Категории раздела

Мини-чат

Наш опрос

Оцените мой сайт
Всего ответов: 0

Статистика


Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0

Форма входа

Поиск

Календарь

«  Май 2010  »
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Вс
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31

Друзья сайта

  • Которых консультацию назначено.
  • Главная » 2010 » Май » 28 » Торт для донечки
    18:58
    Торт для донечки

    Інгредієнти

    1. Конфеткі маршмелоу 200гр
    2. Сметана 600 гр
    3. Коржі бісквітні 6 шт
    4. Сгушеное молоко 4 ст. л
    5. Сахарная пудра 600-800гр
    6. Лімонний сік 3-4 ст. л

    Спосіб приготування

    1. Коржі я на цей раз брала готові, (ванільні і шоколадні) тому що не було часу піч. Хоча дуже хотілося.
    2. Шкіри вирізаємо за допомогою форми для кексів. Від великого до самого малеханького. вирізала на-віч.
    3. За допомогою стаканчика робимо в кожному вирізування коржі по центрі дірочку.
    4. Сметану змішуємо із згущеним молоком. І Промазуємо коржі викладаючи один на інший.
    5. Частину, що залишилася крихту від вирізування коржів ламаємо в довільному порядку і змішуємо з рештою кремом.
    6. Если коржі викладені і промазав, вста вляем обгорнуту у фольгу ляльку. І верх над коржами закріплюємо викладаючи крихту від коржів змішаним з кремом. Формуємо сукню.
    7. Конфетки ділимо за кольорами, розплавляти в мікрохвильовій печі або на водяній бані з добаленіем 1 ст. л лимонного соку. Вимішуємо мастику поступово додаючи цукрову пудру, поки мастика не стане идентична на м'який пластилін. Розкочують по шматочку на столі присипання цукровою пудрою. Формуємо плаття на ваш смак.

    Про рецепті

    Таковых тортиків на сайті дуже багато, причому дуже і дуже гарних. Але мені теж захотілося внести свій варіант, може комусь знадобиться. Темболее на цьому наполягла донечка якої вчора виповнилося 8 років :-) І ще один момент на фотках, можливо, стане видно дірочки від свічок, так що прошу вибачення за не естетичний момент :-)
    Категория: Випічка | Просмотров: 578 | Добавил: therrint | Рейтинг: 0.0/0
    Всего комментариев: 0