Категории раздела

Мини-чат

Наш опрос

Оцените мой сайт
Всего ответов: 0

Статистика


Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0

Форма входа

Поиск

Календарь

«  Июль 2025  »
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Вс
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031

Друзья сайта

  • Которых консультацию назначено.
  • Главная » Випічка
    Інгредієнти 200 гр цукру 200 гр розм'якшеного вершкового масла 200 гр чорного шоколаду (більше 90% какао) 6 яєць 200 гр борошна 3 ч. л. коньяку 2 ч. л. розпушувача крем: 400 гр сметани 20% 200 гр цукру 200 гр. какао для прикраси сто гр чорного шоколаду для просочення: 200 гр готового молочного напою типу Несквік у мене "Брум" глазур: сто шоколаду 3 ч.
    Категория: Випічка | Просмотров: 511 | Добавил: therrint | Дата: 10.05.2010

    Інгредієнти Інгредієнти: Маргарин - 200 гр. Борошно - 400 гр. Цукор - 250 гр. Яйця - 2 шт. Ванілін - 1 пач. Сода - 1/2 ч. л Джем - 300 гр. Спосіб приготування Цукор розтерти з жовтками, збити окремо білок, з'єднати два маси. Додати розтоплений маргарин (тепла), ванілін, гашене соду, борошно.
    Категория: Випічка | Просмотров: 359 | Добавил: therrint | Дата: 09.05.2010

    Інгредієнти 150 г вареної шинки, можна замінити беконом або сирокопчені окостом 200г листкового тіста 20 мл вершків 150 г свіжого козячого сиру (використовувала бринзу) 3 яєчних жовтки 1 кабачок 1 цибулина сіль, перець Спосіб приготування В окремій мисці змішати вершки, бринзу і яєчні желткі.
    Категория: Випічка | Просмотров: 583 | Добавил: therrint | Дата: 08.05.2010

    Інгредієнти Хліб пшеничний або батон 200 г Чорниця - 150 г Цукор сто г Молоко - 80 г Яйце - 2 шт Сухарі мелені - сто г Масло вершкове або маргарин - 30 г Борошно пшеничне - сто г Цедра - 5 г Кориця - 5 г Цукор ванільний до смаку Спосіб приготування Чорницю вимити і перемішати з цукровим піском і корицею.
    Категория: Випічка | Просмотров: 425 | Добавил: therrint | Дата: 07.05.2010

    Інгредієнти бісквіт: 5 яєць 180 гр борошна 180 гр цукру 15 гр коньяку Крем: 500 мл вершків 30% 2 баночки сирного десерту Даніссімо (вишневий по 120 гр) 20-25 гр желатину + 80-100 гр води 120 гр цукру 200 гр вишневого соку для просочення чорний шоколад Спосіб приготування Білки відокремити від жовтків і збити міксером в міцну піну додавши цукор, жовтки збити окремо і ввести в білкову масу, додати коньяк, трохи перемішати.
    Категория: Випічка | Просмотров: 377 | Добавил: therrint | Дата: 07.05.2010

    Інгредієнти Тісто: Борошно 1,5 ст. Маргарин сто гр. Молоко 6 ст. л. Сіль 1/2 ч. л Цукор 1 ст. л. Внутренность: Сир тертий 150 гр. Шинка з/до сто гр. Спаржа отв. 150 гр. Сметана 200 гр. Яйце 2 шт. Перець червоний, гострий, пластівці Петрушка ТХВМЕОБС 1 ст.
    Категория: Випічка | Просмотров: 316 | Добавил: therrint | Дата: 07.05.2010

    Інгредієнти Для тіста: 80г слив масла, 160г цукру, 1 лимон (цедра), 2 яйця, 180г борошна, 1 чл розрив. Для прикраси: 8 шт кілець ананасу, 8шт вишень, 125г ананас соку, 60г крохмалю, мед. Спосіб приготування 1) На дно і боки форми вистелити злегка промасленим папером для випічки.
    Категория: Випічка | Просмотров: 445 | Добавил: therrint | Дата: 07.05.2010

    Інгредієнти ТІСТО: Яйця - 3 шт Вершкове масло - сто гр Цукор - сто гр Борошно - 250 гр Мелена мигдаль - 50 гр Розпушувач тесту - 1 ч. л. Ванілін ВНУТРЕННОСТЬ: Вершкове масло - 30 гр Карічневий цукор - сто гр Консервовані ананаси/кільця/- 8 шт Спосіб приготування Відокремити жовтки від білків.
    Категория: Випічка | Просмотров: 474 | Добавил: therrint | Дата: 05.05.2010

    Інгредієнти для тіста: маргарин-125 гр 1 жовток 1 ст л сметани 1 ст л цукру 1 склянка борошна для внутренности: 1 склянка агрусу 200 гр сиру сто мл вершків 2-3 ст л цукру Спосіб приготування Маргарин, борошно та цукор у комбайні або процесорі з насадкою-ніж змелюєте в крихту, 3 ст л відкладаємо, в решту додаємо сметану і жовток, швидко замішуємо тісто, викладаємо їм дно рознімної форми діаметром 24 см, формуючи небольшой бортик, наколює виделкою і прибираємо в холодильник на 30 хвилин.
    Категория: Випічка | Просмотров: 761 | Добавил: therrint | Дата: 05.05.2010

    Інгредієнти пісочне печиво-200гр масло вершкове-90гр груші-400гр сік лимона-2ст. л. крем-чіз-300гр яйця-3шт сметана 20%-100гр цукрова пудра-50гр розпушувач-1ч. л. крохмаль кукурудзяний-2ст. л. З гори! коричневий цукор-1ст. л. Спосіб приготування подрібніть в блендері печиво в крихту, додати м'яке масло і з'єднати руками до однорідності.
    Категория: Випічка | Просмотров: 701 | Добавил: therrint | Дата: 05.05.2010

    « 1 2 ... 10 11 12 13 14 ... 27 28 »