Інгредієнти 200 гр. мукі;
130 мл. теплою газованої води;
5 гр. сухих дріжджів;
0,5 ч. л. солі;
1 ч. л. сахара;
1 ст. л. оливкової олії;
сто гр. картофеля
80 гр. моцарелли;
Оливкова олія.
Спосіб приготування Дріжджі розвести в невеликій кількості теплої газованої води, додати цукор і дати настоятися 10 хвилин.
Категория:
Випічка
|
Просмотров:
336
|
Добавил:
therrint
|
Дата:
05.04.2010
|
Інгредієнти 2 пачки вершкового маргарину
1 склянка сметани
1 яйце
4 склянки борошна
1 склянка крохмалю картопляного
для крему № 1:
0. 5 літра молока
1 склянка цукру
3 столові ложки борошна
1 столові ложки вершкового масла
для крему № 2:
400 гр. вершкового масла
1 склянка цукру дрібного
1 банка згущеного молока з цукром
3 жовтки
Спосіб приготування Кажу чесно, переглянула всі 3 сторінки сайту з тортами "Наполеон" (без коментарів), всі приблизно однакові.
Категория:
Випічка
|
Просмотров:
435
|
Добавил:
therrint
|
Дата:
05.04.2010
|
Інгредієнти 120 гр цукру
сто гр розм'якшеного вершкового масла
50 гр чорного шоколаду (більше 90% какао)
3 яйця
120 гр борошна
1 ч. л. коньяку
1 ст. л. лимонного соку, можна ще трохи цедри
1ч. л. розпушувача
крем:
200 гр сметани 20%
сто гр цукру
2 ст.
Категория:
Випічка
|
Просмотров:
321
|
Добавил:
therrint
|
Дата:
04.04.2010
|
Інгредієнти Борошно 110, баранина 110, цибуля ріпчаста 30, яйце 1/4 шт., комбіжир тваринний 20, масло 5, перець, сіль
Спосіб приготування Прісне тісто, замішана на вершковому маслі і яйцях, тонко розкочують і нарізають квадратики (15х15). На середину квадратиків кладуть фарш, виріб згортають трикутником, краї щільно защипують.
Категория:
Випічка
|
Просмотров:
569
|
Добавил:
therrint
|
Дата:
04.04.2010
|
Інгредієнти Тісто сирно-пісочне:
0,5 кг. сиру;
5 яєчних жовтків;
1 пачка (250 г) вершкового масла або маргарину;
1,5 скл. цукру;
0,5 пакетика ваніліну (0,5-1 г);
0,5 скл. картопляного крохмалю;
1 ч. ложка соди;
борошна - скільки візьме тісто.
Внутренность:
0,7 кг сиру;
50-70 р.
Категория:
Випічка
|
Просмотров:
446
|
Добавил:
therrint
|
Дата:
03.04.2010
|
Інгредієнти Тісто
2 склянки борошна
2 яйця
0,5 склянки цукру
4 ст. л. сметани
1 \ 2 ч. л. солі
2 ч. л. розпушувача
сто гр. м'якого вершкового масла
Внутренность
сир - 300гр
цукор - 3 ст. л.
яйце - 1 шт
Манна крупа - 1-2ст. л. (залежно від вологості сиру)
Спосіб приготування Замісити тісто, залишити в мисочці і займемося начинкою.
Категория:
Випічка
|
Просмотров:
369
|
Добавил:
therrint
|
Дата:
03.04.2010
|
Інгредієнти Для тіста:
250г-маргарину або масла
0,5 склянки цукру
3 жовтки
2 ст. л. сметани
1,5 склянки борошна
1 ст. л. крохмалю
1 ч. л. розпушувача тесту
50 гр. очищеного мигдалю
Для внутренности:
За 300 гр. вишні та чорної смородини
2 ст. л. крохмалю
4 ст.
Категория:
Випічка
|
Просмотров:
993
|
Добавил:
therrint
|
Дата:
02.04.2010
|
Інгредієнти 0,5 кг пшеничної муки
0,3 кг цукру
0,25 кг масла або маргарину
0,5 ст молока
4 яйця
1 пакетик розпушувача тесту (18 г)
30 г тертої лимонної кірки
50 г родзинок
цукрова пудра для посипання
Спосіб приготування Масло або маргарин розтерти з цукром і яйцями, додати борошно, розпушувач і молоко.
Категория:
Випічка
|
Просмотров:
432
|
Добавил:
therrint
|
Дата:
01.04.2010
|
Інгредієнти Для тіста:
3-столові ложки меду
1-склянка цукру
3-яйця
1-чайна ложка соди
3-склянки борошна
Для крему:
12-столових ложок борошна
24-столові ложки цукру
4-яйця
8-склянок молока
Спосіб приготування Тісто:
Розтопити, постійно помішуючи, мед і цукор
Если подостинет швидко вбити яйця
Додати борошно і вимісити тісто
Розділити на 6 частин і випекти коржі
Крем:
Борошно, цукор, яйця та молоко варити на середньому вогні постійно помішуючи до мощного загустения
Викладаємо корж і рясно наносимо крем
Про рецепті Найскладніша частина після розчинення цукру з медом вбити яйця щоб вони не згорнулися
Категория:
Випічка
|
Просмотров:
418
|
Добавил:
therrint
|
Дата:
01.04.2010
|
Інгредієнти 3 яйця
200 гр. сметани
200 гр. цукру
сто гр. борошна
1 ст. ложка глінтвейну
сто гр. чорного шоколаду
Спосіб приготування Наконец-то я придбала силіконові форму для випічки і ми з дочей вирішили її випробувати. І завдяки Танюші (Тан-Тан) та її рецептом, нам це вдалося і вийшов дуже ніжний, смачний кексік перших страв
Отже.
Категория:
Випічка
|
Просмотров:
415
|
Добавил:
therrint
|
Дата:
01.04.2010
| « 1 2 ... 17 18 19 20 21 ... 27 28 » |