Главная » 2010 Апрель 21 » Серденька з песто (варіант)
18:39 Серденька з песто (варіант) | |
Інгредієнти300 гр. мороженого листкового тіста,70-сто гр. семечек очищених, 1/2 лимона з цедрою (без кісточок!), 2 ч. л. суш. базіліка, 1 великий зубчик часнику, 50 (можна трохи більше) гр. сира, сіль, перець, 6 ст. л. раст (олівк. ) олії. Спосіб приготуванняП'ятниця, для того, щоб вечір вдався,потрібно підготуватися заздалегідь, все продумат' . . Пиво-в холодильник, а до нього спечемо по-швидкому відмінне печиво! Роздобудемо листкове тісто з морозилки, нехай размoражівается, а самі приготуємо песто: насіння обсмажити на сухій сковороді, сир натремо на кр. терке, очистимо чесок, лимон розрізатимемо і видалимо кісточки. Отправляем в кухонний комбайн насіння, сир, часник, сух. базілік, раст. масло, лимон, посолити і поперчити злегка, подрібнити. Розігріваємо духовку до 200 °. Покладемо на лист пергамент. Пласти листкового тіста змащуємо песто і звертаємо в рулетики з обох сторін, ролик нарізаємо скибочками шириною ок. 1 см. , викладаємо на пергамент (у мене з 300гр. теста вийшло 32 печива) і відправляємо в духовку на середню поличку нa 15 хвилин, готово!!! Остудив печиво, до речі, воно добре зберігається в жерстяної банку . . Бажаю вам чудового проведення часу !!! | |
|
Всего комментариев: 0 | |