Категории раздела

Мини-чат

Наш опрос

Оцените мой сайт
Всего ответов: 0

Статистика


Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0

Форма входа

Поиск

Календарь

«  Май 2010  »
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Вс
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31

Друзья сайта

  • Которых консультацию назначено.
  • Главная » 2010 » Май » 13 » Міні-торт "Машина"
    19:15
    Міні-торт "Машина"

    Інгредієнти

    5 яєць
    180 гр цукру
    180 гр борошна
    25 гр коньяку або лимонного соку
    400 гр вершків 30%
    сто гр молочного шоколаду
    цукрова пудра
    готовий молочний напій Несквік
    готове жиле і шоколад для прикраси
    фрукти або ягоди (на ваш смак) у мене були банани.
    закріплювач для вершків 1 пакетик.

    Спосіб приготування

    Бісквіт:
    Желкі відокремити від Білків, Білки збити міксером в міцну піну, поступово додаючи Цукор. Жовтки окремо збити міксером, потім додати їх у збиті Білки і перемішати до однорідної Маси, можна міксером, влити коньяк. Просеянную борошно додаємо в яєчну суміш у кілька етапів, перемішуючи акуратно великою ложкою знизу вверх. Духовку розігріти на 180гр. Форму для запікання тільки дно змастити маслом. І випікати Бісквіт до готовності 15-20хв у мене була. (духовка не ВІДКРИВАТИ перші 10 хв) Бісквіт розрізати навпіл, просочити готовим Несквік, обрізати так щоб вийшло 2 прямокутника, круглі залишки підуть щоб сформувати кабіну.
    Розтоплений шоколад влити в гарячі вершки, до кипіння не доводити, если шоколад розчиниться поставити охолодити (робити заздалегідь). Холодний крем збити з пакетиком закріплювача можна додати цук. пудри по-смаку.
    Зібрати торт, прямокутний корж змастити кремом укласти порізані фрукти або ягоди, накрити остальным коржем, змастити кремом, зверху розмістити кабіну, все перемазаний кремом, прикрасити желе і шоколадом (попередньо залити готове жиле (води брати в 2 рази менше ніж на пакеті вказано) узким шаром в посуд дно якої встелене целофановою плівкою, також і з шоколадом, а потім ножем (для шоколаду гарячим) вирізаємо потрібні прикраси.
    Приємного апетиту.
    Категория: Випічка | Просмотров: 495 | Добавил: therrint | Рейтинг: 0.0/0
    Всего комментариев: 0