Главная » 2010 Май 27 » Млинці манні
18:48 Млинці манні | |
Інгредієнтимолоко - 1 літр;дріжджі сухі - 1 ст. ложка без верху або сирі - 15-20 р. ; вода кімнатної температури 1/4 склянки; яйця 2-3 шт; манка - 1,5 склянки; борошно - скільки візьме тісто; олія рослинна рафінована - 1/3 склянки; цукор - 1 ст. ложка; сіль за смаком; масло вершкове для мастила. Спосіб приготуванняДріжджі розчинити в теплій воді, додати трохи борошна і дати їм підійти хвилин 20.2 така молока закип'ятити, зняти з вогню, всипати манку і заварити без грудочок при помішуванні. Вийде грудку крутий каші. Дати охолонути. У час, що залишився молоко додати дріжджову масу, сіль, цукор, раст. масло, яйця, розмішати віночком. Рідку частина поступово додавати до остигнула манної каші невеликими порціями і ретельно розмішувати до повного розчинення. Додати борошна щоб тісто було як негусто сметана. Дати вибродіться до збільшення обсягу в 1,5-2 рази, ще раз добре розмішати. Ще раз дати піднятися хвилин 30 і випікати млинці на розігрітій товстостінній сковороді. Тісто більше не перемішувати! Для випічки перший млинця дно сковороди змастити узким шаром рослинного масла, потім більше не змащувати. Випечені млинці смзивать розтопленим вершковим маслом (втім, це за бажанням) і складати стопкою. Про рецептіМлинці з манкою виходять більш ніжними і відрізняються від звичайних дрожевих більш насиченим "хлібним" смаком. Для прискорення ранкового процесу приготування млинців, можна замісити тісто з вечора і залишити на ніч для початкового підйому, але тільки в прохолодному місці, щоб тісто не перекісло. Кстаті, такі млинці дивовижні з малосольною рибкою . . . | |
|
Всего комментариев: 0 | |