Категории раздела

Мини-чат

Наш опрос

Оцените мой сайт
Всего ответов: 0

Статистика


Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0

Форма входа

Поиск

Календарь

«  Апрель 2010  »
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Вс
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
2627282930

Друзья сайта

  • Которых консультацию назначено.
  • Главная » 2010 » Апрель » 20 » капусняк
    19:20
    капусняк

    Інгредієнти

    1 вилок капусти свіжої
    2 яйця
    тісто: 10 ст. л. сметани
    6 ст. л. майонезу
    12 ст. л. борошна
    сіль за смаком
    розпушувач 2 ч. л.

    Спосіб приготування

    шаткуємо капусту, солимо і перчимо, додаємо зелень і сирі або варені яйця, хто як любить у пирогах
    смажена деко маслом і викладаємо начинку
    яйця збиваємо + решту компонентів, ретельно перемішуємо
    виливаємо тісто на начинку
    і в заздалегідь розігріту духовку при 180 гр. где то на 30 хвилин

    Про рецепті

    начинка може бути й інший, наприклад брокколі + курка + креветки + сир + яйця-теж дуже смачно
    Категория: Випічка | Просмотров: 433 | Добавил: therrint | Рейтинг: 0.0/0
    Всего комментариев: 0