Главная » 2010 Май 27 » Пиріг зі щавлем
00:48 Пиріг зі щавлем | |
ІнгредієнтиДріжджове тісто: борошно - 650 г, цукор - 50 г, маргарин - 70 г, яйце - 2 шт. , сіль -10 г, дріжджі - 25 г, молоко - 170 г.Із цих продуктів вийде 1 кг тесту. Спосіб приготуванняЩавель перебрати, промити, дрібно нарізати, злегка обсушити, додати для аромату кілька листочків м'яти або меліси лимонної, посолити по вкусу. Тесто розкачати в пласт товщиною 1 см і шириною 20 см. На середину шару покласти приготований щавель. Краї пласта з'єднати на середині і защипати. Сформованих пиріг покласти швом вниз на змащений маслом деко, прикрасити вирізаними фігурками з тіста, приклеюючи їх жовтком. Пиріг поставити на 15 хвилин, щоб він ТБУУФПСФШУС. Перед випічкою змастити яйцем, проколоти в 2-3 місцях дерев'яною палочкой. Готовий пиріг укласти на блюдо, попередньо давши трохи охолонути. Подавати зі сметаною, кислим, молоком. | |
|
Всего комментариев: 0 | |