Інгредієнти для тіста:
200 гр. слів. масла,
300 гр. мукі,
3-4 ст. л. сметани,
0,5 ч. л. солі.
--------------------
для заливки:
150 гр. сметани,
3 яйця,
1/8 л. молока,
сіль, перець,
мускатний горіх,
1 мал. зубчік часнику.
---------------------
а також:
250-300 гр.
Категория:
Випічка
|
Просмотров:
321
|
Добавил:
therrint
|
Дата:
21.05.2010
|
Інгредієнти 1 банка згущеного молока
4 яйця
10 столових ложок борошна
1/2 чайної ложки харчової соди (гасити оцтом)
Спосіб приготування замісити тісто, сформувати колобки і випікати в рослинній олії
Категория:
Випічка
|
Просмотров:
431
|
Добавил:
therrint
|
Дата:
21.05.2010
|
Інгредієнти 1 бісквіт готовий, 400 г малини, 2 ч. л. желатину, 200 г зернового сиру, 200г вершків 33%, 200 г цукру, 1 пакетик ванільного цукру.
Спосіб приготування Желатин розвести в невеликій кількості холодної води і залишити для набухання. Міксером змішати зернового сир, звичайний і ванільний цукор.
Категория:
Випічка
|
Просмотров:
428
|
Добавил:
therrint
|
Дата:
21.05.2010
|
Інгредієнти Для тіста:
2 яйця
150 гр цукру
150 гр маргарину
1 пакетик пекарського порошку (Backpulver)
1 пакетик ванільного цукру
Щіпка солі
300 гр борошна.
Для внутренности:
150 гр цукру
1 яйце
250 гр сиру
3 ст. л. соняшникової олії
1 пакетик ванільного цукру
300 гр йогурту
1 пакетик ванільного пудингу (варити не треба)
Консервовані ананаси та порічки для прикраси
Спосіб приготування Тісто: всі компоненти змішати і замісити не дуже круте тісто, добре вимісити.
Категория:
Випічка
|
Просмотров:
340
|
Добавил:
therrint
|
Дата:
20.05.2010
|
Інгредієнти Для бісквіту: 4 великих добірних яйця, 250 г цукру, 250 г м'якого сиру, 300 г борошна, 1 чайна ложка розпушувача для тіста.
Для внутренности: 300-350г червоної смородини, 400-450г цукру, 250 г м'якого сиру, 2 столові ложки борошна.
Спосіб приготування Спочатку підготуємо смородину.
Категория:
Випічка
|
Просмотров:
450
|
Добавил:
therrint
|
Дата:
19.05.2010
|
Інгредієнти 200 гр. твердого маргарину
0,5 склянки цукру
5 жовтків
0,5 ч. ложки соди
3 склянки борошна
Крем:
5 білків
1 склянка цукру
1 стакан горіхів (краще волоських)
1,5 склянки варення (краще зі смородини)
Спосіб приготування Маргарин розтопити
Всипати в нього 0,5 склянки цукру
Туди ж 5 жовтків і соду
Додати борошна, замісити в мисці, (тісто типу пісочного)
Натерти на лист на крупній тертці 1/2 частина тесту
Крем:
Збити в міцну піну білки (щоб вони добре збили-білки повинні бути холодними, і в них не повинно потрапити ні крапельки води і ні крапельки жовтка)
У міру збивання додавати цукор
Потім акуратно ввести варення і горіхи
Викласти на тісто крем
Натерти зверху частину тесту
Випекти в духовці
Розрізати на ромби (пиріг повинен бути остившім)
Приємного вам усім, дорогі кулінари!
Категория:
Випічка
|
Просмотров:
385
|
Добавил:
therrint
|
Дата:
19.05.2010
|
Інгредієнти цукіні 1 середній (700 г в натертому вигляді)
яйце 3 шт
сметана 200 г
цукор 1 - 1,5 ст. л.
сіль 1 неповна ч. л.
розпушувач 1 ч. л.
борошно 6-7 ст. л. (з гіркою)
Спосіб приготування Кабачок цукіні натерти на крупній тертці. Мій трохи лежав уже, вирішила почистити, але не обов'язково.
Категория:
Випічка
|
Просмотров:
501
|
Добавил:
therrint
|
Дата:
18.05.2010
|
Інгредієнти ТІСТО: Смородина - 100гр
Вершкове масло - 100гр
Яйця - 5 шт
Цукор - 125 гр
Бальзам на травках "alios Devgnerios - 999"/як варіант - ром/- 4 ст. л
Борошно - 150 гр
Розпушувач тесту - 1,5 ч. л
Грильяж розсипчастий - сто гр
Сіль - дрібка
ПРИКРАСИ: полуниці - 150 гр
Малини - 150 гр
Смородини/червона чорна +/- 150 гр
Сливки/35%/- 200 мл
Желе/світле/- 1 пак/80 гр/
Ванільний цукор - 1 ч.
Категория:
Випічка
|
Просмотров:
472
|
Добавил:
therrint
|
Дата:
17.05.2010
|
Інгредієнти Бісквіт:
6 яєць
2 ст. сахара
250 г маргарину
1 п розпушувача
2 ст борошна
Світлий крем:
1 л вершків 19%
1 ст цукру
4 п закріплювача дла вершків
Темний крем:
200 г слів. масла
1 б сгущеного молока
4 ст. л. какао
Спосіб приготування Бісквіт: яйця збити з цукром до білого кольору.
Категория:
Випічка
|
Просмотров:
420
|
Добавил:
therrint
|
Дата:
17.05.2010
|
Інгредієнти для тіста:
1 кг. борошна
0,5 л. кислого молока
5 ст. л. соняшникової олії
7 ст. л. цукру
50 гр. дріжджів
1 ч. л. соди гашеного
1 ч. л. солі
для внутренности:
вишні, солодкий сир, сосиски
Спосіб приготування з усіх інгредієнтів вимішуємо тісто.
Категория:
Випічка
|
Просмотров:
2526
|
Добавил:
therrint
|
Дата:
16.05.2010
| « 1 2 ... 8 9 10 11 12 ... 27 28 » |