Категории раздела

Мини-чат

Наш опрос

Оцените мой сайт
Всего ответов: 0

Статистика


Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0

Форма входа

Поиск

Календарь

«  Май 2010  »
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Вс
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31

Друзья сайта

  • Которых консультацию назначено.
  • Главная » 2010 » Май » 7 » Пиріг з чорницями
    19:22
    Пиріг з чорницями

    Інгредієнти

    Хліб пшеничний або батон 200 г
    Чорниця - 150 г
    Цукор сто г
    Молоко - 80 г
    Яйце - 2 шт
    Сухарі мелені - сто г
    Масло вершкове або маргарин - 30 г
    Борошно пшеничне - сто г
    Цедра - 5 г
    Кориця - 5 г
    Цукор ванільний до смаку

    Спосіб приготування

    Чорницю вимити і перемішати з цукровим піском і корицею. Половину ягід скласти в обмазану вершковим маслом або маргарином і посипану сухарями форму.
    Пшеничний хліб чи батон нарізати скибочками, замочити в молоці, обваляти в яйці і мелених сухарях і підсмажити на вершковому маслі або маргарин, а потім укласти в форму на чорницю. Зверху висипати, що залишилася, чорницю, посипати сухарями. Розтерти вершкове масло з жовтками, додати трохи борошна, терту лимонну цедру, ванільний цукор і замісити туге тісто. Цим тестом покрити чорницю, поверхню змастити яйцем, посипати сухарями, цукровим піском. Випекти пиріг у духовці.
    Категория: Випічка | Просмотров: 426 | Добавил: therrint | Рейтинг: 0.0/0
    Всего комментариев: 0