Главная » 2010 Апрель 7 » цибульна фокаччею з моцарелою
18:47 цибульна фокаччею з моцарелою | |
Інгредієнти250 мл теплої газованої води2 ст л оливкової олії 1 ст л цукру 1 ч л солі 3 склянки борошна 1 1/2 ч л сухих дріжджів 2 великі цибулини (у мене одна червона, одна звичайна) 2 зубчики часнику 1 пучок зеленої цибулі 2 ст л оливкової олії 1 стакан натертої моцарели сіль-перець Спосіб приготуванняДля замісу тесту в хлебопечке-закладаємо перший 6 інгредієнтів у порядку, передбаченому інструкцією до печі.Для замісу вручну-змішуємо воду, цукор, дріжджі й трошки борошна, відставляємо на кілька хвилин, потім додаємо, що залишилася, борошно, сіль і вимішуємо пружне тісто, додавши наприкінці оливкова олія. Для внутренности-цибулю нарізаємо тонкими півкільцями, часник подрібнюємо, зелена цибуля шаткуємо, обсмажуємо все разом в оливковій олії на середньому вогні 10-15 хвилин до золотистого, солимо-перчимо за смаком. Викладаємо тісто на деко або у форму, накриваємо рушником і даємо підійти ще півгодини. На тісто висипаємо половину моцарели, викладаємо цибульну начинку і посипаємо що залишився сиром. Випікаємо хвилин 20 до румяності. Подаем теплою. Смачного! Про рецептіНу дуже дуже смачно! | |
|
Всего комментариев: 0 | |