Категории раздела

Мини-чат

Наш опрос

Оцените мой сайт
Всего ответов: 0

Статистика


Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0

Форма входа

Поиск

Календарь

«  Май 2010  »
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Вс
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31

Друзья сайта

  • Которых консультацию назначено.
  • Главная » 2010 » Май » 10 » Шоколадні Пироженко
    18:36
    Шоколадні Пироженко

    Інгредієнти

    200 гр цукру
    200 гр розм'якшеного вершкового масла
    200 гр чорного шоколаду (більше 90% какао)
    6 яєць
    200 гр борошна
    3 ч. л. коньяку
    2 ч. л. розпушувача
    крем:
    400 гр сметани 20%
    200 гр цукру
    200 гр. какао
    для прикраси сто гр чорного шоколаду
    для просочення:
    200 гр готового молочного напою типу Несквік у мене "Брум"
    глазур:
    сто шоколаду 3 ч. л. сметани

    Спосіб приготування

    Білки збити з цукром, додати до них збиті жовтки, олія, збити міксером небагато, 200 гр шоколаду поставити в мікрохвильову піч, растопіть. Муку просіяти разом з розпушувачем, перемешать. Добавляем коньяк і розтоплений шоколад перемішуємо, додаємо 200 гр. борошна з розпушувачем і обережно свеху вниз перемішуємо, ділимо суміш на 2 частини (можна взяти в половину менше продуктів, буде один корж) і відправляємо в мікрохвильовку в звичайному режимі для підігрівання на 6-7 хвилин (це залежить від форми, я брала керамічну висотою 5 см).
    Если перший корж буде готовий (він повинен трохи як би відшарується від стінки посуду), акуратно виймаємо його, провівши ножем з усіх боків, а потім лопаткою краще гнуться невеликий (можна силіконової), підчіплює знизу і все. Також випікаємо і другий корж, обережно, якщо перідержіте буде сухуватий, а якщо все буде верно то коржі дуже ніжні повітряні, м'які виходять.
    Коржі розрізати навпіл, просочити готовим Несквік, у мене був "Брум", змастити коржі кремом.
    Для крему збити віночком холодну сметану цукор і просіяних какао, до тих пір, поки цукор з какао не розчиниться.
    Зверху глазур з розтопленого шоколаду + 3ч. л. сметани. Поставіть в холодильник і нарізати порційними шматочками, ну дуже приємно різати, зверху посипати кокосом
    Смачного !!!!

    Про рецепті

    Форму можна взяти пластикову термостійку, для підігріву в мікрохвильовці, то ще простіше перевернув і все - бісквіт сам вискочить. покрокові у мене є тут: http://koolinar. ru/recipe/view/31757
    Категория: Випічка | Просмотров: 510 | Добавил: therrint | Рейтинг: 0.0/0
    Всего комментариев: 0