Категории раздела

Мини-чат

Наш опрос

Оцените мой сайт
Всего ответов: 0

Статистика


Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0

Форма входа

Поиск

Календарь

«  Июль 2025  »
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Вс
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031

Друзья сайта

  • Которых консультацию назначено.
  • Главная » Випічка
    Інгредієнти борошно 3 скл. молоко 1 скл. тепле цукор 3 ст. ложки дріжджі 1 пачка сухих сіль 1 ч. л. маргарин 200 грам (розм'якшеного при кімнатній температурі) *** для здобного тесту додати 3 яйця. виставила, як варіант від abljabra, хоча є відмінності Спосіб приготування Не заради рейтингу, а щоб бачив люд, що можна спекти з цього тесту http://koolinar.
    Категория: Випічка | Просмотров: 297 | Добавил: therrint | Дата: 31.03.2010

    Інгредієнти 3 невеликих яблука 0,5 склянки чорної смородини (або ще 1 яблуко) 2 столові ложки меду для тіста: 125 г вершкового масла 150 г цукру 2 яйця 2 столові ложки какао-порошку 125 г борошна 0,5 чайної ложки соди 1 столова ложка міцної кави Спосіб приготування Яблука очистити, нарізати середніми кубиками і розкласти в один шар у вогнетривкої формі.
    Категория: Випічка | Просмотров: 349 | Добавил: therrint | Дата: 31.03.2010

    Інгредієнти листкового бездріжджового тісто 1 упаковка 400 гр. Рікотта 250 гр. Молоко 600 мл. Яйця 2 шт. Цукрова пудра 7 ст. л. Борошно 4 ст. л. Ванільний цукор 1-2 пакетика Свіжа малина. Спосіб приготування Тісто, не раскативая, розрізати гострим ножем на 12 частин, наколоти виделкою.
    Категория: Випічка | Просмотров: 323 | Добавил: therrint | Дата: 31.03.2010

    Інгредієнти Тісто Ес-Ем-Ем (http://www. koolinar. ru/recipe/view/14627) Для нього: 200гр сметани, 200гр маргарину, 2,5 склянки борошна, розпушувач (або самовосходящая борошно) Внутренность: 600гр однорідного сиру (консистенція густої сметани) сто-150 гр грузинської (або будь-якого іншого) тертого сиру 2 яйця 3-4 зубчики часнику, подрібненого Рубаний кріп сіль за смаком.
    Категория: Випічка | Просмотров: 366 | Добавил: therrint | Дата: 30.03.2010

    Інгредієнти 0,5 склянки густого томатного соку, 1 яйце, 1 склянка цукру (якщо пиріг солодкий), сто г маргарину, 1 ч. л розпушувача, 2,5 склянки борошна. Стакан - 250 р. Спосіб приготування Все змішати, вимісити тісто. Воно виходить слухняним та еластичним. Готове - за смаком нагадує пісочне.
    Категория: Випічка | Просмотров: 339 | Добавил: therrint | Дата: 30.03.2010

    Інгредієнти 300гр. орехового ядра (фундук в ідеалі) 300гр. цукру 30гр. масла для крему: шоколад-200гр. какао-50 гр. масло сл. -250гр. сметана-150гр. цукрова пудра-100гр. ваніль, коньяк за смаком Для бісквіта 4яйца 1ст. сахара 1ст. мукі Для безе: 3белка 150гр.
    Категория: Випічка | Просмотров: 478 | Добавил: therrint | Дата: 30.03.2010

    Інгредієнти 1 склянка цукру 4 яйця 1 склянка сметани 1 стакан черемхи (у той час купували в аптеці) 1 склянка борошна 1 ч. ложку соди Для крему: 0. 5 склянки цукру 600 гр сметани Для сиропу: 0. 5 склянки води 0. 5 склянки цукру 1 столові ложки коньяку або лікеру Спосіб приготування Жили-були ми .
    Категория: Випічка | Просмотров: 475 | Добавил: therrint | Дата: 29.03.2010

    Інгредієнти Яйця 2 шт., цукор 40, борошно 40, 200 мигдаль, родзинки сто, інжир 40, кориця. Спосіб приготування Яйця збивають з цукром і борошном, додають очищений від шкірки і нарізаний соломкою мигдаль, родзинки, дрібно нарізаний інжир, корицю і замішують тісто.
    Категория: Випічка | Просмотров: 426 | Добавил: therrint | Дата: 29.03.2010

    Інгредієнти йогурт вишневий-2 емкости по 125гр фруктоза-2 емкости яйця-5шт (великих) рослинне масло-0, 5 емкости борошно-3 емкости чорна смородина-мнооооого Спосіб приготування А саме приготування дуже просте . . . дуже схоже на бісквіт: Яйця + фруктоза --- збити до пишної білої маси, если слід від ложки повільно затекает.
    Категория: Випічка | Просмотров: 314 | Добавил: therrint | Дата: 27.03.2010

    Інгредієнти Для тіста: 3 яйця, 2 чашки цукру, 1 чашка рослинного (соняшникової) олії, 1 чашка фанти, 3-3,5 чашки борошна, 1 пачка розпушувача. (1 чашка-200 мл. ) Для крему: 400 мл. вершків, 2 пакетики закріплювача для вершків, 400 мл. сметани, 2 пакетика ванільногно цукру, кориці.
    Категория: Випічка | Просмотров: 379 | Добавил: therrint | Дата: 27.03.2010

    « 1 2 ... 18 19 20 21 22 ... 27 28 »