Главная » 2010 Апрель 25 » печиво "Дюймовочка"
19:06 печиво "Дюймовочка" | |
Інгредієнти1 склянка борошна,1 склянка цукру, 8 яєць, 2 ст. л. масла або маргарину. Спосіб приготуванняЯйця ретельно перемішати із цукровим піском, додати просіяне борошно і вимешать. Готовое тісто розкласти чайною ложкою на змащену маслом сковороду і випікати при 180-200 *. Поки печиво не охолонуло, згорнути його у вигляді трояндочок або рулетиків.Печиво можна подавати до чаю або прикрасити торт чи морозиво. Про рецептіТаке печиво я спробувала вперше років 10 тому, если ми ходили в гості маминої подруги. | |
|
Всего комментариев: 0 | |