Главная » 2010 Апрель 11 » Булочки з повидлом
00:48 Булочки з повидлом | |
Інгредієнти1 пачка сипучих дріжджівборошна приблизно 3-4 склянки 2 ст. л. сахара трохи солі 2ст. л. растітелього масла 1 яйце пів склянки молока повидла будь-якого 1 яйце для змащування Спосіб приготуванняЗамісити тесто. Раскатать в джгут і поділити на 10 рівних частей. Подкатать їх у кульки і покласти на змащений маслом деко-не сильно блізко. Потом зробити невеликим склянкою поглиблення в майбутніх булочках і покласти повідло. Смазать яйцом. Оставіть на растойку хвилин на 15-30 і випікати в розігрітій духовці на 220-230С 10-15 хвилин. | |
|
Всего комментариев: 0 | |