Главная » 2010 Май 10 » Шоколадні Пироженко
18:36 Шоколадні Пироженко | |
Інгредієнти200 гр цукру200 гр розм'якшеного вершкового масла 200 гр чорного шоколаду (більше 90% какао) 6 яєць 200 гр борошна 3 ч. л. коньяку 2 ч. л. розпушувача крем: 400 гр сметани 20% 200 гр цукру 200 гр. какао для прикраси сто гр чорного шоколаду для просочення: 200 гр готового молочного напою типу Несквік у мене "Брум" глазур: сто шоколаду 3 ч. л. сметани Спосіб приготуванняБілки збити з цукром, додати до них збиті жовтки, олія, збити міксером небагато, 200 гр шоколаду поставити в мікрохвильову піч, растопіть. Муку просіяти разом з розпушувачем, перемешать. Добавляем коньяк і розтоплений шоколад перемішуємо, додаємо 200 гр. борошна з розпушувачем і обережно свеху вниз перемішуємо, ділимо суміш на 2 частини (можна взяти в половину менше продуктів, буде один корж) і відправляємо в мікрохвильовку в звичайному режимі для підігрівання на 6-7 хвилин (це залежить від форми, я брала керамічну висотою 5 см).Если перший корж буде готовий (він повинен трохи як би відшарується від стінки посуду), акуратно виймаємо його, провівши ножем з усіх боків, а потім лопаткою краще гнуться невеликий (можна силіконової), підчіплює знизу і все. Також випікаємо і другий корж, обережно, якщо перідержіте буде сухуватий, а якщо все буде верно то коржі дуже ніжні повітряні, м'які виходять. Коржі розрізати навпіл, просочити готовим Несквік, у мене був "Брум", змастити коржі кремом. Для крему збити віночком холодну сметану цукор і просіяних какао, до тих пір, поки цукор з какао не розчиниться. Зверху глазур з розтопленого шоколаду + 3ч. л. сметани. Поставіть в холодильник і нарізати порційними шматочками, ну дуже приємно різати, зверху посипати кокосом Смачного !!!! Про рецептіФорму можна взяти пластикову термостійку, для підігріву в мікрохвильовці, то ще простіше перевернув і все - бісквіт сам вискочить. покрокові у мене є тут: http://koolinar. ru/recipe/view/31757 | |
|
Всего комментариев: 0 | |