Главная » 2010 Апрель 12 » Яблучний пиріг з шоколадом
18:55 Яблучний пиріг з шоколадом | |
ІнгредієнтиТісто: сто г борошна, 2 ст л какао-порошку, 2 ст л цукру, 2 ст л меленого мигдалю, сто г вершкового масла , 1 яйце;Внутренность: 600 г яблук, 50 г вершкового масла, 200 г кофейного цукру, 2 яйця, 150 г темного (70% какао) шоколаду, 250 мл вершків жирністю 22% Спосіб приготуванняЗмішати борошно з какао, цукром і меленими горіхами. Зробити в центрі поглиблення і покласти в нього розм'якшене масло. Перетерти масу руками до крихт. Вбити яйце, вимішувати до однорідності. Тісто викласти на дно рознімної форми, змащену маслом, і розрівняти. Накрити харчовою плівкою і поставити в холодильник на 1 годину.Яблука очистити від шкірки, розрізати на 4 частини і видалити серцевину. Всипати у кухлик або каструльку зі світлим дном 3 ст л цукру, додати 1 ст л води. Готувати, помішуючи, поки карамель не набуде золотистий колір. Додати вершкове масло і яблука. Через 5 хв. викласти яблука на блюдо і дати охолонути. Збити яйця з цукром, додати вершки. У форму з тістом викласти яблука і шматочки шоколаду, залити вершками. Поставити в розігріту до 180С духовку на 30 хв. | |
|
Всего комментариев: 0 | |