Інгредієнти 200 гр цукру
200 гр розм'якшеного вершкового масла
200 гр чорного шоколаду (більше 90% какао)
6 яєць
200 гр борошна
3 ч. л. коньяку
2 ч. л. розпушувача
крем:
400 гр сметани 20%
200 гр цукру
200 гр. какао
для прикраси сто гр чорного шоколаду
для просочення:
200 гр готового молочного напою типу Несквік у мене "Брум"
глазур:
сто шоколаду 3 ч.
Категория:
Випічка
|
Просмотров:
511
|
Добавил:
therrint
|
Дата:
10.05.2010
|
Інгредієнти Інгредієнти:
Маргарин - 200 гр.
Борошно - 400 гр.
Цукор - 250 гр.
Яйця - 2 шт.
Ванілін - 1 пач.
Сода - 1/2 ч. л
Джем - 300 гр.
Спосіб приготування Цукор розтерти з жовтками, збити окремо білок, з'єднати два маси. Додати розтоплений маргарин (тепла), ванілін, гашене соду, борошно.
Категория:
Випічка
|
Просмотров:
359
|
Добавил:
therrint
|
Дата:
09.05.2010
|
Інгредієнти 150 г вареної шинки, можна замінити беконом або сирокопчені окостом
200г листкового тіста
20 мл вершків
150 г свіжого козячого сиру (використовувала бринзу)
3 яєчних жовтки
1 кабачок
1 цибулина
сіль, перець
Спосіб приготування В окремій мисці змішати вершки, бринзу і яєчні желткі.
Категория:
Випічка
|
Просмотров:
583
|
Добавил:
therrint
|
Дата:
08.05.2010
|
Інгредієнти Хліб пшеничний або батон 200 г
Чорниця - 150 г
Цукор сто г
Молоко - 80 г
Яйце - 2 шт
Сухарі мелені - сто г
Масло вершкове або маргарин - 30 г
Борошно пшеничне - сто г
Цедра - 5 г
Кориця - 5 г
Цукор ванільний до смаку
Спосіб приготування Чорницю вимити і перемішати з цукровим піском і корицею.
Категория:
Випічка
|
Просмотров:
425
|
Добавил:
therrint
|
Дата:
07.05.2010
|
Інгредієнти бісквіт:
5 яєць
180 гр борошна
180 гр цукру
15 гр коньяку
Крем:
500 мл вершків 30%
2 баночки сирного десерту Даніссімо (вишневий по 120 гр)
20-25 гр желатину + 80-100 гр води
120 гр цукру
200 гр вишневого соку для просочення
чорний шоколад
Спосіб приготування Білки відокремити від жовтків і збити міксером в міцну піну додавши цукор, жовтки збити окремо і ввести в білкову масу, додати коньяк, трохи перемішати.
Категория:
Випічка
|
Просмотров:
377
|
Добавил:
therrint
|
Дата:
07.05.2010
|
Інгредієнти Тісто:
Борошно 1,5 ст.
Маргарин сто гр.
Молоко 6 ст. л.
Сіль 1/2 ч. л
Цукор 1 ст. л.
Внутренность:
Сир тертий 150 гр.
Шинка з/до сто гр.
Спаржа отв. 150 гр.
Сметана 200 гр.
Яйце 2 шт.
Перець червоний, гострий, пластівці
Петрушка ТХВМЕОБС 1 ст.
Категория:
Випічка
|
Просмотров:
316
|
Добавил:
therrint
|
Дата:
07.05.2010
|
Інгредієнти Для тіста: 80г слив масла, 160г цукру, 1 лимон (цедра), 2 яйця, 180г борошна, 1 чл розрив. Для прикраси: 8 шт кілець ананасу, 8шт вишень, 125г ананас соку, 60г крохмалю, мед.
Спосіб приготування 1) На дно і боки форми вистелити злегка промасленим папером для випічки.
Категория:
Випічка
|
Просмотров:
445
|
Добавил:
therrint
|
Дата:
07.05.2010
|
Інгредієнти ТІСТО: Яйця - 3 шт
Вершкове масло - сто гр
Цукор - сто гр
Борошно - 250 гр
Мелена мигдаль - 50 гр
Розпушувач тесту - 1 ч. л.
Ванілін
ВНУТРЕННОСТЬ: Вершкове масло - 30 гр
Карічневий цукор - сто гр
Консервовані ананаси/кільця/- 8 шт
Спосіб приготування Відокремити жовтки від білків.
Категория:
Випічка
|
Просмотров:
474
|
Добавил:
therrint
|
Дата:
05.05.2010
|
Інгредієнти для тіста: маргарин-125 гр
1 жовток
1 ст л сметани
1 ст л цукру
1 склянка борошна
для внутренности: 1 склянка агрусу
200 гр сиру
сто мл вершків
2-3 ст л цукру
Спосіб приготування Маргарин, борошно та цукор у комбайні або процесорі з насадкою-ніж змелюєте в крихту, 3 ст л відкладаємо, в решту додаємо сметану і жовток, швидко замішуємо тісто, викладаємо їм дно рознімної форми діаметром 24 см, формуючи небольшой бортик, наколює виделкою і прибираємо в холодильник на 30 хвилин.
Категория:
Випічка
|
Просмотров:
761
|
Добавил:
therrint
|
Дата:
05.05.2010
|
Інгредієнти пісочне печиво-200гр
масло вершкове-90гр
груші-400гр
сік лимона-2ст. л.
крем-чіз-300гр
яйця-3шт
сметана 20%-100гр
цукрова пудра-50гр
розпушувач-1ч. л.
крохмаль кукурудзяний-2ст. л. З гори!
коричневий цукор-1ст. л.
Спосіб приготування подрібніть в блендері печиво в крихту, додати м'яке масло і з'єднати руками до однорідності.
Категория:
Випічка
|
Просмотров:
701
|
Добавил:
therrint
|
Дата:
05.05.2010
| « 1 2 ... 10 11 12 13 14 ... 27 28 » |