Категории раздела

Мини-чат

Наш опрос

Оцените мой сайт
Всего ответов: 0

Статистика


Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0

Форма входа

Поиск

Календарь

«  Июль 2025  »
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Вс
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031

Друзья сайта

  • Которых консультацию назначено.
  • Главная » Випічка
    Інгредієнти 1. Конфеткі маршмелоу 200гр 2. Сметана 600 гр 3. Коржі бісквітні 6 шт 4. Сгушеное молоко 4 ст. л 5. Сахарная пудра 600-800гр 6. Лімонний сік 3-4 ст. л Спосіб приготування 1. Коржі я на цей раз брала готові, (ванільні і шоколадні) тому що не було часу піч.
    Категория: Випічка | Просмотров: 578 | Добавил: therrint | Дата: 28.05.2010

    Інгредієнти агрус - 500-600 гр яйця - 3 шт цукор - 80гр (1/3 склянки) 1 щіпка солі 1 пакетик ванільного цукру розм'якшене вершкове масло - 100гр борошно - 150 гр (1 стакан) 1 ч. л. розпушувача 2 ст. л. какао (за бажанням) 2 ст. л. міцного холодної кави (за бажанням) Для безе: 3 білка цукор - 100гр крапелька солі 1 ч.
    Категория: Випічка | Просмотров: 585 | Добавил: therrint | Дата: 28.05.2010

    Інгредієнти для тіста: близько 400 гр. мукі, 150 гр. слів. масла, близько 1/8 л. молока, 1 яйце, 1 білок (жовток знадобиться пізніше), сіль, цукор. ------------------------------------------ для начинки: 100 гр. мелкопорезанного копченого бекону, 150 гр.
    Категория: Випічка | Просмотров: 410 | Добавил: therrint | Дата: 27.05.2010

    Інгредієнти для тіста: сметана 300 гр. цукор 200 гр масло вершкове 180 гр. сода 1 ч. л. борошно до пластичності приблизно грам 400-500 Для крему: Густав сменана 500 гр. цукор 120 гр. сироп з ягід (або соус) ягоди та шоколад для прикрашання лікер для просочення Для соусу: 1 склянка ожини, нмного води 70 мл.
    Категория: Випічка | Просмотров: 1212 | Добавил: therrint | Дата: 27.05.2010

    Інгредієнти молоко - 1 літр; дріжджі сухі - 1 ст. ложка без верху або сирі - 15-20 р. ; вода кімнатної температури 1/4 склянки; яйця 2-3 шт; манка - 1,5 склянки; борошно - скільки візьме тісто; олія рослинна рафінована - 1/3 склянки; цукор - 1 ст. ложка; сіль за смаком; масло вершкове для мастила.
    Категория: Випічка | Просмотров: 520 | Добавил: therrint | Дата: 27.05.2010

    Інгредієнти Дріжджове тісто: борошно - 650 г, цукор - 50 г, маргарин - 70 г, яйце - 2 шт., сіль -10 г, дріжджі - 25 г, молоко - 170 г. Із цих продуктів вийде 1 кг тесту. Спосіб приготування Щавель перебрати, промити, дрібно нарізати, злегка обсушити, додати для аромату кілька листочків м'яти або меліси лимонної, посолити по вкусу.
    Категория: Випічка | Просмотров: 447 | Добавил: therrint | Дата: 27.05.2010

    Інгредієнти 4 яйця, 2/3 ст. сахара, 2 лимона, 0,5 ч. л. соди, 1 ч. л. розпушувача, ок. 1 склянки борошна, 600 гр. сметани, 2/3 ст. сахара. Спосіб приготування Пропоную до чаю чудовий пиріжок! Для початку відваром лимони зі шкіркою у воді,10-15 хвилин.
    Категория: Випічка | Просмотров: 456 | Добавил: therrint | Дата: 26.05.2010

    Інгредієнти 1 кг свіжих груш 1 лимон 125 г вершкового масла сто г цукру ванілін на смак 1 ст. л. коньяку 3 яйця 60 г борошна 60 г панірувальних сухарів сто г меленого мигдалю 1,5 ч. л. розпушувача 2 ст. л. цукру 1 \ ч. л. кориці 2 ст. л. абрикосового повидла масло для форми фігурний шоколад 1/8 л збитих вершків Спосіб приготування Груші очистити, розрізати навпіл і видалити серцевину.
    Категория: Випічка | Просмотров: 492 | Добавил: therrint | Дата: 26.05.2010

    Інгредієнти Борошно 30, вода 50, сіль; баранина 250, цибуля ріпчаста 25, масло 15, перець. Спосіб приготування Прісне тісто формують у вигляді коржики, кладуть на неї рівним шаром фарш, покривають інший коржем і краю вироби защипують. Зробивши в декількох місцях проколи, випікають Фітч у формах.
    Категория: Випічка | Просмотров: 449 | Добавил: therrint | Дата: 26.05.2010

    Інгредієнти Готове листкове тісто або (у нас продаються в супер) листкові млинці (заморожені) Будь-який улюблений сир, натертий на велику тертку або нарізаний невеликими брусочками (в залежності від розміру крауссанчіков, які ви будете робити) Спосіб приготування Отже.
    Категория: Випічка | Просмотров: 365 | Добавил: therrint | Дата: 25.05.2010

    « 1 2 ... 6 7 8 9 10 ... 27 28 »