Категории раздела

Мини-чат

Наш опрос

Оцените мой сайт
Всего ответов: 0

Статистика


Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0

Форма входа

Поиск

Календарь

«  Июль 2025  »
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Вс
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031

Друзья сайта

  • Которых консультацию назначено.
  • Главная » Випічка
    Інгредієнти для тіста: 200 гр. слів. масла, 300 гр. мукі, 3-4 ст. л. сметани, 0,5 ч. л. солі. -------------------- для заливки: 150 гр. сметани, 3 яйця, 1/8 л. молока, сіль, перець, мускатний горіх, 1 мал. зубчік часнику. --------------------- а також: 250-300 гр.
    Категория: Випічка | Просмотров: 321 | Добавил: therrint | Дата: 21.05.2010

    Інгредієнти 1 банка згущеного молока 4 яйця 10 столових ложок борошна 1/2 чайної ложки харчової соди (гасити оцтом) Спосіб приготування замісити тісто, сформувати колобки і випікати в рослинній олії
    Категория: Випічка | Просмотров: 431 | Добавил: therrint | Дата: 21.05.2010

    Інгредієнти 1 бісквіт готовий, 400 г малини, 2 ч. л. желатину, 200 г зернового сиру, 200г вершків 33%, 200 г цукру, 1 пакетик ванільного цукру. Спосіб приготування Желатин розвести в невеликій кількості холодної води і залишити для набухання. Міксером змішати зернового сир, звичайний і ванільний цукор.
    Категория: Випічка | Просмотров: 428 | Добавил: therrint | Дата: 21.05.2010

    Інгредієнти Для тіста: 2 яйця 150 гр цукру 150 гр маргарину 1 пакетик пекарського порошку (Backpulver) 1 пакетик ванільного цукру Щіпка солі 300 гр борошна. Для внутренности: 150 гр цукру 1 яйце 250 гр сиру 3 ст. л. соняшникової олії 1 пакетик ванільного цукру 300 гр йогурту 1 пакетик ванільного пудингу (варити не треба) Консервовані ананаси та порічки для прикраси Спосіб приготування Тісто: всі компоненти змішати і замісити не дуже круте тісто, добре вимісити.
    Категория: Випічка | Просмотров: 340 | Добавил: therrint | Дата: 20.05.2010

    Інгредієнти Для бісквіту: 4 великих добірних яйця, 250 г цукру, 250 г м'якого сиру, 300 г борошна, 1 чайна ложка розпушувача для тіста. Для внутренности: 300-350г червоної смородини, 400-450г цукру, 250 г м'якого сиру, 2 столові ложки борошна. Спосіб приготування Спочатку підготуємо смородину.
    Категория: Випічка | Просмотров: 450 | Добавил: therrint | Дата: 19.05.2010

    Інгредієнти 200 гр. твердого маргарину 0,5 склянки цукру 5 жовтків 0,5 ч. ложки соди 3 склянки борошна Крем: 5 білків 1 склянка цукру 1 стакан горіхів (краще волоських) 1,5 склянки варення (краще зі смородини) Спосіб приготування Маргарин розтопити Всипати в нього 0,5 склянки цукру Туди ж 5 жовтків і соду Додати борошна, замісити в мисці, (тісто типу пісочного) Натерти на лист на крупній тертці 1/2 частина тесту Крем: Збити в міцну піну білки (щоб вони добре збили-білки повинні бути холодними, і в них не повинно потрапити ні крапельки води і ні крапельки жовтка) У міру збивання додавати цукор Потім акуратно ввести варення і горіхи Викласти на тісто крем Натерти зверху частину тесту Випекти в духовці Розрізати на ромби (пиріг повинен бути остившім) Приємного вам усім, дорогі кулінари!
    Категория: Випічка | Просмотров: 385 | Добавил: therrint | Дата: 19.05.2010

    Інгредієнти цукіні 1 середній (700 г в натертому вигляді) яйце 3 шт сметана 200 г цукор 1 - 1,5 ст. л. сіль 1 неповна ч. л. розпушувач 1 ч. л. борошно 6-7 ст. л. (з гіркою) Спосіб приготування Кабачок цукіні натерти на крупній тертці. Мій трохи лежав уже, вирішила почистити, але не обов'язково.
    Категория: Випічка | Просмотров: 501 | Добавил: therrint | Дата: 18.05.2010

    Інгредієнти ТІСТО: Смородина - 100гр Вершкове масло - 100гр Яйця - 5 шт Цукор - 125 гр Бальзам на травках "alios Devgnerios - 999"/як варіант - ром/- 4 ст. л Борошно - 150 гр Розпушувач тесту - 1,5 ч. л Грильяж розсипчастий - сто гр Сіль - дрібка ПРИКРАСИ: полуниці - 150 гр Малини - 150 гр Смородини/червона чорна +/- 150 гр Сливки/35%/- 200 мл Желе/світле/- 1 пак/80 гр/ Ванільний цукор - 1 ч.
    Категория: Випічка | Просмотров: 472 | Добавил: therrint | Дата: 17.05.2010

    Інгредієнти Бісквіт: 6 яєць 2 ст. сахара 250 г маргарину 1 п розпушувача 2 ст борошна Світлий крем: 1 л вершків 19% 1 ст цукру 4 п закріплювача дла вершків Темний крем: 200 г слів. масла 1 б сгущеного молока 4 ст. л. какао Спосіб приготування Бісквіт: яйця збити з цукром до білого кольору.
    Категория: Випічка | Просмотров: 420 | Добавил: therrint | Дата: 17.05.2010

    Інгредієнти для тіста: 1 кг. борошна 0,5 л. кислого молока 5 ст. л. соняшникової олії 7 ст. л. цукру 50 гр. дріжджів 1 ч. л. соди гашеного 1 ч. л. солі для внутренности: вишні, солодкий сир, сосиски Спосіб приготування з усіх інгредієнтів вимішуємо тісто.
    Категория: Випічка | Просмотров: 2526 | Добавил: therrint | Дата: 16.05.2010

    « 1 2 ... 8 9 10 11 12 ... 27 28 »