Категории раздела

Мини-чат

Наш опрос

Оцените мой сайт
Всего ответов: 0

Статистика


Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0

Форма входа

Поиск

Календарь

«  Апрель 2010  »
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Вс
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
2627282930

Друзья сайта

  • Которых консультацию назначено.
  • Главная » 2010 » Апрель » 5 » Американський полуничний пиріг
    19:20
    Американський полуничний пиріг

    Інгредієнти

    База:
    Печиво типу «галети»
    ? чашки розтопленого масла або маргарину
    ? чашки цукрового піску.
    Внутренность
    500 г замороженої суниці
    цукор
    50 г желатину
    1 ст. л. лимонного соку
    1/8 чайної ложки солі
    півчашки густої сметани
    2 яйця

    Спосіб приготування

    Гарненько Подрібніть печиво - вам знадобиться дві чашки крихт. Змішайте їх з розм'якшеним маслом або маргарином, додайте цукор і ретельно все розмішайте.
    Візьміть форму або сковороду, масу, що вийшла викладіть на дно і притисніть до стінок. У прогрітою до 220 градусів духовці випікайте 8 хвилин. Потім Відставте і дайте охолонути.
    500 гр замороженої суниці стелі з половиною чашки цукру і Відставте на півгодини. 50 г желатину залийте? чашки холодної води, потім розпустіть цю суміш у половині чашки гарячої води і дайте охолонути. Потім додайте туди полуничний суміш, 1 столову ложку лимонного соку і 1/8 чайної ложки солі. Охолоджуйте, поки суміш не застигне.
    Збити півчашки густої сметани і додати полуничний суміш. Ретельно збити 2 яєчних білка і, додавши в них чверть чашки цукру, продовжувати збивати до тих пір, поки вони не перетворяться на «тягучку». Влити в збиті білки полуничний суміш, і все це перелити в охолоджену базу пирога.
    Пиріг охолоджувати в холодильнику, поки желе не застигне.
    Категория: Випічка | Просмотров: 387 | Добавил: therrint | Рейтинг: 0.0/0
    Всего комментариев: 0