Категории раздела

Мини-чат

Наш опрос

Оцените мой сайт
Всего ответов: 0

Статистика


Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0

Форма входа

Поиск

Календарь

«  Июль 2025  »
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Вс
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031

Друзья сайта

  • Которых консультацию назначено.
  • Главная » Випічка
    Інгредієнти Тісто - див рецепт "здобний пиріг з маком" 2 крупних кислих яблука 1-2 ч. л. меленої кориці 1 ст. л. меду 2 ст. л. яблучного або грушевого повидла 1-2 ст. л цукру Спосіб приготування Приготувати дріжджове тісто. Розділити на дві нерівні частини.
    Категория: Випічка | Просмотров: 453 | Добавил: therrint | Дата: 06.06.2010

    Інгредієнти Зливи Ізюм Для тіста: 1 яйце 1 ст. цукру 1 ст. борошна 1 ст. борошна (грубого помелу) 1 ст. молока 1/3 ст. рослинного масла 7 гр. розпушувач Для посипання "Штрейзель з горіхами": 40 гр. вершкового масла 40 гр. цукру сто гр. борошна 50 гр.
    Категория: Випічка | Просмотров: 476 | Добавил: therrint | Дата: 04.06.2010

    Спосіб приготування Готове листкове тісто, нарізаємо квадратами або кружальцями, на що бракує часу. Сможете приготувати листкове тісто на мою рецептом прісного листкового тіста або другому. Духовку розігріваємо до 180 гр. На Протвино ставимо догори дном склянки (будь-які жаростійким), на склянку ложім наші квадрати, краї трохи розтягуємо, надаємо форму і відправляємо в духовку хвилин на 20.
    Категория: Випічка | Просмотров: 433 | Добавил: therrint | Дата: 03.06.2010

    Інгредієнти 250 гр вершкового масла 200 гр цукру 6 яєць 400 гр борошна 1 пакетик розпушувача 1 чайна ложка цедри лимона 4ст. л. маку 2 стиглих персика 200 гр збитих вершків Спосіб приготування Духовку нагріти до 200 гр. Вершкове масло (розм'якшене) розтерти з цукром, вбити яйця.
    Категория: Випічка | Просмотров: 420 | Добавил: therrint | Дата: 03.06.2010

    Інгредієнти Для тіста: 3/4 ст. цукру 1 яйце 1 ч. л. розпушувача 1,5 ст. борошна 1 ст. сметани (молока, ряжанки, кефіру) Для начинки: 200 г вишні без кісточок 100 г малини 2 яблука ********* крохмаль цукрова пудра Спосіб приготування Змішати тісто із зазначених інгредієнтів.
    Категория: Випічка | Просмотров: 582 | Добавил: therrint | Дата: 03.06.2010

    Інгредієнти 1. Маргарин - 250гр. 2. Борошно - 1-1,5 скл. 3. Цукор - 0,5 скл. 4. Ванілін щіпку 5. Розпушувач - 1 пач. Для внутренности: 1. Сир 350 - 400гр. 2. Яйця - 1 - 2 шт. 3. Цукор - за смаком Спосіб приготування 1. Муку з маргарином розтираємо і робимо пісочну тесту, потім додаємо туди цукор, ванілін, розпушувач і все перемішуємо.
    Категория: Випічка | Просмотров: 455 | Добавил: therrint | Дата: 03.06.2010

    Інгредієнти 400 гр. борошна 1 уп. (7 гр) сухих дріжджів 1 ст. ложки оливкової олії 1 ст. ложки солі 240 мл. води Спосіб приготування Мої чоловіки дуже люблять піту! Універсальна річ скажу я Вам. Хочеш їж вприкуску, хочеш поклади в кишеньку будь-яку начинку і ось тобі класний бутерброд.
    Категория: Випічка | Просмотров: 792 | Добавил: therrint | Дата: 03.06.2010

    Інгредієнти шоколаду - 150 г Вершкового масла або маргарину - 150 г Сахара - 80 г Яєць - 6 шт Муки - 150 г Какао - 50 г Розпушувач тесту - 1 ч. л Полуниця - 500 г Сметана 30% жирності - 450 г Желатин - 30 г Вода - 20 мл Цукор - 150 г Спосіб приготування Шоколад поламати на шматочки + вершкового масла або маргарину розтопити на водяній бані.
    Категория: Випічка | Просмотров: 381 | Добавил: therrint | Дата: 02.06.2010

    Інгредієнти 2 цибулини 40 г вершкового масла 1 ст. нежірних вершків 2 яйця 70 г тертого сиру сто г шинки Тісто: 200 г борошна сто г вершкового масла 1 яйце сіль Спосіб приготування Замісити тісто і забрати на 30 хвилин у холодильник. Нарізати кружечками цибулю і обсмажити у вершковому маслі 5 мінут.
    Категория: Випічка | Просмотров: 481 | Добавил: therrint | Дата: 02.06.2010

    Інгредієнти 6 яєць, 2 склянки цукру, 2 склянки борошна, 1 кг соковитих яблук, 300 г зефіру, 300 мл вершків жирністю не менше 20%, упаковка свіжозаморожених вишень, 2 ст. л. меду, 40 г вишневого джему, 0,5 склянки очищених волоських горіхів, 200 г гіркого шоколаду, 0,5 ч.
    Категория: Випічка | Просмотров: 529 | Добавил: therrint | Дата: 02.06.2010

    « 1 2 ... 4 5 6 7 8 ... 27 28 »