Категории раздела

Мини-чат

Наш опрос

Оцените мой сайт
Всего ответов: 0

Статистика


Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0

Форма входа

Поиск

Календарь

«  Апрель 2010  »
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Вс
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
2627282930

Друзья сайта

  • Которых консультацию назначено.
  • Главная » 2010 » Апрель » 7 » цибульна фокаччею з моцарелою
    18:47
    цибульна фокаччею з моцарелою

    Інгредієнти

    250 мл теплої газованої води
    2 ст л оливкової олії
    1 ст л цукру
    1 ч л солі
    3 склянки борошна
    1 1/2 ч л сухих дріжджів
    2 великі цибулини (у мене одна червона, одна звичайна)
    2 зубчики часнику
    1 пучок зеленої цибулі
    2 ст л оливкової олії
    1 стакан натертої моцарели
    сіль-перець

    Спосіб приготування

    Для замісу тесту в хлебопечке-закладаємо перший 6 інгредієнтів у порядку, передбаченому інструкцією до печі.
    Для замісу вручну-змішуємо воду, цукор, дріжджі й трошки борошна, відставляємо на кілька хвилин, потім додаємо, що залишилася, борошно, сіль і вимішуємо пружне тісто, додавши наприкінці оливкова олія.
    Для внутренности-цибулю нарізаємо тонкими півкільцями, часник подрібнюємо, зелена цибуля шаткуємо, обсмажуємо все разом в оливковій олії на середньому вогні 10-15 хвилин до золотистого, солимо-перчимо за смаком.
    Викладаємо тісто на деко або у форму, накриваємо рушником і даємо підійти ще півгодини.
    На тісто висипаємо половину моцарели, викладаємо цибульну начинку і посипаємо що залишився сиром.
    Випікаємо хвилин 20 до румяності. Подаем теплою.
    Смачного!

    Про рецепті

    Ну дуже дуже смачно!
    Категория: Випічка | Просмотров: 361 | Добавил: therrint | Рейтинг: 0.0/0
    Всего комментариев: 0