Категории раздела

Мини-чат

Наш опрос

Оцените мой сайт
Всего ответов: 0

Статистика


Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0

Форма входа

Поиск

Календарь

«  Июль 2025  »
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Вс
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031

Друзья сайта

  • Которых консультацию назначено.
  • Главная » Випічка
    Інгредієнти яблука - 2 шт цукор коричневий - 1 склянку з гіркою масло вершкове - 150 гр яйця - 1 шт борошно - 1 склянка мелений мигдаль - 1/2 сткана молоко - 3 ст. л Для соусу (за бажанням): вершки жирністю 20% - 1/2 склянки масло вершкове - 20 гр цукор коричневий - 1/3 склянки Спосіб приготування Починаємо з того, що ставимо на плиту ємність з вершковим маслом на небольшой вогонь.
    Категория: Випічка | Просмотров: 488 | Добавил: therrint | Дата: 27.03.2010

    Інгредієнти 1,5 кг картоплі цибуля ріпчаста 300 г 250 мл молока 50 г вершкового масла Тортільяс 6 шт. сіль по-смаку олія рослинна Спосіб приготування Картоплю миємо, чистимо, ставимо варитися з додаванням солі. Цибулю чистимо, миємо, дрібно ріжемо і пасеруємо в невеликій кількості рослинної олії до м'якості.
    Категория: Випічка | Просмотров: 375 | Добавил: therrint | Дата: 26.03.2010

    Інгредієнти Борошно пшеничне - 4 склянки, яйце - 1 шт. вода - 1 стакан, масло рослинне для прошарку тесту - 3 ст. ложки, баранина - 500 г. цибуля ріпчаста - 150 р. жир -50 р. сіль, спеції за смаком. Спосіб приготування З борошна, яєць, солі, води приготувати круте тісто, витримати його 30-40 хвилин.
    Категория: Випічка | Просмотров: 330 | Добавил: therrint | Дата: 26.03.2010

    Інгредієнти 115 г слів. масла 200 г вівсяних пластівців 115 г роздроблених горішок (або я брала очищені зернятка від насіння) 55 г борошна 2 ст. л. сахарного сиропу-Zuckersirup (я думаю, можна замінити медом) 85 г цукру (Rohzucker) Спосіб приготування Борошно перемішати з вівсяними пластівцями, горіхами (зернятками).
    Категория: Випічка | Просмотров: 361 | Добавил: therrint | Дата: 26.03.2010

    Інгредієнти пачка листкового тіста упаковка шинки будь-який (я брала копчену і варену) сиру-грам 300 масло вершкове-200гр. зубчик часнику пару гілочок петрушки дрібку солі Спосіб приготування Листкове тісто розморозити (хвилин 10). До цього я вже приготувала мастило-взяла масло розтопила до кімнатної температури, дрібненько порізала петрушку і натерла часник, змішала все-вийшло таке "масло з приправами" (його до речі в магазині можна купити, вже готове продається, принаймні у нас).
    Категория: Випічка | Просмотров: 335 | Добавил: therrint | Дата: 26.03.2010

    Інгредієнти Бісквіт: яйця-5 шт. цукор-1 ст. борошно-1 ст. Крем заварний: яйця-2 шт. цукор-1,5 ст. борошно-3 ст. л. молоко-2,5 ст. масло-сто гр. ваніль арахіс смажений ізюм Крем оздоблювальна: згущене молоко-1 б. (200 гр. ) масло-200 гр. есенція-2-3 кап.
    Категория: Випічка | Просмотров: 341 | Добавил: therrint | Дата: 25.03.2010

    Інгредієнти Бісквіт білий простий: Яйця - 10 шт Борошно - 200 гр Цукор - 200 гр Бісквіт шоколадний простий: Яйця - 5шт Борошно - 60 гр Цукор - сто гр Какао - 40 гр Крем: Вершкове масло - 600 гр Цукрова пудра - 400 гр Сік лимона - 1 шт Коньяк або Бренді можна і лікер - 30 мл Або Крем "Глясе" Жовтка - 4 шт Цукор - 400 гр Вершкове масло або маргарин - 600 гр Ванільний цукор - 1 ч.
    Категория: Випічка | Просмотров: 545 | Добавил: therrint | Дата: 05.03.2010

    Інгредієнти Цукровий пісок-2/3 склянки Яйця-3 шт Борошно-1 стакан Сметана-250 гр. Цукрова пудра-3 ст. ложки Консервовані персики Спосіб приготування Яйця збити з цукром до міцної піни, поступово вести пуку, не перестаючи збивати суміш. Вийшло тісто вилити на лист, посипаний мукою і випікати при температурі 180 градусів 10-15 хвилин.
    Категория: Випічка | Просмотров: 422 | Добавил: therrint | Дата: 03.03.2010

    Інгредієнти Для тіста: 375г борошна 185 г цукру 0. 5 чайної ложки солі 2 ч. л. розпушувача 85 г вершкового масла 1 яйце 0. 5 склянки молока 0. 5 склянки ожини 0. 5 склянки вишні Для штрейзела: 125 г цукру 85 г борошна 65 г вершкового масла 1,5 ч. л.
    Категория: Випічка | Просмотров: 350 | Добавил: therrint | Дата: 18.02.2010

    Інгредієнти 7 столових ложок борошна млинцевої 1 яйце 50 г вершкового масла або маргарину 0,5 склянки цукру 0,5 склянки молока сода (на кінчику ножа) Спосіб приготування Розмішайте ретельно борошно, яйце, вершкове масло (або маргарин), цукор, молоко. Додайте соди (на кінчику ножа).
    Категория: Випічка | Просмотров: 393 | Добавил: therrint | Дата: 16.02.2010

    « 1 2 ... 19 20 21 22 23 ... 27 28 »