Главная » 2010 Май 15 » торт "Нуца"
18:53 торт "Нуца" | |
ІнгредієнтиБІСКВІТ:яйця-10 шт. цукор-2 ст. борошно-2 ст. КРЕМ заварний: яйця-3 шт. цукор-1,5 ст. крохмаль-3 ст. л. молоко-3 ст. ванільний цукор масло-сто гр. КРЕМ оздоблювальна: масло-200-250 гр. цукор-1 ст. молоко-0,5 ст. есенція . . . . . . . . . . . . . . . . шоколад-50 гр. масло-50 гр. Спосіб приготуванняТехнологія виробництва.Як звичайно, збити білки + цукор потроху + жовтки + борошно-перемішати ложкою. духовка-180 * КРЕМ зав. Змішати яйця з цукром і ван. сах. + крохмаль (ложки брати з гіркою) - добре перемішати і додати молоко. зварити. Збити масло і потроху додавати крем, збиваючи. Крем відділ. У цукор додати молоко-зварити. Збити масло і потихеньку додавати сироп. кілька крапель есенції і крем готовий до вживання. Збірка торта в мене описана в "тортик з трояндочками". А верх торта я зробила так: Розтопити шоколад на вод. лазні. збити масло і додати розтоплений шоко. Цим кремом я і змастила верх торта. Ну, а далі найцікавіше . . . . . . Про рецептіякщо будуть питання-свисни . . . | |
|
Всего комментариев: 0 | |