Категории раздела

Мини-чат

Наш опрос

Оцените мой сайт
Всего ответов: 0

Статистика


Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0

Форма входа

Поиск

Календарь

«  Июль 2025  »
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Вс
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031

Друзья сайта

  • Которых консультацию назначено.
  • Главная » Випічка
    Інгредієнти 1 пачка сипучих дріжджів борошна приблизно 3-4 склянки 2 ст. л. сахара трохи солі 2ст. л. растітелього масла 1 яйце пів склянки молока повидла будь-якого 1 яйце для змащування Спосіб приготування Замісити тесто. Раскатать в джгут і поділити на 10 рівних частей.
    Категория: Випічка | Просмотров: 462 | Добавил: therrint | Дата: 11.04.2010

    Інгредієнти Дріжджове тісто з 500 гр. мукі Солоні анчоуси 20 філе Часник 3 зубчики Чилі 1 шт. Кріп 1 пучок Масло ол. 4-5 ст. л Спосіб приготування Приготувати тісто за улюбленим рецептом, дати йому ТБУУФПСФШУС, обмять два рази. Розділити на 10 частин, дати підійти і сформовано коржі, викласти начинку, на кшталт ватрушек.
    Категория: Випічка | Просмотров: 450 | Добавил: therrint | Дата: 10.04.2010

    Інгредієнти Вода 300мл Пшенична мука 12 ст. л. з гіркою Дріжджі сухі (у мене «Саф-левюр») 1 кавова. Л. Цукор 2 ч. л. Відварена гречка 1 стакан Молоко 300мл Рослинна олія Спосіб приготування Підготувати дріжджі по інструкції на упаковці, мої потрібно було замочити у воді, деякі просто додаються до борошна.
    Категория: Випічка | Просмотров: 465 | Добавил: therrint | Дата: 09.04.2010

    Інгредієнти 250 мл теплої газованої води 2 ст л оливкової олії 1 ст л цукру 1 ч л солі 3 склянки борошна 1 1/2 ч л сухих дріжджів 2 великі цибулини (у мене одна червона, одна звичайна) 2 зубчики часнику 1 пучок зеленої цибулі 2 ст л оливкової олії 1 стакан натертої моцарели сіль-перець Спосіб приготування Для замісу тесту в хлебопечке-закладаємо перший 6 інгредієнтів у порядку, передбаченому інструкцією до печі.
    Категория: Випічка | Просмотров: 361 | Добавил: therrint | Дата: 07.04.2010

    Інгредієнти 1 середній кабачок ~ 500 гр. Печериці дрібні 150-200 гр. Яйця 2 шт. Цукор 1-2 ч. л. Маргарин 2 ст. л. Борошно 7 ст. л. з гіркою Сіль 1/2 ч. л Розпушувач 1 ч. л. Кефір 2 ст. л. (додавати в тісто в останню чергу) Сир (я брала 50 гр. Моцарели і 30 гр.
    Категория: Випічка | Просмотров: 400 | Добавил: therrint | Дата: 06.04.2010

    Інгредієнти листкове тісто дріжджове - 500 гр бринза малосолона - 250 гр яйце - 1 трохи зелені (необов'язково) кунжут (необов'язково) олія рослинна - для змащування листів Спосіб приготування Бринзу натерти на крупній тертці. Якщо бринза сильно солона можна додати який-небудь інший твердий тертий сир.
    Категория: Випічка | Просмотров: 362 | Добавил: therrint | Дата: 06.04.2010

    Інгредієнти 5 яєць 180 гр цукру 180 гр борошна сто гр чорного шоколаду 1 ст. л. вершків (молока, сметани) що є крем № 1 200 гр масла кімнатної температури 1б. згущеного молока Ириска (або простий вареної) 150-200 горіхів у мене мигдаль крем № 2 400-500 мл вершків 30-35% 2 ст.
    Категория: Випічка | Просмотров: 450 | Добавил: therrint | Дата: 06.04.2010

    Інгредієнти Для коржа: 150 рг вершкового масла 1 склянка цукру 2 столові ложки какао 3 яйця 1 \ 2 ч. л. чайної соди 1 ст. л. коньяку 1 склянка борошна Для просочення (сироп): 1 ст. ложка води 2 ст. ложки цукру 1 ст. ложка коньяку Для крему: 2 склянки молока 3 столові ложки манної крупи 250 гр вершкового масла 1 склянка цукру 1 лимон або 1 \ 2 ч.
    Категория: Випічка | Просмотров: 2020 | Добавил: therrint | Дата: 06.04.2010

    Інгредієнти База: Печиво типу «галети» ? чашки розтопленого масла або маргарину ? чашки цукрового піску. Внутренность 500 г замороженої суниці цукор 50 г желатину 1 ст. л. лимонного соку 1/8 чайної ложки солі півчашки густої сметани 2 яйця Спосіб приготування Гарненько Подрібніть печиво - вам знадобиться дві чашки крихт.
    Категория: Випічка | Просмотров: 387 | Добавил: therrint | Дата: 05.04.2010

    Інгредієнти 150 гр. слівочного масла (замороженого) 2 склянки борошна 6 столові ложки сметани 0,5 кг. лука ріпчастої 200 гр. сира 2 яйця сіль і спеції до смаку Спосіб приготування Робимо начинку: півкіло цибулі порізати на тонкі півкільця і обсмажити до золотистого цвета.
    Категория: Випічка | Просмотров: 460 | Добавил: therrint | Дата: 05.04.2010

    « 1 2 ... 16 17 18 19 20 ... 27 28 »