Категории раздела

Мини-чат

Наш опрос

Оцените мой сайт
Всего ответов: 0

Статистика


Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0

Форма входа

Поиск

Календарь

«  Июль 2025  »
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Вс
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031

Друзья сайта

  • Которых консультацию назначено.
  • Главная » Випічка
    Інгредієнти для тіста: 4 яйця 1 склянка цукру 1 склянка борошна 2 ст. л. теплого каву з цукром (готового для вживання) 3-4 ст. л. кислого варення (дика Брусниця) масло 1 ч. л. розпушувача для крему: 200 гр. слив. масло (м'якого) 4-5 ст. л. теплого кави (готового для вживання) 0,5 склянки цукру Спосіб приготування яйця відокремити жовтки від білків.
    Категория: Випічка | Просмотров: 399 | Добавил: therrint | Дата: 31.01.2010

    Інгредієнти 3 великих картоплини, 1 великий кабачок, 1 середня цибулина, 1 яйце, 3-4 столових ложок плавленого сиру (у мене " Viola), 7-8 столових ложок борошна, зелень. Спосіб приготування Картопля відварити в "мундирі", почистити, прокрутити через м'ясорубку разом з сирим кабачком.
    Категория: Випічка | Просмотров: 339 | Добавил: therrint | Дата: 31.01.2010

    Інгредієнти 250 г борошна 125 г цукру 250 мл молока 2 ч. л. ваніліну 3 яйця 50 мл растіт. масла 1 п розпушувача 1 щіпка солі шоколад шоколадна глазур Спосіб приготування Борошно, розпушувач, цукор, ванілін і сіль змішати. У середині зробити поглиблення і влити молоко, масло і яйця.
    Категория: Випічка | Просмотров: 383 | Добавил: therrint | Дата: 30.01.2010

    Інгредієнти для тіста: 1 п. розм'якшеного маргарину 3 ст. борошна 1 ст. сметани для крему: 3 яйця 2 ст. цукру 3 ст. л. борошна 2 ст. молока сто гр. вершкового масла ванілін Спосіб приготування маргарин і борошно розтерти, додати сметану. Поставити в холодильник на 1 годину.
    Категория: Випічка | Просмотров: 446 | Добавил: therrint | Дата: 29.01.2010

    Інгредієнти Тісто: Молоко - 300 гр. Дріжджі бистрораств. - 7 гр. Масло слив. - 70 гр. Яйце - 1 шт. (+ 1 шт. Для обмазки) Цукор - 6-7 ч. л. Сіль - 1 ч. л. Борошно - 4-5 скл. Внутренность для пирога: Сливи свіжі - 300 гр. Персики Марино. - 300 гр. Внутренность для рулету: Шоколад молочний - сто гр.
    Категория: Випічка | Просмотров: 409 | Добавил: therrint | Дата: 28.01.2010

    Інгредієнти для тіста: 200г сметани, 200 г маргарину, муки, як на пельмені 1 ч. л. розпушувача, для внутренности: курячі грудки - 2 штуки, стручкова квасоля - 150г, цибуля ріпчаста-2 головки, картопля відварна - 2 штуки, масло вершкове - 30г, оливкова олія - 1 стіл.
    Категория: Випічка | Просмотров: 337 | Добавил: therrint | Дата: 24.01.2010

    Інгредієнти Молоко 300гр Яйце 1 шт Сах. песок 40гр Сіль 1 \ 4 ч. л. Масло вершкове 35 гр Олія рослинна 35 гр Борошно 130гр Сир 300гр цукор 3-4 ст. л. Спосіб приготування Приготуйте начинку. Сир розтерти виделкою, додати цукор і добре перемішати. Якщо сир дуже сухий - додайте сметанку Молоко нагріти до 40гр.
    Категория: Випічка | Просмотров: 457 | Добавил: therrint | Дата: 23.01.2010

    Інгредієнти Продукти на форму 22/30 см. Тісто. 200 гр борошна 1/2 ч. л. розпушувача 1 жовток 70 г цукру, сіль 1/2 ч. л. ванільного цукру 125 гр вершкового масла Внутренность. 1 ст. л. сухарів 300 гр ревеню 3 середніх яблука 4 ст. л. цукру За 1/4 ч. л. мелених кориці і коріандру Кружок лимона товщиною 2 см.
    Категория: Випічка | Просмотров: 359 | Добавил: therrint | Дата: 23.01.2010

    Інгредієнти Тісто: Борошно ~ 2 ст. Кефір 0,25 л. Сіль 1/2 ч. л Сода (не гасити) 1/2 ч. л ----------------------------- Фарш: Фарш баранина-яловичина 0,5 кг. Цибуля зел. 8-10 пір'їнок Мускатний горіх Сіль, перець Спосіб приготування Замісити некруто тісто із зазначених інгредієнтів, покласти в п/е пакет й забрати в холодильник на 30 хв.
    Категория: Випічка | Просмотров: 428 | Добавил: therrint | Дата: 18.01.2010

    Інгредієнти 2-3 ст. л. лесних горіхів, 2-3 ст. л. цукру, 50 гр. слів. масла, 4 яйця, 40 гр. марціпановой маси, 70 гр. сахара, трохи солі, 1,5 ст. л. крахмала, 4 ст. л. мукі, 6 ст. л. какао (порошку), сто гр. черносмородінового желе, 150 гр. горьковатого кувертюра.
    Категория: Випічка | Просмотров: 380 | Добавил: therrint | Дата: 17.01.2010

    « 1 2 ... 20 21 22 23 24 ... 27 28 »