Главная » 2010 Апрель 5 » Американський полуничний пиріг
19:20 Американський полуничний пиріг | |
ІнгредієнтиБаза:Печиво типу «галети» ? чашки розтопленого масла або маргарину ? чашки цукрового піску. Внутренность 500 г замороженої суниці цукор 50 г желатину 1 ст. л. лимонного соку 1/8 чайної ложки солі півчашки густої сметани 2 яйця Спосіб приготуванняГарненько Подрібніть печиво - вам знадобиться дві чашки крихт. Змішайте їх з розм'якшеним маслом або маргарином, додайте цукор і ретельно все розмішайте.Візьміть форму або сковороду, масу, що вийшла викладіть на дно і притисніть до стінок. У прогрітою до 220 градусів духовці випікайте 8 хвилин. Потім Відставте і дайте охолонути. 500 гр замороженої суниці стелі з половиною чашки цукру і Відставте на півгодини. 50 г желатину залийте? чашки холодної води, потім розпустіть цю суміш у половині чашки гарячої води і дайте охолонути. Потім додайте туди полуничний суміш, 1 столову ложку лимонного соку і 1/8 чайної ложки солі. Охолоджуйте, поки суміш не застигне. Збити півчашки густої сметани і додати полуничний суміш. Ретельно збити 2 яєчних білка і, додавши в них чверть чашки цукру, продовжувати збивати до тих пір, поки вони не перетворяться на «тягучку». Влити в збиті білки полуничний суміш, і все це перелити в охолоджену базу пирога. Пиріг охолоджувати в холодильнику, поки желе не застигне. | |
|
Всего комментариев: 0 | |