Інгредієнти 1. Конфеткі маршмелоу 200гр
2. Сметана 600 гр
3. Коржі бісквітні 6 шт
4. Сгушеное молоко 4 ст. л
5. Сахарная пудра 600-800гр
6. Лімонний сік 3-4 ст. л
Спосіб приготування 1. Коржі я на цей раз брала готові, (ванільні і шоколадні) тому що не було часу піч.
Категория:
Випічка
|
Просмотров:
578
|
Добавил:
therrint
|
Дата:
28.05.2010
|
Інгредієнти агрус - 500-600 гр
яйця - 3 шт
цукор - 80гр (1/3 склянки)
1 щіпка солі
1 пакетик ванільного цукру
розм'якшене вершкове масло - 100гр
борошно - 150 гр (1 стакан)
1 ч. л. розпушувача
2 ст. л. какао (за бажанням)
2 ст. л. міцного холодної кави (за бажанням)
Для безе:
3 білка
цукор - 100гр
крапелька солі
1 ч.
Категория:
Випічка
|
Просмотров:
585
|
Добавил:
therrint
|
Дата:
28.05.2010
|
Інгредієнти для тіста:
близько 400 гр. мукі,
150 гр. слів. масла,
близько 1/8 л. молока,
1 яйце,
1 білок (жовток знадобиться пізніше),
сіль, цукор.
------------------------------------------
для начинки:
100 гр. мелкопорезанного копченого бекону,
150 гр.
Категория:
Випічка
|
Просмотров:
410
|
Добавил:
therrint
|
Дата:
27.05.2010
|
Інгредієнти для тіста:
сметана 300 гр.
цукор 200 гр
масло вершкове 180 гр.
сода 1 ч. л.
борошно до пластичності приблизно грам 400-500
Для крему:
Густав сменана 500 гр.
цукор 120 гр.
сироп з ягід (або соус)
ягоди та шоколад для прикрашання
лікер для просочення
Для соусу:
1 склянка ожини, нмного води
70 мл.
Категория:
Випічка
|
Просмотров:
1212
|
Добавил:
therrint
|
Дата:
27.05.2010
|
Інгредієнти молоко - 1 літр;
дріжджі сухі - 1 ст. ложка без верху або сирі - 15-20 р. ;
вода кімнатної температури 1/4 склянки;
яйця 2-3 шт;
манка - 1,5 склянки;
борошно - скільки візьме тісто;
олія рослинна рафінована - 1/3 склянки;
цукор - 1 ст. ложка;
сіль за смаком;
масло вершкове для мастила.
Категория:
Випічка
|
Просмотров:
520
|
Добавил:
therrint
|
Дата:
27.05.2010
|
Інгредієнти Дріжджове тісто: борошно - 650 г, цукор - 50 г, маргарин - 70 г, яйце - 2 шт., сіль -10 г, дріжджі - 25 г, молоко - 170 г.
Із цих продуктів вийде 1 кг тесту.
Спосіб приготування Щавель перебрати, промити, дрібно нарізати, злегка обсушити, додати для аромату кілька листочків м'яти або меліси лимонної, посолити по вкусу.
Категория:
Випічка
|
Просмотров:
447
|
Добавил:
therrint
|
Дата:
27.05.2010
|
Інгредієнти 4 яйця,
2/3 ст. сахара,
2 лимона,
0,5 ч. л. соди,
1 ч. л. розпушувача,
ок. 1 склянки борошна,
600 гр. сметани,
2/3 ст. сахара.
Спосіб приготування Пропоную до чаю чудовий пиріжок!
Для початку відваром лимони зі шкіркою у воді,10-15 хвилин.
Категория:
Випічка
|
Просмотров:
456
|
Добавил:
therrint
|
Дата:
26.05.2010
|
Інгредієнти 1 кг свіжих груш
1 лимон
125 г вершкового масла
сто г цукру
ванілін на смак
1 ст. л. коньяку
3 яйця
60 г борошна
60 г панірувальних сухарів
сто г меленого мигдалю
1,5 ч. л. розпушувача
2 ст. л. цукру
1 \ ч. л. кориці
2 ст. л. абрикосового повидла
масло для форми
фігурний шоколад
1/8 л збитих вершків
Спосіб приготування Груші очистити, розрізати навпіл і видалити серцевину.
Категория:
Випічка
|
Просмотров:
492
|
Добавил:
therrint
|
Дата:
26.05.2010
|
Інгредієнти Борошно 30, вода 50, сіль; баранина 250, цибуля ріпчаста 25, масло 15, перець.
Спосіб приготування Прісне тісто формують у вигляді коржики, кладуть на неї рівним шаром фарш, покривають інший коржем і краю вироби защипують. Зробивши в декількох місцях проколи, випікають Фітч у формах.
Категория:
Випічка
|
Просмотров:
449
|
Добавил:
therrint
|
Дата:
26.05.2010
|
Інгредієнти Готове листкове тісто або (у нас продаються в супер) листкові млинці (заморожені)
Будь-який улюблений сир, натертий на велику тертку або нарізаний невеликими брусочками (в залежності від розміру крауссанчіков, які ви будете робити)
Спосіб приготування Отже.
Категория:
Випічка
|
Просмотров:
365
|
Добавил:
therrint
|
Дата:
25.05.2010
| « 1 2 ... 6 7 8 9 10 ... 27 28 » |