Категории раздела

Мини-чат

Наш опрос

Оцените мой сайт
Всего ответов: 0

Статистика


Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0

Форма входа

Поиск

Календарь

«  Апрель 2010  »
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Вс
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
2627282930

Друзья сайта

  • Которых консультацию назначено.
  • Главная » 2010 » Апрель » 19 » Серденька з листкового тіста з яблуками
    00:48
    Серденька з листкового тіста з яблуками

    Інгредієнти

    Заморожене листкове тісто 450 гр
    2 середніх яблука
    30 гр вершкового масла
    Цукровий пісок
    Трохи борошна
    Вишня для прикраси

    Спосіб приготування

    Розморозити листкове тісто. Покласти по 2 скибочки внахлестку один на інший. Злегка посипати борошном і розкачати завтовшки в 3 мм.
    Нагріти духовку до 200 градусів. Викласти лист папером для випікання. За допомогою форми вирізати з тіста сердечка і покласти їх на деко.
    Почистити, розрізати навпіл яблука і видалити серцевину. Нарізати яблука скибочками і викласти на сердечка з тіста.
    Розтопити вершкове масло і за допомогою пензлика змастити яблука. Посипати цукром. Випікати сердечка на середній полиці духовки 15 хвилин. Після цього прикрасити кожне вишнею.
    Смачного!
    Категория: Випічка | Просмотров: 411 | Добавил: therrint | Рейтинг: 0.0/0
    Всего комментариев: 0