Інгредієнти Тісто:
200 гр вершкового маргарину
сто гр цукру
4 жовтки
1 ст. л. розпушувача
600 гр борошна
Все інше:
4 білка
150 гр цукру
150-200 яблучного варення, а вообщето будь-яке улюблене
можна 2 ч. л. какао (але можна і без)
Спосіб приготування Маргарин кімнатної температури розтерти з жовтками, цукром, додати просіяної борошна і розпушувача, руками замісити тісто, розділити його на дві рівні частини, в одну можна з борошном покласти пару ложок какао або трохи розтопленого шоколаду.
Категория:
Випічка
|
Просмотров:
456
|
Добавил:
therrint
|
Дата:
24.05.2010
|
Інгредієнти Для тіста:
сто гр вершкового масла
2 ст. ложки сметани
пів склянки цукру
розпушувач
борошно - приблизно з склянки
Для крему:
Половина пакетика крему без варіння (у мене Откер ванільний)
сто гр прохладного молока
50 гр цукру
2 ст. ложки Чінзано (можна десертного вина)
6 ст.
Категория:
Випічка
|
Просмотров:
435
|
Добавил:
therrint
|
Дата:
24.05.2010
|
Інгредієнти Тісто: 200гр-маргарину, 1сткн-цукру, 4 яйця, 200гр-сметани, цедра лимона, украпітель смаку (лимон), ванілін, дрібка солі, розпушувач-1 пакетік. Муку-додаємо до отримання Пластелиновая маси. (700г-приблизно) Крем: 2стакн-молока, 2 ст/л-борошна, 1сткн-цукру, 2ст/л-какао,1-жовток (сирий), 100гр-маргарину (розм'якшення), ванілін.
Категория:
Випічка
|
Просмотров:
447
|
Добавил:
therrint
|
Дата:
24.05.2010
|
Інгредієнти Для тіста:
3 яйця
200 г. цукру
1 п. ванільного цукру
200 мл соняшникової олії
500 г. борошна
Цедра 1-го лимона
1 п. розпушувача
Крем:
150 р. вершкового масла
5 ст. ложок цукрової пудри
1 п. ванільного цукру
1 -2 ст. ложки рому
Для прикраси:
Цукор
Харчовий барвник.
Категория:
Випічка
|
Просмотров:
555
|
Добавил:
therrint
|
Дата:
24.05.2010
|
Інгредієнти Бісквіт: 4яйца, 250 г цукру, 250 г борошна. Крем: 40г желатину, 1ст (200) молока, 300 г слив масла, 400 г цукру, 10 яєць, 1 ст л борошна, 2 п ванілі. Глазур: 400 г вершків 35%, 400 г шоколаду (чорного), 25г слив масла.
Спосіб приготування 1) Яйця збити з цукром в пишну масу, додаємо просіяне борошно, і все добре перемішуємо.
Категория:
Випічка
|
Просмотров:
502
|
Добавил:
therrint
|
Дата:
24.05.2010
|
Інгредієнти 250 гр борошна
150 мл мінеральної води з газом (можливо трохи менше)
2 ст л песто
2 зубчики часнику
1 ч л цукру
1/2 ч л солі
5 гр сухих дріжджів
1 ст л оливкової олії
1 ч л суміші прованських травок
Спосіб приготування Розводимо дріжджі в теплій воді з цукром і невеликою кількістю борошна, даємо настоятися 10 хвилин.
Категория:
Випічка
|
Просмотров:
484
|
Добавил:
therrint
|
Дата:
24.05.2010
|
Інгредієнти 450 гр. слоеного тесту
2 ст. л. цукрової пудри
60 гр. марціпана
кориця на смак (можна і без неї)
8-10 стиглих (але не перестиглого) слив середнього розміру
Точна кількість злив залежить від того скільки квадратів у вас вийде з листкового тіста.
Категория:
Випічка
|
Просмотров:
415
|
Добавил:
therrint
|
Дата:
23.05.2010
|
Інгредієнти 260гр. сахара
180гр. борошна
2 пакетики ванільного пудингу
1щепотка солі
3 пакетика ваніліну
какосовая стружка 50гр (обсмажена) і волоський горіх 50-70 гр
Крем
пудинг лимонний (який не варитися)
молоко 500 мл
сахар. пудра 100гр
200гр слів.
Категория:
Випічка
|
Просмотров:
397
|
Добавил:
therrint
|
Дата:
23.05.2010
|
Інгредієнти Борошно 750, сметана 200, молоко 200, яйце 1 шт., комбіжир 150, цукор 80, сіль.
Спосіб приготування Прісне тісто, витримане протягом 30-40 хвилин в теплому місці на расстойку, розкочують в довгі джгутики діаметром 2 см, потім нарізують рівні грудочки вагою по 10-15 г, формують невеликі кульки і обсмажують їх у фритюрі до золотисто-рожевого кольору.
Категория:
Випічка
|
Просмотров:
538
|
Добавил:
therrint
|
Дата:
22.05.2010
|
Інгредієнти 50 гр холодної води
1 ст. л. рослинного масла
6 ст. л. борошна
дрібка солі
соняшникова олія для смаження
Спосіб приготування З води, ложки олії, солі і борошна замісити тісто, загорнути в полиэтилен і залишити на годину при кімнатній температурі.
Категория:
Випічка
|
Просмотров:
663
|
Добавил:
therrint
|
Дата:
22.05.2010
| « 1 2 ... 7 8 9 10 11 ... 27 28 » |