Інгредієнти 1 пачка сипучих дріжджів
борошна приблизно 3-4 склянки
2 ст. л. сахара
трохи солі
2ст. л. растітелього масла
1 яйце
пів склянки молока
повидла будь-якого
1 яйце для змащування
Спосіб приготування Замісити тесто. Раскатать в джгут і поділити на 10 рівних частей.
Категория:
Випічка
|
Просмотров:
462
|
Добавил:
therrint
|
Дата:
11.04.2010
|
Інгредієнти Дріжджове тісто з 500 гр. мукі
Солоні анчоуси 20 філе
Часник 3 зубчики
Чилі 1 шт.
Кріп 1 пучок
Масло ол. 4-5 ст. л
Спосіб приготування Приготувати тісто за улюбленим рецептом, дати йому ТБУУФПСФШУС, обмять два рази.
Розділити на 10 частин, дати підійти і сформовано коржі,
викласти начинку, на кшталт ватрушек.
Категория:
Випічка
|
Просмотров:
450
|
Добавил:
therrint
|
Дата:
10.04.2010
|
Інгредієнти Вода 300мл
Пшенична мука 12 ст. л. з гіркою
Дріжджі сухі (у мене «Саф-левюр») 1 кавова. Л.
Цукор 2 ч. л.
Відварена гречка 1 стакан
Молоко 300мл
Рослинна олія
Спосіб приготування Підготувати дріжджі по інструкції на упаковці, мої потрібно було замочити у воді, деякі просто додаються до борошна.
Категория:
Випічка
|
Просмотров:
465
|
Добавил:
therrint
|
Дата:
09.04.2010
|
Інгредієнти 250 мл теплої газованої води
2 ст л оливкової олії
1 ст л цукру
1 ч л солі
3 склянки борошна
1 1/2 ч л сухих дріжджів
2 великі цибулини (у мене одна червона, одна звичайна)
2 зубчики часнику
1 пучок зеленої цибулі
2 ст л оливкової олії
1 стакан натертої моцарели
сіль-перець
Спосіб приготування Для замісу тесту в хлебопечке-закладаємо перший 6 інгредієнтів у порядку, передбаченому інструкцією до печі.
Категория:
Випічка
|
Просмотров:
361
|
Добавил:
therrint
|
Дата:
07.04.2010
|
Інгредієнти 1 середній кабачок ~ 500 гр.
Печериці дрібні 150-200 гр.
Яйця 2 шт.
Цукор 1-2 ч. л.
Маргарин 2 ст. л.
Борошно 7 ст. л. з гіркою
Сіль 1/2 ч. л
Розпушувач 1 ч. л.
Кефір 2 ст. л. (додавати в тісто в останню чергу)
Сир (я брала 50 гр. Моцарели і 30 гр.
Категория:
Випічка
|
Просмотров:
400
|
Добавил:
therrint
|
Дата:
06.04.2010
|
Інгредієнти листкове тісто дріжджове - 500 гр
бринза малосолона - 250 гр
яйце - 1
трохи зелені (необов'язково)
кунжут (необов'язково)
олія рослинна - для змащування листів
Спосіб приготування Бринзу натерти на крупній тертці. Якщо бринза сильно солона можна додати який-небудь інший твердий тертий сир.
Категория:
Випічка
|
Просмотров:
362
|
Добавил:
therrint
|
Дата:
06.04.2010
|
Інгредієнти 5 яєць
180 гр цукру
180 гр борошна
сто гр чорного шоколаду
1 ст. л. вершків (молока, сметани) що є
крем № 1
200 гр масла кімнатної температури
1б. згущеного молока Ириска (або простий вареної)
150-200 горіхів у мене мигдаль
крем № 2
400-500 мл вершків 30-35%
2 ст.
Категория:
Випічка
|
Просмотров:
450
|
Добавил:
therrint
|
Дата:
06.04.2010
|
Інгредієнти Для коржа:
150 рг вершкового масла
1 склянка цукру
2 столові ложки какао
3 яйця
1 \ 2 ч. л. чайної соди
1 ст. л. коньяку
1 склянка борошна
Для просочення (сироп):
1 ст. ложка води
2 ст. ложки цукру
1 ст. ложка коньяку
Для крему:
2 склянки молока
3 столові ложки манної крупи
250 гр вершкового масла
1 склянка цукру
1 лимон або 1 \ 2 ч.
Категория:
Випічка
|
Просмотров:
2020
|
Добавил:
therrint
|
Дата:
06.04.2010
|
Інгредієнти База:
Печиво типу «галети»
? чашки розтопленого масла або маргарину
? чашки цукрового піску.
Внутренность
500 г замороженої суниці
цукор
50 г желатину
1 ст. л. лимонного соку
1/8 чайної ложки солі
півчашки густої сметани
2 яйця
Спосіб приготування Гарненько Подрібніть печиво - вам знадобиться дві чашки крихт.
Категория:
Випічка
|
Просмотров:
387
|
Добавил:
therrint
|
Дата:
05.04.2010
|
Інгредієнти 150 гр. слівочного масла (замороженого)
2 склянки борошна
6 столові ложки сметани
0,5 кг. лука ріпчастої
200 гр. сира
2 яйця
сіль і спеції до смаку
Спосіб приготування Робимо начинку: півкіло цибулі порізати на тонкі півкільця і обсмажити до золотистого цвета.
Категория:
Випічка
|
Просмотров:
460
|
Добавил:
therrint
|
Дата:
05.04.2010
| « 1 2 ... 16 17 18 19 20 ... 27 28 » |