Категории раздела

Мини-чат

Наш опрос

Оцените мой сайт
Всего ответов: 0

Статистика


Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0

Форма входа

Поиск

Календарь

«  Май 2010  »
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Вс
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31

Друзья сайта

  • Которых консультацию назначено.
  • Главная » 2010 » Май » 15 » торт "Нуца"
    18:53
    торт "Нуца"

    Інгредієнти

    БІСКВІТ:
    яйця-10 шт.
    цукор-2 ст.
    борошно-2 ст.
    КРЕМ заварний:
    яйця-3 шт.
    цукор-1,5 ст.
    крохмаль-3 ст. л.
    молоко-3 ст.
    ванільний цукор
    масло-сто гр.
    КРЕМ оздоблювальна:
    масло-200-250 гр.
    цукор-1 ст.
    молоко-0,5 ст.
    есенція
    . . . . . . . . . . . . . . . .

    шоколад-50 гр.
    масло-50 гр.

    Спосіб приготування

    Технологія виробництва.
    Як звичайно, збити білки + цукор потроху + жовтки + борошно-перемішати ложкою. духовка-180 *
    КРЕМ зав.
    Змішати яйця з цукром і ван. сах. + крохмаль (ложки брати з гіркою) - добре перемішати і додати молоко. зварити.
    Збити масло і потроху додавати крем, збиваючи.
    Крем відділ.
    У цукор додати молоко-зварити.
    Збити масло і потихеньку додавати сироп. кілька крапель есенції і крем готовий до вживання.
    Збірка торта в мене описана в "тортик з трояндочками".
    А верх торта я зробила так:
    Розтопити шоколад на вод. лазні. збити масло і додати розтоплений шоко.
    Цим кремом я і змастила верх торта.
    Ну, а далі найцікавіше . . . . . .

    Про рецепті

    якщо будуть питання-свисни . . .
    Категория: Випічка | Просмотров: 411 | Добавил: therrint | Рейтинг: 0.0/0
    Всего комментариев: 0