Категории раздела

Мини-чат

Наш опрос

Оцените мой сайт
Всего ответов: 0

Статистика


Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0

Форма входа

Поиск

Календарь

«  Май 2010  »
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Вс
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31

Друзья сайта

  • Которых консультацию назначено.
  • Главная » 2010 » Май » 11 » Marzipan-Torte
    20:08
    Marzipan-Torte

    Інгредієнти

    бісквітний корж (світлі - розрізання на 3 частини)
    600 ml cлівок (+ 3 пачечка загусник для вершків)
    варення на смак
    раскатаний Марципан - для вгору

    Спосіб приготування

    сначало збити вершки разом з згущувачем для вершків до онородной маси.
    один корж покласти, змастити варенням і на варення викласти збиті вершки, покласти наступні корж і ще раз викласти збиті вершки, покласти останній карж і збитими вершками обмазати сначало краю а потім верхній корж.
    з зверху покласти тонко раскатаний марципан і надати форму торта, зайве зрізати ножем і потім прикрасити на свій смак. поставити на ніч у холодильник, щоб він просочився.
    приємного апетиту.

    Про рецепті

    можна купити бісквітні коржі (якщо є така можливість) - цей рецепт робиться бистроа якщо випікати, то трошки більше часу займає, потомучто корж повинні охолонути, перед тим як їх застосовувати для дольной обробки.
    Категория: Випічка | Просмотров: 411 | Добавил: therrint | Рейтинг: 0.0/0
    Всего комментариев: 0