Категории раздела

Мини-чат

Наш опрос

Оцените мой сайт
Всего ответов: 0

Статистика


Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0

Форма входа

Поиск

Календарь

«  Май 2010  »
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Вс
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31

Друзья сайта

  • Которых консультацию назначено.
  • Главная » 2010 » Май » 27 » Пиріг з грибами (варіант)
    19:15
    Пиріг з грибами (варіант)

    Інгредієнти

    для тіста:
    близько 400 гр. мукі,
    150 гр. слів. масла,
    близько 1/8 л. молока,
    1 яйце,
    1 білок (жовток знадобиться пізніше),
    сіль, цукор.
    ------------------------------------------

    для начинки:
    100 гр. мелкопорезанного копченого бекону,
    150 гр. лука,
    1 кг. шампіньонов,
    1 ст. л. мукі,
    150 гр. сметани,
    2 яйця,
    сіль, перець,
    2 ст. л. раст. масла,
    петрушка.

    Спосіб приготування

    Пропоную пиріжок для любителів грибів.
    Для початку приготуємо тісто.
    Масло має бути м'яким (не розтопленим).
    Змішуємо всі компоненти і відправляємо вийшло тісто
    в холодильник (хоча б на півгодини).
    Самі тим часом займемося начинкою:
    Помоему, почистимо і поріжемо кубиками цибулю.
    У сквороде обсмажуємо бекон, додамо раст. масло
    і весь лук, обсмажити його.
    Почистимо гриби, хто як звик (я обтирають їх серветкою і знімаю шкірку з капелюшка).
    Поріжемо печериці пластинками і відправимо в сковороду.
    Смажимо гриби до тих пір, поки не випарується рідина.
    Знімаємо з вогню і посипаємо борошном.
    Змішуємо сметану з яйцями, солимо і перчимо до смаку,
    додаємо помиту та мелкопорезанную петрушку.
    З'єднуємо гриби з цією сумішшю, добре перемішуємо,
    начинка готова.
    Виймаємо тісто з холодильника і розгортає його на столі, посипавши його трохи борошном.
    Викладаємо тісто у форму для запікання так,
    щоб його краї звисали зі всіх сторін.
    Розподіляємо грибну начинку і прикриваємо тестом,
    як кому подобається (пиріг можна залишити напіввідчиненим).
    Змащуємо поверхню пирога жовтком,
    збитим з 1 ст. л. молока.
    Відправляємо пиріг в духовку на середню поличку
    і випікаємо при 200 ° 40-50 хвилин.
    Смачного!

    Про рецепті

    Якщо ж ви "зловите" лисички, пиріг стане ще смачнішою . . . удачі !!!
    Категория: Випічка | Просмотров: 411 | Добавил: therrint | Рейтинг: 0.0/0
    Всего комментариев: 0