Главная » 2010 Май 27 » Пиріг з грибами (варіант)
19:15 Пиріг з грибами (варіант) | |
Інгредієнтидля тіста:близько 400 гр. мукі, 150 гр. слів. масла, близько 1/8 л. молока, 1 яйце, 1 білок (жовток знадобиться пізніше), сіль, цукор. ------------------------------------------ для начинки: 100 гр. мелкопорезанного копченого бекону, 150 гр. лука, 1 кг. шампіньонов, 1 ст. л. мукі, 150 гр. сметани, 2 яйця, сіль, перець, 2 ст. л. раст. масла, петрушка. Спосіб приготуванняПропоную пиріжок для любителів грибів.Для початку приготуємо тісто. Масло має бути м'яким (не розтопленим). Змішуємо всі компоненти і відправляємо вийшло тісто в холодильник (хоча б на півгодини). Самі тим часом займемося начинкою: Помоему, почистимо і поріжемо кубиками цибулю. У сквороде обсмажуємо бекон, додамо раст. масло і весь лук, обсмажити його. Почистимо гриби, хто як звик (я обтирають їх серветкою і знімаю шкірку з капелюшка). Поріжемо печериці пластинками і відправимо в сковороду. Смажимо гриби до тих пір, поки не випарується рідина. Знімаємо з вогню і посипаємо борошном. Змішуємо сметану з яйцями, солимо і перчимо до смаку, додаємо помиту та мелкопорезанную петрушку. З'єднуємо гриби з цією сумішшю, добре перемішуємо, начинка готова. Виймаємо тісто з холодильника і розгортає його на столі, посипавши його трохи борошном. Викладаємо тісто у форму для запікання так, щоб його краї звисали зі всіх сторін. Розподіляємо грибну начинку і прикриваємо тестом, як кому подобається (пиріг можна залишити напіввідчиненим). Змащуємо поверхню пирога жовтком, збитим з 1 ст. л. молока. Відправляємо пиріг в духовку на середню поличку і випікаємо при 200 ° 40-50 хвилин. Смачного! Про рецептіЯкщо ж ви "зловите" лисички, пиріг стане ще смачнішою . . . удачі !!! | |
|
Всего комментариев: 0 | |