Інгредієнти 2 яйця
1,5 склянки цукру
5 ст. ложек сметани
200 гр. растопленного маргарину
2 столові ложки меду
дрібка солі
1 ч. л. гаш. соди
3 склянки пластівців "Геркулес"
3 склянки борошна
рослинна олія
Спосіб приготування Яйця, цукор, сметану, маргарин, мед, пластівці, сіль, борошно з'єднати і добре перемешать.
Категория:
Випічка
|
Просмотров:
547
|
Добавил:
therrint
|
Дата:
05.05.2010
|
Інгредієнти Для тесту: борошно 415, цукор 40, маргарин 45, меланж 50, вода 110, сіль 7; для внутренности: огірки солоні 450, цибуля ріпчаста сто, масло вершкове 75.
Спосіб приготування Дріжджове тісто розкочують в тонкі коржі, на середину кладуть начинку. Тісто защипують, надаючи виробам форму півмісяця.
Категория:
Випічка
|
Просмотров:
441
|
Добавил:
therrint
|
Дата:
05.05.2010
|
Інгредієнти Тісто листкове 0,5 кг
Багет Морожений
Сіль
Тмин
Цукор
Спосіб приготування Нарізати листкове тісто смужками і квадратиками (для відмінності в духовці). Підготувати 2 тарілки - в одну злегка перетерти кмин і додати сіль, в іншу насипати сахар. Обмакнуть смужки в сіль з кмином, квадратики в цукор .
Категория:
Випічка
|
Просмотров:
419
|
Добавил:
therrint
|
Дата:
04.05.2010
|
Інгредієнти 3 яйця;
1 склянка цукру;
1 склянка молочка;
2-3 склянки борошна;
розпушувач;
ванілін;
сто гр. розтопленого вершкового масла;
тонке сухе печиво;
персики;
сік половини лимона і цедра.
цукрова пудра.
Спосіб приготування збила яєчка з цукром, маса вийшла бурштинова, поступово влила молоко.
Категория:
Випічка
|
Просмотров:
316
|
Добавил:
therrint
|
Дата:
03.05.2010
|
Інгредієнти Фарш 85, сало курдючне 10, борошно 50, вода для тестування 20.
Спосіб приготування З крутого прісного тесту розгортають коржі. На середину кожної кладуть фарш, приготований, як для манто, шматочок
курдючного сала і защипують краї тіста, надаючи виробу форму трикутника.
Категория:
Випічка
|
Просмотров:
417
|
Добавил:
therrint
|
Дата:
03.05.2010
|
Інгредієнти Борошно 720, масло бавовняне 150, дріжджі 30.
Спосіб приготування Дріжджове тісто розкочують в пласт завтовшки 5 мм, нарізають смуги шириною 45 мм, а з них - печиво у формі ромбів. Бавовняному обсмажують в маслі, як хмиз.
Категория:
Випічка
|
Просмотров:
388
|
Добавил:
therrint
|
Дата:
02.05.2010
|
Інгредієнти Тісто 60, соус білий 50, сир вершковий 30, яйце 1/2 шт., масло рослинне 10, сухарі 10, соус томатний 50, сік лимонний 6, цукор 5.
Спосіб приготування Дуже густий білий соус в полутеплом стані змішують з вершковим сиром (Типа "Янтаря", "Віоли"), солять, перчать і скачують з цієї суміші кульки, а потім надають їм форму сигари.
Категория:
Випічка
|
Просмотров:
406
|
Добавил:
therrint
|
Дата:
02.05.2010
|
Інгредієнти 500 г борошна
5-10 г дріжджів
5 г солі (пів чайної ложки приблизно)
250 г цукру
50 г маргарину або рослинного масла
300 г води
100 г маку
трохи рослинного масла для оброблення
Спосіб приготування Залити мак водою, проварити на середньому вогні 20 хвилин.
Категория:
Випічка
|
Просмотров:
546
|
Добавил:
therrint
|
Дата:
01.05.2010
|
Інгредієнти яйце 3 шт великі
молоко півсклянки
фарш м'ясний
тісто як на чебуреки
цибуля ріпчаста
вершкове масло
борошно
сіль, перець
зелень
Спосіб приготування є таке удмуртської страва . . . але у нього зовсім інше тісто та й робиться воно в духовці .
Категория:
Випічка
|
Просмотров:
277
|
Добавил:
therrint
|
Дата:
30.04.2010
|
Інгредієнти ТІСТО:
150гр меду
150гр слів. масла
100гр цукру
1ст. л. (без гірки) соди
600гр борошна
4 яйця
КРЕМ 1:
масло вершкове-300гр
молоко сгущ. вареное-400гр
КРЕМ 2:
сметана від 30% і вище-300гр
цукрова пудра-100гр
мед-2ст. л.
чорнослив-скільки не шкода :-)
ДЛЯ ДЕКОРУ:
шоколад чорний
мигдаль
кешью
цукрова пудра
Спосіб приготування Тісто: мед + мастило + цукор --- нагріти до розчинення сахара.
Категория:
Випічка
|
Просмотров:
770
|
Добавил:
therrint
|
Дата:
30.04.2010
| « 1 2 ... 11 12 13 14 15 ... 27 28 » |