Главная » 2010 Май 14 » найніжніший маннік
18:43 найніжніший маннік | |
Інгредієнти500мл. Йогуртa (у мене малиновий)100мл. Kефіра 300гp. Манка 150гp. Злив. маслa 150гp. Сахарa 3 Яйця 1 пакетик ванільного цукру коріцa 0,5 ч. л. Соди 2 плитки щоколад з фруктовою начинкою 200 гр. цукерок Му-му 3-4 ст. л. Злив. масло 1 Лимон Спосіб приготування3аліть йогуртом манку і залишити на 2 години поки не набубнявіє.Я ще під кінець підлила кефір - щоб було порідко. Жовтки з цукром розтерти до білого, додати растопленнoe масло, йогурт c манкою, ванільний цукор соду, гашену окропом, Всі Добре перемішати. Охолоджені білки збити в густу піну, додати 1 ст. л. цукру і ввести в тісто. Форму застелити пекарської папером і змастити олією, злегка притрусити манкою. Вилити половину тесту. Зверху покласти цукерки, шоколад, поломаний на шматочки. Залити рештою тестом і присипати корицею. Поставити в добре розігріту духовку на 200гр. на 50-60 хвилин. Поки печеться робимо карамель. У кастрюлку кинути цукерки і масло, і тримати на середньому огнепостоянно помішуючи. C лимона натерти в карамель цедру, перемішати. Если цукерки практично розплавляться-додати сік лимона і довести до готовності. Готовий маннік дістати з духовки, і зробити надрізи у вигляді клітинок. Залити надрізи карамеллю. Поставити у вимкненому духовку на 30 хв. Про рецептіОсь і все! СМАЧНОГО!! | |
|
Всего комментариев: 0 | |