Главная » 2010 Май 21 » Пиріг з морепродуктами
18:57 Пиріг з морепродуктами | |
Інгредієнтидля тіста:200 гр. слів. масла, 300 гр. мукі, 3-4 ст. л. сметани, 0,5 ч. л. солі. -------------------- для заливки: 150 гр. сметани, 3 яйця, 1/8 л. молока, сіль, перець, мускатний горіх, 1 мал. зубчік часнику. --------------------- а також: 250-300 гр. сахарного горошку (в стручках), 200 гр. ракового м'яса (крабові палички), 2 ст. л. лімонного соку, 1 пучок зел. лука. Спосіб приготуванняРаджу приготувати такий смачний пиріжок!Спочатку займемося тестом: з м'якого слів. масла, борошна, сметани і солі вимісити тісто і покладемо його в холод на півгодини. Вимиємо і поріжемо колечками зелена цибуля. Ракове м'ясо сбризгнем лимонним соком. У міксері змішуємо сметану, яйця та молоко, посолити і поперчити, додамо мускат і мелкопорубленний часник. Форму для запікання (у мене кругла, діаметром 30 см. ) смажена слів. маслом, викладемо тісто, розподілимо його руками, сформуємо бортик, висотою ок. 3 см. , "походимо" по тесту вилкою. Викладаємо на нього pаковое м'ясо, посипаємо зел. луком, розподіляємо горошок, зверху-нашу заливку і ставимо пиріг у вже розігріту до 200 духовку на середню поличку на 40-50 хвилин, готово!! Смачного! Про рецептіЇсти такий пиріжок краще відразу, поки він тепленький! удачі !!! | |
|
Всего комментариев: 0 | |