Категории раздела

Мини-чат

Наш опрос

Оцените мой сайт
Всего ответов: 0

Статистика


Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0

Форма входа

Поиск

Календарь

«  Июль 2025  »
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Вс
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031

Друзья сайта

  • Которых консультацию назначено.
  • Главная » Випічка
    Інгредієнти для тесту 8 жовтків 1 ст. сахара 200г маргарину 1 ч. л. соди ваніль, трохи солі борошна для безе 8 білків 1. 5 ст. сахара джем, 2ст. л. какао Спосіб приготування 1. Жовтки + цукор збити, дабавіть масло, соду, ваніль, солі, борошна стільки, щоб тісто було густим.
    Категория: Випічка | Просмотров: 364 | Добавил: therrint | Дата: 16.04.2010

    Інгредієнти ТІСТО: цукор-80гр масло слів. /маргарін-80гр яйця-2шт борошно-120гр разрихлітель-1/3ч. л. ванілін СУФЛЕ: цукор-450гр вода-270гр агар-агар-1ч. л. з гіркою масло слів. -200гр сгущ. молоко-100гр білки-3шт лім. кіслота-на кінчику ножа кава розчинна-1, 5ч.
    Категория: Випічка | Просмотров: 468 | Добавил: therrint | Дата: 16.04.2010

    Інгредієнти 1 яйце 1 стакан цукрового піску 1 стакан кефіру 1 ч. л. соди (негашеним) 1 склянка борошна варення, згущене молоко або будь-який крем на Ваш смак для прошарку Спосіб приготування Збити яйце з цукром, додати кефір, соду і борошно, збити ще раз.
    Категория: Випічка | Просмотров: 426 | Добавил: therrint | Дата: 15.04.2010

    Інгредієнти Тісто: 2 склянки борошна, 1 пачка маргарину, 4 жовтки, відварені в круту, 3 ложки сметани, 0,5 чайної ложечки соди, 1 чайна ложка оцту. Глазур: 1 склянка цукру 10 столових ложок молока 3 чайні ложки какао 30 гр. вершкового масла 300 гр. вафель Спосіб приготування У миску висипаємо борошно, додаємо розтоплений маргарин, туди ж додаємо відварені в круту яєчні жовтки, які растераем з 3 ложками сметани, додаємо соду гашене оцтом, формуючи кульки.
    Категория: Випічка | Просмотров: 427 | Добавил: therrint | Дата: 15.04.2010

    Інгредієнти Для тіста: 200 слив. масла сто р. сах. піску 3 яйця 250 г. борошна 0,5 пакетика розпушувача 1 пакетик ванільного цукру Для внутренности: 750 г. слив 200 р. сах. піску 5 білків 1 пак. ванільного цукру 1 щіпка солі 150 р. кокосової стружки Спосіб приготування Тісто: розтерти масло с сах.
    Категория: Випічка | Просмотров: 502 | Добавил: therrint | Дата: 14.04.2010

    Інгредієнти Для бісквіту: борошно-120гр білки - 5 штук (90г) жовтки - 7-10 штук (210 г) цукор - 120 г масло вершкове - 160 г цукрова пудра - сто г мак - 200г розпушувач - 1 ч. л. ванільний цукор - 10 г для внутренности: чорнослив без кісточок - 150г, сметана 200г вершки 33% сто г желатин-10г цукор - 60 г для глазурі: сметана - 2 стіл.
    Категория: Випічка | Просмотров: 628 | Добавил: therrint | Дата: 14.04.2010

    Інгредієнти 6 яблук 200г масла вершкового 1 ст манки 1ст борошна 1ст цукру Спосіб приготування змастити високий протвень вершковим маслом натерти в нього на крупній тертці 6 кислих яблук (можна зі шкіркою) рівномірно розподілити . . . . змішати в рівних кількостях цукор, борошно, манку і посипати сумішшю яблука так, щоб вони були покриті узким шаром рівномірно придавлює і розрівнювати не потрібно!
    Категория: Випічка | Просмотров: 819 | Добавил: therrint | Дата: 13.04.2010

    Інгредієнти 3 яйця, 7 столових ложок цукру, сто г гіркого шоколаду, 75 г маргарину, 1 чайна ложка розпушувача для тіста, 200г свіжої або замороженої вишні, 9 столових ложок борошна. Для помадки: 7 столових ложок цукру, 70г води, 1 столова ложка какао. Спосіб приготування Яйця з цукром збиваємо міксером до білої пишної маси.
    Категория: Випічка | Просмотров: 516 | Добавил: therrint | Дата: 13.04.2010

    Інгредієнти 2 яйця, 150г цукру, 200г будь-якого йогурту (у мене дитячий "Растішка" полуничний, тому колір кексу рожевий), 70г маргарину, 200г борошна, 2 гортскі свіжої ожини, 100г білого шоколаду (у мене з побитим фундуком), 1 чайна ложка розпушувача. Спосіб приготування Збиваємо яйця з цукром в пишну масу, не припиняючи взбіванме, вводимо йогурт, розтоплений маргарин.
    Категория: Випічка | Просмотров: 367 | Добавил: therrint | Дата: 12.04.2010

    Інгредієнти Тісто: сто г борошна, 2 ст л какао-порошку, 2 ст л цукру, 2 ст л меленого мигдалю, сто г вершкового масла, 1 яйце; Внутренность: 600 г яблук, 50 г вершкового масла, 200 г кофейного цукру, 2 яйця, 150 г темного (70% какао) шоколаду, 250 мл вершків жирністю 22% Спосіб приготування Змішати борошно з какао, цукром і меленими горіхами.
    Категория: Випічка | Просмотров: 601 | Добавил: therrint | Дата: 12.04.2010

    « 1 2 ... 15 16 17 18 19 ... 27 28 »