Главная » 2010 Апрель 19 » Серденька з листкового тіста з яблуками
00:48 Серденька з листкового тіста з яблуками | |
ІнгредієнтиЗаморожене листкове тісто 450 гр2 середніх яблука 30 гр вершкового масла Цукровий пісок Трохи борошна Вишня для прикраси Спосіб приготуванняРозморозити листкове тісто. Покласти по 2 скибочки внахлестку один на інший. Злегка посипати борошном і розкачати завтовшки в 3 мм.Нагріти духовку до 200 градусів. Викласти лист папером для випікання. За допомогою форми вирізати з тіста сердечка і покласти їх на деко. Почистити, розрізати навпіл яблука і видалити серцевину. Нарізати яблука скибочками і викласти на сердечка з тіста. Розтопити вершкове масло і за допомогою пензлика змастити яблука. Посипати цукром. Випікати сердечка на середній полиці духовки 15 хвилин. Після цього прикрасити кожне вишнею. Смачного! | |
|
Всего комментариев: 0 | |