Главная »
2010 » Апрель » 4 » Шілеклі (Пиріжки, смажені у фритюрі)
18:42 Шілеклі (Пиріжки, смажені у фритюрі) |
ІнгредієнтиБорошно 110, баранина 110, цибуля ріпчаста 30, яйце 1/4 шт. , комбіжир тваринний 20, масло 5, перець, сіль
Спосіб приготуванняПрісне тісто, замішана на вершковому маслі і яйцях, тонко розкочують і нарізають квадратики (15х15). На середину квадратиків кладуть фарш, виріб згортають трикутником, краї щільно защипують. Смажать у фритюрі перед тим, як подавати до столу. Фарш готують так: м'якоть баранини і ріпчасту цибулю пропускають двічі через м'ясорубку, додають воду, заправляють сіллю і перцем.
|
Категория: Випічка |
Просмотров: 567 |
Добавил: therrint
| Рейтинг: 0.0/0 |