Категории раздела

Мини-чат

Наш опрос

Оцените мой сайт
Всего ответов: 0

Статистика


Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0

Форма входа

Поиск

Календарь

«  Июль 2025  »
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Вс
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031

Друзья сайта

  • Которых консультацию назначено.
  • Главная » Випічка
    Інгредієнти Для тіста: 200г маргарину, 5 столових ложок цукру, 1 яйце, трохи солі, 1 чайна ложка розпушувача, 300 г борошна. Для внутренности: приблизно 200-250г свіжого агрусу, 250-300г цукру. Для крему: 500г 33-35% вершків, 150г м'якого сиру, сто-150г цукрової пудри, 20 г желатину, 70-80г води для желатину.
    Категория: Випічка | Просмотров: 355 | Добавил: therrint | Дата: 27.04.2010

    Інгредієнти Тісто: 2 жовтки, 1 пачка сиру (250гр. ), 1 пачка маргарину (250гр. ), сода 1/2 ч. л . гашене, 2 склянки борошна. Крем: 2 білки, цук. пісок 1-1,5 склянки. Спосіб приготування Робимо тісто: жовтки, сир, маргарин, соду, борошно смешіваем. Маргарін НЕ спалюємо, а мнем; Робимо крем: 2 білки збити з піском; Тісто розділити на 8 Колобков, покласти в морозилку на 20-30 хв; Кожен колобок розкочувати як млинець і змащувати кремом; Згорнути в рулет і розрізати на шматочки.
    Категория: Випічка | Просмотров: 664 | Добавил: therrint | Дата: 27.04.2010

    Інгредієнти 3 яйця 2 білки (для глазурі) 1 склянка цукру 1 склянка борошна 3 яблука масло панірувальні сухарі 1 ч. л. розпушувача Спосіб приготування яблука очистити від шкірки і серцевини і дрібно нарізати. 3 яйця розтерти з цукром. покласти яблука і всипати борошно.
    Категория: Випічка | Просмотров: 407 | Добавил: therrint | Дата: 26.04.2010

    Інгредієнти 1 склянка борошна, 1 склянка цукру, 8 яєць, 2 ст. л. масла або маргарину. Спосіб приготування Яйця ретельно перемішати із цукровим піском, додати просіяне борошно і вимешать. Готовое тісто розкласти чайною ложкою на змащену маслом сковороду і випікати при 180-200 *.
    Категория: Випічка | Просмотров: 388 | Добавил: therrint | Дата: 25.04.2010

    Інгредієнти для коржа: сметана - 400г (2 склянки), яйця - 2 штуки, цукор - 2 склянки, розпушувач-1,5 ч. л, борошно - 2 склянки, цедра 1-го лимона, ваніль на кінчику ножа. ********************** Консервовані персики - 700г (зі свіжих у нас тільки китайські, тому готую з більш корисних продуктів:)) лохина - 0,5 склянки, желе для торта - 1 пакетик (10г).
    Категория: Випічка | Просмотров: 346 | Добавил: therrint | Дата: 24.04.2010

    Інгредієнти Жменя крихт з будь-якого здобного печива або сухариків Вершкове масло 15-20 гр. Сир м'який сто гр. Сир вершковий 125 гр. Жовток 1 шт. Цукор на смак Крохмаль 2 ч. л. з гіркою Нектарин 1 шт. Спосіб приготування Масло розтопити, перемішати з крихтами, викласти у форму і прим'яти пальцями.
    Категория: Випічка | Просмотров: 417 | Добавил: therrint | Дата: 24.04.2010

    Інгредієнти Борошно пшеничне 80, вода 30, цукор 5, дріжджі 2,5, масло рослинне 5, вода 20, сіль. Спосіб приготування Дріжджі, цукор, сіль і борошно (1/4 норми) розводять в теплій воді і замішують тісто. Дають йому підійти, потім додають решту борошна, рослинне масло, добре вимішують і знову дають підійти.
    Категория: Випічка | Просмотров: 359 | Добавил: therrint | Дата: 23.04.2010

    Інгредієнти Масло сл. - 200г Маргарин - 200г Яйця - 5шт Цукор - 1 стакан Муки - 4 склянки Сіль 0,5 ч. л соди, гашеного в оцті Цукрова пудра - 1 склянка Вишневий сироп - 1 стакан Ванільний цукор - 1 пакетик Спосіб приготування Тісто: Маргарин і масло розтопити.
    Категория: Випічка | Просмотров: 1221 | Добавил: therrint | Дата: 23.04.2010

    Інгредієнти 750 мл води 1, 5 ч. л. сухих дріжджів 1, 5 ч. л. солі 1, 5 ст. л. цукру 2 ст. л. рослинного масла борошна - щоб негусте замісити тісто. пачка вершкового масла для змащення пирога внутренность: бадилля буряка ~ від 5-ти великих свeкл сіль трохи Спосіб приготування Дріжджі розвести в невеликій кількості теплої води з цукром, дати "закипіти".
    Категория: Випічка | Просмотров: 355 | Добавил: therrint | Дата: 22.04.2010

    Інгредієнти бісквіт: 5 яєць 180 гр борошна 180 гр цукру 15 гр коньяку Крем: вершки 30% 400 гр 1 пудинг шоколадний 1 пудинг ванільний "Волшебство" 1-1,5 ст. л. желатіна цукор сто гр. (кому як подобається можна більше або менше) 1 пачка готового апельсинового желе апельсиновий сік для просочення, шоколад для оздоблення.
    Категория: Випічка | Просмотров: 350 | Добавил: therrint | Дата: 22.04.2010

    « 1 2 ... 13 14 15 16 17 ... 27 28 »