Категории раздела

Мини-чат

Наш опрос

Оцените мой сайт
Всего ответов: 0

Статистика


Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0

Форма входа

Поиск

Календарь

«  Апрель 2010  »
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Вс
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
2627282930

Друзья сайта

  • Которых консультацию назначено.
  • Главная » 2010 » Апрель » 12 » Яблучний пиріг з шоколадом
    18:55
    Яблучний пиріг з шоколадом

    Інгредієнти

    Тісто: сто г борошна, 2 ст л какао-порошку, 2 ст л цукру, 2 ст л меленого мигдалю, сто г вершкового масла , 1 яйце;
    Внутренность: 600 г яблук, 50 г вершкового масла, 200 г кофейного цукру, 2 яйця, 150 г темного (70% какао) шоколаду, 250 мл вершків жирністю 22%

    Спосіб приготування

    Змішати борошно з какао, цукром і меленими горіхами. Зробити в центрі поглиблення і покласти в нього розм'якшене масло. Перетерти масу руками до крихт. Вбити яйце, вимішувати до однорідності. Тісто викласти на дно рознімної форми, змащену маслом, і розрівняти. Накрити харчовою плівкою і поставити в холодильник на 1 годину.
    Яблука очистити від шкірки, розрізати на 4 частини і видалити серцевину. Всипати у кухлик або каструльку зі світлим дном 3 ст л цукру, додати 1 ст л води. Готувати, помішуючи, поки карамель не набуде золотистий колір. Додати вершкове масло і яблука. Через 5 хв. викласти яблука на блюдо і дати охолонути.
    Збити яйця з цукром, додати вершки. У форму з тістом викласти яблука і шматочки шоколаду, залити вершками. Поставити в розігріту до 180С духовку на 30 хв.
    Категория: Випічка | Просмотров: 601 | Добавил: therrint | Рейтинг: 0.0/0
    Всего комментариев: 0