Категории раздела

Мини-чат

Наш опрос

Оцените мой сайт
Всего ответов: 0

Статистика


Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0

Форма входа

Поиск

Календарь

«  Май 2010  »
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Вс
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31

Друзья сайта

  • Которых консультацию назначено.
  • Главная » 2010 » Май » 23 » Сливовий цукерки у їстівних фантиках!
    19:29
    Сливовий цукерки у їстівних фантиках!

    Інгредієнти

    450 гр. слоеного тесту
    2 ст. л. цукрової пудри
    60 гр. марціпана
    кориця на смак (можна і без неї)
    8-10 стиглих (але не перестиглого) слив середнього розміру
    Точна кількість злив залежить від того скільки квадратів у вас вийде з листкового тіста.

    Спосіб приготування

    1. Сахарную пудру, корицю і марципан добре перемішати, скачати однакові кульки 8-10 шт. Слоеное тісто розділити на квадрати. Сліви надрізати з однією з сторін, акуратно видалити кісточку і наповнити їх марципанові кулькою.
    2. В середину квадрата (з тіста) покласти сливу і загорнути її у вигляді цукерки (см. фото).
    3. Форму для запікання застелити папером для випічки, розкласти наші цукерки і випікати при 220 С близько 15 мінут. Готовие цукерки остудити і за бажанням посипати цукровою пудрою. (У мене на жалко її не було: ()

    Про рецепті

    Цукерки вийшли соковиті і смачні . 5 хвилин тому я плюнув на фігуру уплела третій
    Категория: Випічка | Просмотров: 413 | Добавил: therrint | Рейтинг: 0.0/0
    Всего комментариев: 0