Главная » 2010 Май 13 » Міні-торт "Машина"
19:15 Міні-торт "Машина" | |
Інгредієнти5 яєць180 гр цукру 180 гр борошна 25 гр коньяку або лимонного соку 400 гр вершків 30% сто гр молочного шоколаду цукрова пудра готовий молочний напій Несквік готове жиле і шоколад для прикраси фрукти або ягоди (на ваш смак) у мене були банани. закріплювач для вершків 1 пакетик. Спосіб приготуванняБісквіт:Желкі відокремити від Білків, Білки збити міксером в міцну піну, поступово додаючи Цукор. Жовтки окремо збити міксером, потім додати їх у збиті Білки і перемішати до однорідної Маси, можна міксером, влити коньяк. Просеянную борошно додаємо в яєчну суміш у кілька етапів, перемішуючи акуратно великою ложкою знизу вверх. Духовку розігріти на 180гр. Форму для запікання тільки дно змастити маслом. І випікати Бісквіт до готовності 15-20хв у мене була. (духовка не ВІДКРИВАТИ перші 10 хв) Бісквіт розрізати навпіл, просочити готовим Несквік, обрізати так щоб вийшло 2 прямокутника, круглі залишки підуть щоб сформувати кабіну. Розтоплений шоколад влити в гарячі вершки, до кипіння не доводити, если шоколад розчиниться поставити охолодити (робити заздалегідь). Холодний крем збити з пакетиком закріплювача можна додати цук. пудри по-смаку. Зібрати торт, прямокутний корж змастити кремом укласти порізані фрукти або ягоди, накрити остальным коржем, змастити кремом, зверху розмістити кабіну, все перемазаний кремом, прикрасити желе і шоколадом (попередньо залити готове жиле (води брати в 2 рази менше ніж на пакеті вказано) узким шаром в посуд дно якої встелене целофановою плівкою, також і з шоколадом, а потім ножем (для шоколаду гарячим) вирізаємо потрібні прикраси. Приємного апетиту. | |
|
Всего комментариев: 0 | |