Главная » 2010 Май 9 » Печиво з джемом
18:40 Печиво з джемом | |
ІнгредієнтиІнгредієнти:Маргарин - 200 гр. Борошно - 400 гр. Цукор - 250 гр. Яйця - 2 шт. Ванілін - 1 пач. Сода - 1/2 ч. л Джем - 300 гр. Спосіб приготуванняЦукор розтерти з жовтками, збити окремо білок, з'єднати два маси. Додати розтоплений маргарин (тепла), ванілін, гашене соду, борошно. Замісити тісто. ? частина тесту прибрати в морозильник. На змащений лист розкачати тісто у вигляді прямокутника товщиною 1-1,5 див.Випічка 15 хв. , Витягнути з духовки дати охолонути 5 хв. , Змастити джемом. З морозилки витягнути тісто і натерти на тертці зверху на джем поставити в духовку випікати далі 20 хв. Після випічки дати охолонути 5 хв розрізати на ромбики, зверху посипати цукровою пудрою. Випічка 35 хв. t 180 ° C. | |
|
Всего комментариев: 0 | |