Інгредієнти 250 гp. фаршу
2 яйцa
1 скибочку черствого хліба, замочений в молоці
сіль, перець, базилік, спеції для фаршу
1 цибулина
тісто Філо (4 лістa)
150 гp. фети
помідор
тертий сир (у мене Гауда)
розтоплене слив. масло
1 ч. л. гострого кетчупу
1 ст.
Категория:
Випічка
|
Просмотров:
500
|
Добавил:
therrint
|
Дата:
22.04.2010
|
Інгредієнти 300 гр. мороженого листкового тіста,
70-сто гр. семечек очищених,
1/2 лимона з цедрою (без кісточок!),
2 ч. л. суш. базіліка,
1 великий зубчик часнику,
50 (можна трохи більше) гр. сира,
сіль, перець,
6 ст. л. раст (олівк. ) олії.
Спосіб приготування П'ятниця, для того, щоб вечір вдався,
потрібно підготуватися заздалегідь, все продумат' .
Категория:
Випічка
|
Просмотров:
445
|
Добавил:
therrint
|
Дата:
21.04.2010
|
Інгредієнти 1 вилок капусти свіжої
2 яйця
тісто: 10 ст. л. сметани
6 ст. л. майонезу
12 ст. л. борошна
сіль за смаком
розпушувач 2 ч. л.
Спосіб приготування шаткуємо капусту, солимо і перчимо, додаємо зелень і сирі або варені яйця, хто як любить у пирогах
смажена деко маслом і викладаємо начинку
яйця збиваємо + решту компонентів, ретельно перемішуємо
виливаємо тісто на начинку
і в заздалегідь розігріту духовку при 180 гр.
Категория:
Випічка
|
Просмотров:
433
|
Добавил:
therrint
|
Дата:
20.04.2010
|
Інгредієнти Повидло 650, крупа манна 200, мадера або ром 50, яйця 5 шт., цукор 50, горіхи 110, масло вершкове 20.
Спосіб приготування Сирі жовтки розтирають з половиною норми цукру, перемішують з розтертим повидлом, мадерою або ромом, манною крупою і збитими білками.
Категория:
Випічка
|
Просмотров:
391
|
Добавил:
therrint
|
Дата:
20.04.2010
|
Інгредієнти Заморожене листкове тісто 450 гр
2 середніх яблука
30 гр вершкового масла
Цукровий пісок
Трохи борошна
Вишня для прикраси
Спосіб приготування Розморозити листкове тісто. Покласти по 2 скибочки внахлестку один на інший. Злегка посипати борошном і розкачати завтовшки в 3 мм.
Категория:
Випічка
|
Просмотров:
411
|
Добавил:
therrint
|
Дата:
19.04.2010
|
Інгредієнти На форму, діаметром 28 см буде потрібно:
150г м'якого сиру, 70г маргарину, 5 столових ложок цукру, 1 яйце, 1 чайна ложка розпушувача для тіста, 10 столових ложок борошна, 360-400г будь-якого джему (у мене брусничний на фруктозі 2 емкости по 240г).
Для посипання: 50г маргарину або вершкового масла, 5-6 столових ложок борошна.
Категория:
Випічка
|
Просмотров:
430
|
Добавил:
therrint
|
Дата:
18.04.2010
|
Інгредієнти 250 гр. сирної маси
250 гр. масла або маргарину
пол пачки розпушувача
4 ст борошна можна трохи більше
Спосіб приготування Масло розм'якшене змішати з творогом. Прібавіть розпушувач-перемішати і додати муку. Сделать тісто і розкачати тоненький пласт.
Категория:
Випічка
|
Просмотров:
446
|
Добавил:
therrint
|
Дата:
18.04.2010
|
Інгредієнти Пісочне тісто:
2 склянки борошна
0,5 склянки сметани
склянка цукру
сто-125 г масла або маргарину
0,5 ч. л. соди, погашеної оцтом.
Внутренность - свіжа полуниця.
желатин
Спосіб приготування Тісто скачати у вигляді кулі і на 40 хвилин поставить в холодильник.
Категория:
Випічка
|
Просмотров:
358
|
Добавил:
therrint
|
Дата:
17.04.2010
|
Інгредієнти для тіста:
200 мл мінеральної води з газом
350 гр борошна
30 мл оливкової олії
1 ч л сухих дріжджів
1 ч л цукру
1/2 ч л солі
для внутренности:
300 гр цукіні (або юного кабачка)
біла частина стебла цибулі порею
сто гр анчоусів в олії
сіль-цукор-перець
Спосіб приготування Розводимо дріжджі в теплій мінералці з додаванням цукру і невеликої кількості борошна, даємо набрякнути хвилин 10, поступово підмішує що залишилася, борошно, наприкінці додавши оливкове масло і соль.
Категория:
Випічка
|
Просмотров:
356
|
Добавил:
therrint
|
Дата:
17.04.2010
|
Інгредієнти 200 гр. мукі;
130 мл. теплой газованої води;
1,5 ч. л. солі;
5 гр. сухіх дріжджів;
1 ч. л. сахарного піску;
1 ст. л. олівкового масла;
80 гр. моцарелли;
сто копченої сьомги;
50 гр. свежего щавлю;
оливкова олія.
Спосіб приготування Дріжджі розвести в невеликій кількості теплої газованої води, додати цукор і дати настоятися 10 хвилин.
Категория:
Випічка
|
Просмотров:
411
|
Добавил:
therrint
|
Дата:
16.04.2010
| « 1 2 ... 14 15 16 17 18 ... 27 28 » |