Категории раздела

Мини-чат

Наш опрос

Оцените мой сайт
Всего ответов: 0

Статистика


Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0

Форма входа

Поиск

Календарь

«  Май 2010  »
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Вс
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31

Друзья сайта

  • Которых консультацию назначено.
  • Главная » 2010 » Май » 29 » Пиріг з Рікотта з вишнями
    19:17
    Пиріг з Рікотта з вишнями

    Інгредієнти

    300 гр. свежей вишні (або мороженої),
    2 ст. л. цукру,
    500 гр. Рікотти,
    1 яйце,
    300 гр. слоеного тесту (мороз),
    200 г. сахарной пудри.

    Спосіб приготування

    До чого зручно морозиво листкове тісто!
    Дістали-розморозили.
    Вишні звільняємо від кісточок, покладемо на сито,
    посипаючи цукром, нехай піде зайвий сік.
    Рікотта з'єднуємо з цукровою пудрою і білком,
    добре перемішуємо, додамо вишні.
    Форму для запікання змащуємо слів. маслом,
    викладаємо тестом, зверху розподілимо начинку.
    З тіста робимо сіточку, викладаємо її зверху,
    змащуємо залишилися жовтком і відправляємо пиріжок
    у вже розігріту до 200 ° духовку на середню поличку
    на 40-50 хвилин, готово!
    П'ємо чайок, насолоджуємося смачним пирогом
    і дякуємо Еріка!
    Це він подарував мені ідею спекти пиріг з вишнями і рікоттою! Спасибо огромное, Ерік!
    Найніжніший пиріжок вийшов!
    Категория: Випічка | Просмотров: 433 | Добавил: therrint | Рейтинг: 0.0/0
    Всего комментариев: 0