Інгредієнти Для тіста: 200г маргарину, 5 столових ложок цукру, 1 яйце, трохи солі, 1 чайна ложка розпушувача, 300 г борошна.
Для внутренности: приблизно 200-250г свіжого агрусу, 250-300г цукру.
Для крему: 500г 33-35% вершків, 150г м'якого сиру, сто-150г цукрової пудри, 20 г желатину, 70-80г води для желатину.
Категория:
Випічка
|
Просмотров:
355
|
Добавил:
therrint
|
Дата:
27.04.2010
|
Інгредієнти Тісто: 2 жовтки, 1 пачка сиру (250гр. ), 1 пачка маргарину (250гр. ), сода 1/2 ч. л . гашене, 2 склянки борошна.
Крем: 2 білки, цук. пісок 1-1,5 склянки.
Спосіб приготування Робимо тісто: жовтки, сир, маргарин, соду, борошно смешіваем. Маргарін НЕ спалюємо, а мнем;
Робимо крем: 2 білки збити з піском;
Тісто розділити на 8 Колобков, покласти в морозилку на 20-30 хв;
Кожен колобок розкочувати як млинець і змащувати кремом;
Згорнути в рулет і розрізати на шматочки.
Категория:
Випічка
|
Просмотров:
664
|
Добавил:
therrint
|
Дата:
27.04.2010
|
Інгредієнти 3 яйця
2 білки (для глазурі)
1 склянка цукру
1 склянка борошна
3 яблука
масло
панірувальні сухарі
1 ч. л. розпушувача
Спосіб приготування яблука очистити від шкірки і серцевини і дрібно нарізати.
3 яйця розтерти з цукром. покласти яблука і всипати борошно.
Категория:
Випічка
|
Просмотров:
407
|
Добавил:
therrint
|
Дата:
26.04.2010
|
Інгредієнти 1 склянка борошна,
1 склянка цукру,
8 яєць,
2 ст. л. масла або маргарину.
Спосіб приготування Яйця ретельно перемішати із цукровим піском, додати просіяне борошно і вимешать. Готовое тісто розкласти чайною ложкою на змащену маслом сковороду і випікати при 180-200 *.
Категория:
Випічка
|
Просмотров:
388
|
Добавил:
therrint
|
Дата:
25.04.2010
|
Інгредієнти для коржа:
сметана - 400г (2 склянки),
яйця - 2 штуки,
цукор - 2 склянки,
розпушувач-1,5 ч. л,
борошно - 2 склянки,
цедра 1-го лимона,
ваніль на кінчику ножа.
**********************
Консервовані персики - 700г (зі свіжих у нас тільки китайські, тому готую з більш корисних продуктів:))
лохина - 0,5 склянки,
желе для торта - 1 пакетик (10г).
Категория:
Випічка
|
Просмотров:
346
|
Добавил:
therrint
|
Дата:
24.04.2010
|
Інгредієнти Жменя крихт з будь-якого здобного печива або сухариків
Вершкове масло 15-20 гр.
Сир м'який сто гр.
Сир вершковий 125 гр.
Жовток 1 шт.
Цукор на смак
Крохмаль 2 ч. л. з гіркою
Нектарин 1 шт.
Спосіб приготування Масло розтопити, перемішати з крихтами, викласти у форму і прим'яти пальцями.
Категория:
Випічка
|
Просмотров:
417
|
Добавил:
therrint
|
Дата:
24.04.2010
|
Інгредієнти Борошно пшеничне 80, вода 30, цукор 5, дріжджі 2,5, масло рослинне 5, вода 20, сіль.
Спосіб приготування Дріжджі, цукор, сіль і борошно (1/4 норми) розводять в теплій воді і замішують тісто. Дають йому підійти, потім додають решту борошна, рослинне масло, добре вимішують і знову дають підійти.
Категория:
Випічка
|
Просмотров:
359
|
Добавил:
therrint
|
Дата:
23.04.2010
|
Інгредієнти Масло сл. - 200г
Маргарин - 200г
Яйця - 5шт
Цукор - 1 стакан
Муки - 4 склянки
Сіль
0,5 ч. л соди, гашеного в оцті
Цукрова пудра - 1 склянка
Вишневий сироп - 1 стакан
Ванільний цукор - 1 пакетик
Спосіб приготування Тісто:
Маргарин і масло розтопити.
Категория:
Випічка
|
Просмотров:
1221
|
Добавил:
therrint
|
Дата:
23.04.2010
|
Інгредієнти 750 мл води
1, 5 ч. л. сухих дріжджів
1, 5 ч. л. солі
1, 5 ст. л. цукру
2 ст. л. рослинного масла
борошна - щоб негусте замісити тісто.
пачка вершкового масла для змащення пирога
внутренность:
бадилля буряка ~ від 5-ти великих свeкл
сіль трохи
Спосіб приготування Дріжджі розвести в невеликій кількості теплої води з цукром, дати "закипіти".
Категория:
Випічка
|
Просмотров:
355
|
Добавил:
therrint
|
Дата:
22.04.2010
|
Інгредієнти бісквіт:
5 яєць
180 гр борошна
180 гр цукру
15 гр коньяку
Крем:
вершки 30% 400 гр
1 пудинг шоколадний
1 пудинг ванільний "Волшебство"
1-1,5 ст. л. желатіна
цукор сто гр. (кому як подобається можна більше або менше)
1 пачка готового апельсинового желе
апельсиновий сік для просочення, шоколад для оздоблення.
Категория:
Випічка
|
Просмотров:
350
|
Добавил:
therrint
|
Дата:
22.04.2010
| « 1 2 ... 13 14 15 16 17 ... 27 28 » |