Інгредієнти для тіста:
4 яйця
1 склянка цукру
1 склянка борошна
2 ст. л. теплого каву з цукром (готового для вживання)
3-4 ст. л. кислого варення (дика Брусниця)
масло
1 ч. л. розпушувача
для крему:
200 гр. слив. масло (м'якого)
4-5 ст. л. теплого кави (готового для вживання)
0,5 склянки цукру
Спосіб приготування яйця відокремити жовтки від білків.
Категория:
Випічка
|
Просмотров:
399
|
Добавил:
therrint
|
Дата:
31.01.2010
|
Інгредієнти 3 великих картоплини, 1 великий кабачок, 1 середня цибулина, 1 яйце, 3-4 столових ложок плавленого сиру (у мене " Viola), 7-8 столових ложок борошна, зелень.
Спосіб приготування Картопля відварити в "мундирі", почистити, прокрутити через м'ясорубку разом з сирим кабачком.
Категория:
Випічка
|
Просмотров:
339
|
Добавил:
therrint
|
Дата:
31.01.2010
|
Інгредієнти 250 г борошна
125 г цукру
250 мл молока
2 ч. л. ваніліну
3 яйця
50 мл растіт. масла
1 п розпушувача
1 щіпка солі
шоколад
шоколадна глазур
Спосіб приготування Борошно, розпушувач, цукор, ванілін і сіль змішати.
У середині зробити поглиблення і влити молоко, масло і яйця.
Категория:
Випічка
|
Просмотров:
383
|
Добавил:
therrint
|
Дата:
30.01.2010
|
Інгредієнти для тіста:
1 п. розм'якшеного маргарину
3 ст. борошна
1 ст. сметани
для крему:
3 яйця
2 ст. цукру
3 ст. л. борошна
2 ст. молока
сто гр. вершкового масла
ванілін
Спосіб приготування маргарин і борошно розтерти, додати сметану. Поставити в холодильник на 1 годину.
Категория:
Випічка
|
Просмотров:
446
|
Добавил:
therrint
|
Дата:
29.01.2010
|
Інгредієнти Тісто:
Молоко - 300 гр.
Дріжджі бистрораств. - 7 гр.
Масло слив. - 70 гр.
Яйце - 1 шт. (+ 1 шт. Для обмазки)
Цукор - 6-7 ч. л.
Сіль - 1 ч. л.
Борошно - 4-5 скл.
Внутренность для пирога:
Сливи свіжі - 300 гр.
Персики Марино. - 300 гр.
Внутренность для рулету:
Шоколад молочний - сто гр.
Категория:
Випічка
|
Просмотров:
409
|
Добавил:
therrint
|
Дата:
28.01.2010
|
Інгредієнти для тіста:
200г сметани,
200 г маргарину,
муки, як на пельмені
1 ч. л. розпушувача,
для внутренности:
курячі грудки - 2 штуки,
стручкова квасоля - 150г,
цибуля ріпчаста-2 головки,
картопля відварна - 2 штуки,
масло вершкове - 30г,
оливкова олія - 1 стіл.
Категория:
Випічка
|
Просмотров:
337
|
Добавил:
therrint
|
Дата:
24.01.2010
|
Інгредієнти Молоко 300гр
Яйце 1 шт
Сах. песок 40гр
Сіль 1 \ 4 ч. л.
Масло вершкове 35 гр
Олія рослинна 35 гр
Борошно 130гр
Сир 300гр
цукор 3-4 ст. л.
Спосіб приготування Приготуйте начинку.
Сир розтерти виделкою, додати цукор і добре перемішати. Якщо сир дуже сухий - додайте сметанку
Молоко нагріти до 40гр.
Категория:
Випічка
|
Просмотров:
457
|
Добавил:
therrint
|
Дата:
23.01.2010
|
Інгредієнти Продукти на форму 22/30 см.
Тісто.
200 гр борошна
1/2 ч. л. розпушувача
1 жовток
70 г цукру, сіль
1/2 ч. л. ванільного цукру
125 гр вершкового масла
Внутренность.
1 ст. л. сухарів
300 гр ревеню
3 середніх яблука
4 ст. л. цукру
За 1/4 ч. л. мелених кориці і коріандру
Кружок лимона товщиною 2 см.
Категория:
Випічка
|
Просмотров:
359
|
Добавил:
therrint
|
Дата:
23.01.2010
|
Інгредієнти Тісто:
Борошно ~ 2 ст.
Кефір 0,25 л.
Сіль 1/2 ч. л
Сода (не гасити) 1/2 ч. л
-----------------------------
Фарш:
Фарш баранина-яловичина 0,5 кг.
Цибуля зел. 8-10 пір'їнок
Мускатний горіх
Сіль, перець
Спосіб приготування Замісити некруто тісто із зазначених інгредієнтів, покласти в п/е пакет й забрати в холодильник на 30 хв.
Категория:
Випічка
|
Просмотров:
428
|
Добавил:
therrint
|
Дата:
18.01.2010
|
Інгредієнти 2-3 ст. л. лесних горіхів,
2-3 ст. л. цукру,
50 гр. слів. масла,
4 яйця,
40 гр. марціпановой маси,
70 гр. сахара,
трохи солі,
1,5 ст. л. крахмала,
4 ст. л. мукі,
6 ст. л. какао (порошку),
сто гр. черносмородінового желе,
150 гр. горьковатого кувертюра.
Категория:
Випічка
|
Просмотров:
380
|
Добавил:
therrint
|
Дата:
17.01.2010
| « 1 2 ... 20 21 22 23 24 ... 27 28 » |