласти в кондитерський мішок, викласти на корж в центрі по краю і ще одне кільце між.
    Макову начинку перекласти в кондитерський мішок і викласти 2 кільця в проміжки між сирними кільцями.
    Випікати при 175 "близько 35 хвилин.
    Приємного чаювання!
    Категория: Випічка | Просмотров: 509 | Добавил: therrint | Рейтинг: 0.0/0
    Всего комментариев: 0