Главная » 2010 Май 11 » Marzipan-Torte
20:08 Marzipan-Torte | |
Інгредієнтибісквітний корж (світлі - розрізання на 3 частини)600 ml cлівок (+ 3 пачечка загусник для вершків) варення на смак раскатаний Марципан - для вгору Спосіб приготуваннясначало збити вершки разом з згущувачем для вершків до онородной маси.один корж покласти, змастити варенням і на варення викласти збиті вершки, покласти наступні корж і ще раз викласти збиті вершки, покласти останній карж і збитими вершками обмазати сначало краю а потім верхній корж. з зверху покласти тонко раскатаний марципан і надати форму торта, зайве зрізати ножем і потім прикрасити на свій смак. поставити на ніч у холодильник, щоб він просочився. приємного апетиту. Про рецептіможна купити бісквітні коржі (якщо є така можливість) - цей рецепт робиться бистроа якщо випікати, то трошки більше часу займає, потомучто корж повинні охолонути, перед тим як їх застосовувати для дольной обробки. | |
|
Всего комментариев: 0 | |