Інгредієнти борошно 3 скл.
молоко 1 скл. тепле
цукор 3 ст. ложки
дріжджі 1 пачка сухих
сіль 1 ч. л.
маргарин 200 грам (розм'якшеного при кімнатній температурі)
***
для здобного тесту додати 3 яйця.
виставила, як варіант від abljabra, хоча є відмінності
Спосіб приготування Не заради рейтингу, а щоб бачив люд, що можна спекти з цього тесту http://koolinar.
Категория:
Випічка
|
Просмотров:
297
|
Добавил:
therrint
|
Дата:
31.03.2010
|
Інгредієнти 3 невеликих яблука
0,5 склянки чорної смородини (або ще 1 яблуко)
2 столові ложки меду
для тіста:
125 г вершкового масла
150 г цукру
2 яйця
2 столові ложки какао-порошку
125 г борошна
0,5 чайної ложки соди
1 столова ложка міцної кави
Спосіб приготування Яблука очистити, нарізати середніми кубиками і розкласти в один шар у вогнетривкої формі.
Категория:
Випічка
|
Просмотров:
349
|
Добавил:
therrint
|
Дата:
31.03.2010
|
Інгредієнти листкового бездріжджового тісто 1 упаковка 400 гр.
Рікотта 250 гр.
Молоко 600 мл.
Яйця 2 шт.
Цукрова пудра 7 ст. л.
Борошно 4 ст. л.
Ванільний цукор 1-2 пакетика
Свіжа малина.
Спосіб приготування Тісто, не раскативая, розрізати гострим ножем на 12 частин, наколоти виделкою.
Категория:
Випічка
|
Просмотров:
323
|
Добавил:
therrint
|
Дата:
31.03.2010
|
Інгредієнти Тісто Ес-Ем-Ем (http://www. koolinar. ru/recipe/view/14627)
Для нього: 200гр сметани, 200гр маргарину, 2,5 склянки борошна, розпушувач (або самовосходящая борошно)
Внутренность:
600гр однорідного сиру (консистенція густої сметани)
сто-150 гр грузинської (або будь-якого іншого) тертого сиру
2 яйця
3-4 зубчики часнику, подрібненого
Рубаний кріп
сіль за смаком.
Категория:
Випічка
|
Просмотров:
366
|
Добавил:
therrint
|
Дата:
30.03.2010
|
Інгредієнти 0,5 склянки густого томатного соку, 1 яйце, 1 склянка цукру (якщо пиріг солодкий), сто г маргарину, 1 ч. л розпушувача, 2,5 склянки борошна.
Стакан - 250 р.
Спосіб приготування Все змішати, вимісити тісто. Воно виходить слухняним та еластичним. Готове - за смаком нагадує пісочне.
Категория:
Випічка
|
Просмотров:
339
|
Добавил:
therrint
|
Дата:
30.03.2010
|
Інгредієнти 300гр. орехового ядра (фундук в ідеалі)
300гр. цукру
30гр. масла
для крему:
шоколад-200гр.
какао-50 гр.
масло сл. -250гр.
сметана-150гр.
цукрова пудра-100гр.
ваніль, коньяк за смаком
Для бісквіта
4яйца
1ст. сахара
1ст. мукі
Для безе:
3белка
150гр.
Категория:
Випічка
|
Просмотров:
478
|
Добавил:
therrint
|
Дата:
30.03.2010
|
Інгредієнти 1 склянка цукру
4 яйця
1 склянка сметани
1 стакан черемхи (у той час купували в аптеці)
1 склянка борошна
1 ч. ложку соди
Для крему:
0. 5 склянки цукру
600 гр сметани
Для сиропу:
0. 5 склянки води
0. 5 склянки цукру
1 столові ложки коньяку або лікеру
Спосіб приготування Жили-були ми .
Категория:
Випічка
|
Просмотров:
475
|
Добавил:
therrint
|
Дата:
29.03.2010
|
Інгредієнти Яйця 2 шт., цукор 40, борошно 40, 200 мигдаль, родзинки сто, інжир 40, кориця.
Спосіб приготування Яйця збивають з цукром і борошном, додають очищений від шкірки і нарізаний соломкою мигдаль, родзинки, дрібно нарізаний інжир, корицю і замішують тісто.
Категория:
Випічка
|
Просмотров:
426
|
Добавил:
therrint
|
Дата:
29.03.2010
|
Інгредієнти йогурт вишневий-2 емкости по 125гр
фруктоза-2 емкости
яйця-5шт (великих)
рослинне масло-0, 5 емкости
борошно-3 емкости
чорна смородина-мнооооого
Спосіб приготування А саме приготування дуже просте . . . дуже схоже на бісквіт:
Яйця + фруктоза --- збити до пишної білої маси, если слід від ложки повільно затекает.
Категория:
Випічка
|
Просмотров:
314
|
Добавил:
therrint
|
Дата:
27.03.2010
|
Інгредієнти Для тіста: 3 яйця, 2 чашки цукру, 1 чашка рослинного (соняшникової) олії, 1 чашка фанти, 3-3,5 чашки борошна,
1 пачка розпушувача. (1 чашка-200 мл. )
Для крему: 400 мл. вершків, 2 пакетики закріплювача для вершків, 400 мл. сметани, 2 пакетика ванільногно цукру, кориці.
Категория:
Випічка
|
Просмотров:
379
|
Добавил:
therrint
|
Дата:
27.03.2010
| « 1 2 ... 18 19 20 21 22 ... 27 28 » |