Главная » 2010 Май 29 » Пиріг з Рікотта з вишнями
19:17 Пиріг з Рікотта з вишнями | |
Інгредієнти300 гр. свежей вишні (або мороженої),2 ст. л. цукру, 500 гр. Рікотти, 1 яйце, 300 гр. слоеного тесту (мороз), 200 г. сахарной пудри. Спосіб приготуванняДо чого зручно морозиво листкове тісто!Дістали-розморозили. Вишні звільняємо від кісточок, покладемо на сито, посипаючи цукром, нехай піде зайвий сік. Рікотта з'єднуємо з цукровою пудрою і білком, добре перемішуємо, додамо вишні. Форму для запікання змащуємо слів. маслом, викладаємо тестом, зверху розподілимо начинку. З тіста робимо сіточку, викладаємо її зверху, змащуємо залишилися жовтком і відправляємо пиріжок у вже розігріту до 200 ° духовку на середню поличку на 40-50 хвилин, готово! П'ємо чайок, насолоджуємося смачним пирогом і дякуємо Еріка! Це він подарував мені ідею спекти пиріг з вишнями і рікоттою! Спасибо огромное, Ерік! Найніжніший пиріжок вийшов! | |
|
Всего комментариев: 0 | |