Главная » 2010 Апрель 20 » капусняк
19:20 капусняк | |
Інгредієнти1 вилок капусти свіжої2 яйця тісто: 10 ст. л. сметани 6 ст. л. майонезу 12 ст. л. борошна сіль за смаком розпушувач 2 ч. л. Спосіб приготуванняшаткуємо капусту, солимо і перчимо, додаємо зелень і сирі або варені яйця, хто як любить у пирогахсмажена деко маслом і викладаємо начинку яйця збиваємо + решту компонентів, ретельно перемішуємо виливаємо тісто на начинку і в заздалегідь розігріту духовку при 180 гр. где то на 30 хвилин Про рецептіначинка може бути й інший, наприклад брокколі + курка + креветки + сир + яйця-теж дуже смачно | |
|
Всего комментариев: 0 | |