Главная » 2010 Май 7 » Пиріг з чорницями
19:22 Пиріг з чорницями | |
ІнгредієнтиХліб пшеничний або батон 200 гЧорниця - 150 г Цукор сто г Молоко - 80 г Яйце - 2 шт Сухарі мелені - сто г Масло вершкове або маргарин - 30 г Борошно пшеничне - сто г Цедра - 5 г Кориця - 5 г Цукор ванільний до смаку Спосіб приготуванняЧорницю вимити і перемішати з цукровим піском і корицею. Половину ягід скласти в обмазану вершковим маслом або маргарином і посипану сухарями форму.Пшеничний хліб чи батон нарізати скибочками, замочити в молоці, обваляти в яйці і мелених сухарях і підсмажити на вершковому маслі або маргарин, а потім укласти в форму на чорницю. Зверху висипати, що залишилася, чорницю, посипати сухарями. Розтерти вершкове масло з жовтками, додати трохи борошна, терту лимонну цедру, ванільний цукор і замісити туге тісто. Цим тестом покрити чорницю, поверхню змастити яйцем, посипати сухарями, цукровим піском. Випекти пиріг у духовці. | |
|
Всего комментариев: 0 | |