Інгредієнти для тесту
8 жовтків
1 ст. сахара
200г маргарину
1 ч. л. соди
ваніль, трохи солі борошна
для безе
8 білків
1. 5 ст. сахара
джем, 2ст. л. какао
Спосіб приготування 1. Жовтки + цукор збити, дабавіть масло, соду, ваніль, солі, борошна стільки, щоб тісто було густим.
Категория:
Випічка
|
Просмотров:
364
|
Добавил:
therrint
|
Дата:
16.04.2010
|
Інгредієнти ТІСТО:
цукор-80гр
масло слів. /маргарін-80гр
яйця-2шт
борошно-120гр
разрихлітель-1/3ч. л.
ванілін
СУФЛЕ:
цукор-450гр
вода-270гр
агар-агар-1ч. л. з гіркою
масло слів. -200гр
сгущ. молоко-100гр
білки-3шт
лім. кіслота-на кінчику ножа
кава розчинна-1, 5ч.
Категория:
Випічка
|
Просмотров:
468
|
Добавил:
therrint
|
Дата:
16.04.2010
|
Інгредієнти 1 яйце
1 стакан цукрового піску
1 стакан кефіру
1 ч. л. соди (негашеним)
1 склянка борошна
варення, згущене молоко або будь-який крем на Ваш смак для прошарку
Спосіб приготування Збити яйце з цукром, додати кефір, соду і борошно, збити ще раз.
Категория:
Випічка
|
Просмотров:
426
|
Добавил:
therrint
|
Дата:
15.04.2010
|
Інгредієнти Тісто:
2 склянки борошна,
1 пачка маргарину,
4 жовтки, відварені в круту,
3 ложки сметани,
0,5 чайної ложечки соди,
1 чайна ложка оцту.
Глазур:
1 склянка цукру
10 столових ложок молока
3 чайні ложки какао
30 гр. вершкового масла
300 гр. вафель
Спосіб приготування У миску висипаємо борошно, додаємо розтоплений маргарин, туди ж додаємо відварені в круту яєчні жовтки, які растераем з 3 ложками сметани, додаємо соду гашене оцтом, формуючи кульки.
Категория:
Випічка
|
Просмотров:
427
|
Добавил:
therrint
|
Дата:
15.04.2010
|
Інгредієнти Для тіста:
200 слив. масла
сто р. сах. піску
3 яйця
250 г. борошна
0,5 пакетика розпушувача
1 пакетик ванільного цукру
Для внутренности:
750 г. слив
200 р. сах. піску
5 білків
1 пак. ванільного цукру
1 щіпка солі
150 р. кокосової стружки
Спосіб приготування Тісто: розтерти масло с сах.
Категория:
Випічка
|
Просмотров:
502
|
Добавил:
therrint
|
Дата:
14.04.2010
|
Інгредієнти Для бісквіту:
борошно-120гр
білки - 5 штук (90г)
жовтки - 7-10 штук (210 г)
цукор - 120 г
масло вершкове - 160 г
цукрова пудра - сто г
мак - 200г
розпушувач - 1 ч. л.
ванільний цукор - 10 г
для внутренности:
чорнослив без кісточок - 150г,
сметана 200г
вершки 33% сто г
желатин-10г
цукор - 60 г
для глазурі:
сметана - 2 стіл.
Категория:
Випічка
|
Просмотров:
628
|
Добавил:
therrint
|
Дата:
14.04.2010
|
Інгредієнти 6 яблук
200г масла вершкового
1 ст манки
1ст борошна
1ст цукру
Спосіб приготування змастити високий протвень вершковим маслом
натерти в нього на крупній тертці 6 кислих яблук (можна зі шкіркою)
рівномірно розподілити . . . .
змішати в рівних кількостях цукор, борошно, манку
і посипати сумішшю яблука так, щоб вони були покриті узким шаром рівномірно
придавлює і розрівнювати не потрібно!
Категория:
Випічка
|
Просмотров:
819
|
Добавил:
therrint
|
Дата:
13.04.2010
|
Інгредієнти 3 яйця, 7 столових ложок цукру, сто г гіркого шоколаду, 75 г маргарину, 1 чайна ложка розпушувача для тіста, 200г свіжої або замороженої вишні, 9 столових ложок борошна.
Для помадки: 7 столових ложок цукру, 70г води, 1 столова ложка какао.
Спосіб приготування Яйця з цукром збиваємо міксером до білої пишної маси.
Категория:
Випічка
|
Просмотров:
516
|
Добавил:
therrint
|
Дата:
13.04.2010
|
Інгредієнти 2 яйця, 150г цукру, 200г будь-якого йогурту (у мене дитячий "Растішка" полуничний, тому колір кексу рожевий), 70г маргарину, 200г борошна, 2 гортскі свіжої ожини, 100г білого шоколаду (у мене з побитим фундуком), 1 чайна ложка розпушувача.
Спосіб приготування Збиваємо яйця з цукром в пишну масу, не припиняючи взбіванме, вводимо йогурт, розтоплений маргарин.
Категория:
Випічка
|
Просмотров:
367
|
Добавил:
therrint
|
Дата:
12.04.2010
|
Інгредієнти Тісто: сто г борошна, 2 ст л какао-порошку, 2 ст л цукру, 2 ст л меленого мигдалю, сто г вершкового масла, 1 яйце;
Внутренность: 600 г яблук, 50 г вершкового масла, 200 г кофейного цукру, 2 яйця, 150 г темного (70% какао) шоколаду, 250 мл вершків жирністю 22%
Спосіб приготування Змішати борошно з какао, цукром і меленими горіхами.
Категория:
Випічка
|
Просмотров:
601
|
Добавил:
therrint
|
Дата:
12.04.2010
| « 1 2 ... 15 16 17 18 19 ... 27 28 » |