Категории раздела

Мини-чат

Наш опрос

Оцените мой сайт
Всего ответов: 0

Статистика


Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0

Форма входа

Поиск

Календарь

«  Июль 2025  »
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Вс
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031

Друзья сайта

  • Которых консультацию назначено.
  • Главная » Випічка
    Інгредієнти 250 гp. фаршу 2 яйцa 1 скибочку черствого хліба, замочений в молоці сіль, перець, базилік, спеції для фаршу 1 цибулина тісто Філо (4 лістa) 150 гp. фети помідор тертий сир (у мене Гауда) розтоплене слив. масло 1 ч. л. гострого кетчупу 1 ст.
    Категория: Випічка | Просмотров: 500 | Добавил: therrint | Дата: 22.04.2010

    Інгредієнти 300 гр. мороженого листкового тіста, 70-сто гр. семечек очищених, 1/2 лимона з цедрою (без кісточок!), 2 ч. л. суш. базіліка, 1 великий зубчик часнику, 50 (можна трохи більше) гр. сира, сіль, перець, 6 ст. л. раст (олівк. ) олії. Спосіб приготування П'ятниця, для того, щоб вечір вдався, потрібно підготуватися заздалегідь, все продумат' .
    Категория: Випічка | Просмотров: 445 | Добавил: therrint | Дата: 21.04.2010

    Інгредієнти 1 вилок капусти свіжої 2 яйця тісто: 10 ст. л. сметани 6 ст. л. майонезу 12 ст. л. борошна сіль за смаком розпушувач 2 ч. л. Спосіб приготування шаткуємо капусту, солимо і перчимо, додаємо зелень і сирі або варені яйця, хто як любить у пирогах смажена деко маслом і викладаємо начинку яйця збиваємо + решту компонентів, ретельно перемішуємо виливаємо тісто на начинку і в заздалегідь розігріту духовку при 180 гр.
    Категория: Випічка | Просмотров: 433 | Добавил: therrint | Дата: 20.04.2010

    Інгредієнти Повидло 650, крупа манна 200, мадера або ром 50, яйця 5 шт., цукор 50, горіхи 110, масло вершкове 20. Спосіб приготування Сирі жовтки розтирають з половиною норми цукру, перемішують з розтертим повидлом, мадерою або ромом, манною крупою і збитими білками.
    Категория: Випічка | Просмотров: 391 | Добавил: therrint | Дата: 20.04.2010

    Інгредієнти Заморожене листкове тісто 450 гр 2 середніх яблука 30 гр вершкового масла Цукровий пісок Трохи борошна Вишня для прикраси Спосіб приготування Розморозити листкове тісто. Покласти по 2 скибочки внахлестку один на інший. Злегка посипати борошном і розкачати завтовшки в 3 мм.
    Категория: Випічка | Просмотров: 411 | Добавил: therrint | Дата: 19.04.2010

    Інгредієнти На форму, діаметром 28 см буде потрібно: 150г м'якого сиру, 70г маргарину, 5 столових ложок цукру, 1 яйце, 1 чайна ложка розпушувача для тіста, 10 столових ложок борошна, 360-400г будь-якого джему (у мене брусничний на фруктозі 2 емкости по 240г). Для посипання: 50г маргарину або вершкового масла, 5-6 столових ложок борошна.
    Категория: Випічка | Просмотров: 430 | Добавил: therrint | Дата: 18.04.2010

    Інгредієнти 250 гр. сирної маси 250 гр. масла або маргарину пол пачки розпушувача 4 ст борошна можна трохи більше Спосіб приготування Масло розм'якшене змішати з творогом. Прібавіть розпушувач-перемішати і додати муку. Сделать тісто і розкачати тоненький пласт.
    Категория: Випічка | Просмотров: 446 | Добавил: therrint | Дата: 18.04.2010

    Інгредієнти Пісочне тісто: 2 склянки борошна 0,5 склянки сметани склянка цукру сто-125 г масла або маргарину 0,5 ч. л. соди, погашеної оцтом. Внутренность - свіжа полуниця. желатин Спосіб приготування Тісто скачати у вигляді кулі і на 40 хвилин поставить в холодильник.
    Категория: Випічка | Просмотров: 358 | Добавил: therrint | Дата: 17.04.2010

    Інгредієнти для тіста: 200 мл мінеральної води з газом 350 гр борошна 30 мл оливкової олії 1 ч л сухих дріжджів 1 ч л цукру 1/2 ч л солі для внутренности: 300 гр цукіні (або юного кабачка) біла частина стебла цибулі порею сто гр анчоусів в олії сіль-цукор-перець Спосіб приготування Розводимо дріжджі в теплій мінералці з додаванням цукру і невеликої кількості борошна, даємо набрякнути хвилин 10, поступово підмішує що залишилася, борошно, наприкінці додавши оливкове масло і соль.
    Категория: Випічка | Просмотров: 356 | Добавил: therrint | Дата: 17.04.2010

    Інгредієнти 200 гр. мукі; 130 мл. теплой газованої води; 1,5 ч. л. солі; 5 гр. сухіх дріжджів; 1 ч. л. сахарного піску; 1 ст. л. олівкового масла; 80 гр. моцарелли; сто копченої сьомги; 50 гр. свежего щавлю; оливкова олія. Спосіб приготування Дріжджі розвести в невеликій кількості теплої газованої води, додати цукор і дати настоятися 10 хвилин.
    Категория: Випічка | Просмотров: 411 | Добавил: therrint | Дата: 16.04.2010

    « 1 2 ... 14 15 16 17 18 ... 27 28 »