Категории раздела

Мини-чат

Наш опрос

Оцените мой сайт
Всего ответов: 0

Статистика


Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0

Форма входа

Поиск

Календарь

«  Июль 2025  »
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Вс
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031

Друзья сайта

  • Которых консультацию назначено.
  • Главная » Випічка
    Інгредієнти Тісто: 200 гр вершкового маргарину сто гр цукру 4 жовтки 1 ст. л. розпушувача 600 гр борошна Все інше: 4 білка 150 гр цукру 150-200 яблучного варення, а вообщето будь-яке улюблене можна 2 ч. л. какао (але можна і без) Спосіб приготування Маргарин кімнатної температури розтерти з жовтками, цукром, додати просіяної борошна і розпушувача, руками замісити тісто, розділити його на дві рівні частини, в одну можна з борошном покласти пару ложок какао або трохи розтопленого шоколаду.
    Категория: Випічка | Просмотров: 456 | Добавил: therrint | Дата: 24.05.2010

    Інгредієнти Для тіста: сто гр вершкового масла 2 ст. ложки сметани пів склянки цукру розпушувач борошно - приблизно з склянки Для крему: Половина пакетика крему без варіння (у мене Откер ванільний) сто гр прохладного молока 50 гр цукру 2 ст. ложки Чінзано (можна десертного вина) 6 ст.
    Категория: Випічка | Просмотров: 435 | Добавил: therrint | Дата: 24.05.2010

    Інгредієнти Тісто: 200гр-маргарину, 1сткн-цукру, 4 яйця, 200гр-сметани, цедра лимона, украпітель смаку (лимон), ванілін, дрібка солі, розпушувач-1 пакетік. Муку-додаємо до отримання Пластелиновая маси. (700г-приблизно) Крем: 2стакн-молока, 2 ст/л-борошна, 1сткн-цукру, 2ст/л-какао,1-жовток (сирий), 100гр-маргарину (розм'якшення), ванілін.
    Категория: Випічка | Просмотров: 447 | Добавил: therrint | Дата: 24.05.2010

    Інгредієнти Для тіста: 3 яйця 200 г. цукру 1 п. ванільного цукру 200 мл соняшникової олії 500 г. борошна Цедра 1-го лимона 1 п. розпушувача Крем: 150 р. вершкового масла 5 ст. ложок цукрової пудри 1 п. ванільного цукру 1 -2 ст. ложки рому Для прикраси: Цукор Харчовий барвник.
    Категория: Випічка | Просмотров: 555 | Добавил: therrint | Дата: 24.05.2010

    Інгредієнти Бісквіт: 4яйца, 250 г цукру, 250 г борошна. Крем: 40г желатину, 1ст (200) молока, 300 г слив масла, 400 г цукру, 10 яєць, 1 ст л борошна, 2 п ванілі. Глазур: 400 г вершків 35%, 400 г шоколаду (чорного), 25г слив масла. Спосіб приготування 1) Яйця збити з цукром в пишну масу, додаємо просіяне борошно, і все добре перемішуємо.
    Категория: Випічка | Просмотров: 502 | Добавил: therrint | Дата: 24.05.2010

    Інгредієнти 250 гр борошна 150 мл мінеральної води з газом (можливо трохи менше) 2 ст л песто 2 зубчики часнику 1 ч л цукру 1/2 ч л солі 5 гр сухих дріжджів 1 ст л оливкової олії 1 ч л суміші прованських травок Спосіб приготування Розводимо дріжджі в теплій воді з цукром і невеликою кількістю борошна, даємо настоятися 10 хвилин.
    Категория: Випічка | Просмотров: 484 | Добавил: therrint | Дата: 24.05.2010

    Інгредієнти 450 гр. слоеного тесту 2 ст. л. цукрової пудри 60 гр. марціпана кориця на смак (можна і без неї) 8-10 стиглих (але не перестиглого) слив середнього розміру Точна кількість злив залежить від того скільки квадратів у вас вийде з листкового тіста.
    Категория: Випічка | Просмотров: 415 | Добавил: therrint | Дата: 23.05.2010

    Інгредієнти 260гр. сахара 180гр. борошна 2 пакетики ванільного пудингу 1щепотка солі 3 пакетика ваніліну какосовая стружка 50гр (обсмажена) і волоський горіх 50-70 гр Крем пудинг лимонний (який не варитися) молоко 500 мл сахар. пудра 100гр 200гр слів.
    Категория: Випічка | Просмотров: 397 | Добавил: therrint | Дата: 23.05.2010

    Інгредієнти Борошно 750, сметана 200, молоко 200, яйце 1 шт., комбіжир 150, цукор 80, сіль. Спосіб приготування Прісне тісто, витримане протягом 30-40 хвилин в теплому місці на расстойку, розкочують в довгі джгутики діаметром 2 см, потім нарізують рівні грудочки вагою по 10-15 г, формують невеликі кульки і обсмажують їх у фритюрі до золотисто-рожевого кольору.
    Категория: Випічка | Просмотров: 538 | Добавил: therrint | Дата: 22.05.2010

    Інгредієнти 50 гр холодної води 1 ст. л. рослинного масла 6 ст. л. борошна дрібка солі соняшникова олія для смаження Спосіб приготування З води, ложки олії, солі і борошна замісити тісто, загорнути в полиэтилен і залишити на годину при кімнатній температурі.
    Категория: Випічка | Просмотров: 663 | Добавил: therrint | Дата: 22.05.2010

    « 1 2 ... 7 8 9 10 11 ... 27 28 »