Категории раздела

Мини-чат

Наш опрос

Оцените мой сайт
Всего ответов: 0

Статистика


Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0

Форма входа

Поиск

Календарь

«  Май 2010  »
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Вс
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31

Друзья сайта

  • Которых консультацию назначено.
  • Главная » 2010 » Май » 21 » Пиріг з морепродуктами
    18:57
    Пиріг з морепродуктами

    Інгредієнти

    для тіста:
    200 гр. слів. масла,
    300 гр. мукі,
    3-4 ст. л. сметани,
    0,5 ч. л. солі.
    --------------------

    для заливки:
    150 гр. сметани,
    3 яйця,
    1/8 л. молока,
    сіль, перець,
    мускатний горіх,
    1 мал. зубчік часнику.
    ---------------------

    а також:
    250-300 гр. сахарного горошку (в стручках),
    200 гр. ракового м'яса (крабові палички),
    2 ст. л. лімонного соку,
    1 пучок зел. лука.

    Спосіб приготування

    Раджу приготувати такий смачний пиріжок!
    Спочатку займемося тестом:
    з м'якого слів. масла, борошна, сметани і солі вимісити тісто
    і покладемо його в холод на півгодини.
    Вимиємо і поріжемо колечками зелена цибуля.
    Ракове м'ясо сбризгнем лимонним соком.
    У міксері змішуємо сметану, яйця та молоко,
    посолити і поперчити, додамо мускат і мелкопорубленний часник.
    Форму для запікання (у мене кругла, діаметром 30 см. )
    смажена слів. маслом, викладемо тісто, розподілимо його руками,
    сформуємо бортик, висотою ок. 3 см. ,
    "походимо" по тесту вилкою.
    Викладаємо на нього pаковое м'ясо, посипаємо зел. луком,
    розподіляємо горошок, зверху-нашу заливку
    і ставимо пиріг у вже розігріту до 200 духовку
    на середню поличку на 40-50 хвилин, готово!!
    Смачного!

    Про рецепті

    Їсти такий пиріжок краще відразу, поки він тепленький! удачі !!!
    Категория: Випічка | Просмотров: 320 | Добавил: therrint | Рейтинг: 0.0/0
    Всего комментариев: 0