Категории раздела

Мини-чат

Наш опрос

Оцените мой сайт
Всего ответов: 0

Статистика


Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0

Форма входа

Поиск

Календарь

«  Апрель 2010  »
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Вс
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
2627282930

Друзья сайта

  • Которых консультацию назначено.
  • Главная » 2010 » Апрель » 5 » фокаччею з картоплею та моцарелою
    19:03
    фокаччею з картоплею та моцарелою

    Інгредієнти

    200 гр. мукі;
    130 мл. теплою газованої води;
    5 гр. сухих дріжджів;
    0,5 ч. л. солі;
    1 ч. л. сахара;
    1 ст. л. оливкової олії;
    сто гр. картофеля
    80 гр. моцарелли;
    Оливкова олія.

    Спосіб приготування

    Дріжджі розвести в невеликій кількості теплої газованої води, додати цукор і дати настоятися 10 хвилин.
    Додати решту воду. Просіяне борошно поступово додавати і замішувати тісто, в кінці додати сіль і оливкове масло. Вимісити тісто і скачати в кулю покласти у змащену оливковою олією посуд. Накрити і поставити в тепле місце. Тісто має збільшитися вдвічі (приблизно 1 годину).
    Розкачати тісто в коло і викласти на папір для випічки. Зробити в тесті поглиблення і змастити оливковою олією.
    Порізати картоплю дуже тонкими скибочками і обсушити паперовими серветками.
    Викласти скибочки картоплі на фокаччею, зверху покласти нарізаний тонкими пластами сир. Слегка змастити оливковою олією. Дати постояти в теплі ще 30 хвилин.
    Нагріти духовку до 230 градусів і викласти фокаччею на гарячий лист.
    Випікати 18 хвилин.

    Про рецепті

    У нас на сайті багато рецептів фокаччею, мені давно хотілося спробувати. Дуже смачно, особливо в гарячому вигляді.
    Категория: Випічка | Просмотров: 335 | Добавил: therrint | Рейтинг: 0.0/0
    Всего комментариев: 0