Категории раздела

Мини-чат

Наш опрос

Оцените мой сайт
Всего ответов: 0

Статистика


Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0

Форма входа

Поиск

Календарь

«  Апрель 2010  »
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Вс
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
2627282930

Друзья сайта

  • Которых консультацию назначено.
  • Главная » 2010 » Апрель » 4 » Шілеклі (Пиріжки, смажені у фритюрі)
    18:42
    Шілеклі (Пиріжки, смажені у фритюрі)

    Інгредієнти

    Борошно 110, баранина 110, цибуля ріпчаста 30, яйце 1/4 шт. , комбіжир тваринний 20, масло 5, перець, сіль

    Спосіб приготування

    Прісне тісто, замішана на вершковому маслі і яйцях, тонко розкочують і нарізають квадратики (15х15). На середину квадратиків кладуть фарш, виріб згортають трикутником, краї щільно защипують. Смажать у фритюрі перед тим, як подавати до столу. Фарш готують так: м'якоть баранини і ріпчасту цибулю пропускають двічі через м'ясорубку, додають воду, заправляють сіллю і перцем.
    Категория: Випічка | Просмотров: 567 | Добавил: therrint | Рейтинг: 0.0/0
    Всего комментариев: 0