Категории раздела

Мини-чат

Наш опрос

Оцените мой сайт
Всего ответов: 0

Статистика


Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0

Форма входа

Поиск

Календарь

«  Апрель 2010  »
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Вс
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
2627282930

Друзья сайта

  • Которых консультацию назначено.
  • Главная » 2010 » Апрель » 21 » Серденька з песто (варіант)
    18:39
    Серденька з песто (варіант)

    Інгредієнти

    300 гр. мороженого листкового тіста,
    70-сто гр. семечек очищених,
    1/2 лимона з цедрою (без кісточок!),
    2 ч. л. суш. базіліка,
    1 великий зубчик часнику,
    50 (можна трохи більше) гр. сира,
    сіль, перець,
    6 ст. л. раст (олівк. ) олії.

    Спосіб приготування

    П'ятниця, для того, щоб вечір вдався,
    потрібно підготуватися заздалегідь, все продумат' . .
    Пиво-в холодильник,
    а до нього спечемо по-швидкому відмінне печиво!
    Роздобудемо листкове тісто з морозилки,
    нехай размoражівается, а самі приготуємо песто:
    насіння обсмажити на сухій сковороді,
    сир натремо на кр. терке, очистимо чесок,
    лимон розрізатимемо і видалимо кісточки.
    Отправляем в кухонний комбайн насіння, сир, часник,
    сух. базілік, раст. масло, лимон,
    посолити і поперчити злегка, подрібнити.
    Розігріваємо духовку до 200 °.
    Покладемо на лист пергамент.
    Пласти листкового тіста змащуємо песто
    і звертаємо в рулетики з обох сторін,
    ролик нарізаємо скибочками шириною ок. 1 см. ,
    викладаємо на пергамент
    (у мене з 300гр. теста вийшло 32 печива)
    і відправляємо в духовку на середню поличку
    нa 15 хвилин, готово!!!
    Остудив печиво, до речі,
    воно добре зберігається в жерстяної банку . .
    Бажаю вам чудового проведення часу !!!
    Категория: Випічка | Просмотров: 445 | Добавил: therrint | Рейтинг: 0.0/0
    Всего комментариев: 0