Інгредієнти Масло вершкове 200, бринза 200, борошно 200, джем 200.
Спосіб приготування збивають вершкове масло, додають подрібнену овечу бринзу і борошно і розгортають тісто в пласт товщиною 0,5 см. Вирізають з тіста склянкою гуртки, з'єднують їх попарно яких-небудь джемом і випікають на деку в духовці .
Категория:
Випічка
|
Просмотров:
456
|
Добавил:
therrint
|
Дата:
30.04.2010
|
Інгредієнти 1 кг борошна
600 мл молока
сто г цукру
70 г маргарину
10 г дріжджів
10 г солі (чайна ложка з невеликою гіркою)
Повидло або джем для внутренности
Ванілін за смаком (я взагалі не додавала)
1 яйце (за бажанням, можна і без яєць)
0,5 склянки цукрового сиропу
Спосіб приготування Підігріти молоко, розчинити в ньому дріжджі, додати цукор, сіль, (яйце і ванілін), борошно і замісити тісто.
Категория:
Випічка
|
Просмотров:
426
|
Добавил:
therrint
|
Дата:
29.04.2010
|
Інгредієнти Тісто: Яйця - 6 шт
Цукор - 180 гр
Борошно - 120 гр
Какао - 60 гр
крохмаль - 80 гр
Ванілін
Внутренность і прикраса: Полуниця - 350 гр
Сливки/35%/- 350 мл
Шоколад темний - 300 гр
Ванілін
Спосіб приготування Нагріти духовку до 175 ", змастити жиром/маслом/дно рознімної форми/26 см/.
Категория:
Випічка
|
Просмотров:
693
|
Добавил:
therrint
|
Дата:
28.04.2010
|
Інгредієнти Черствий білий хліб - 300 г
Сир - 150 г
Помідор - 1 шт
Яйця - 2 шт
Молоко - сто мл
Сіль, перець.
Спосіб приготування Черствий білий хліб нарізати кубиками. Жовтки яєць відокремити від білків. Залити хліб сумішшю молока і жовтків, посолити і поперчити за смаком, залишити в холодильнику на ніч.
Категория:
Випічка
|
Просмотров:
375
|
Добавил:
therrint
|
Дата:
28.04.2010
|
Інгредієнти Борошно 750, сметана 200, молоко 200, яйце 1 шт., комбіжир 150, цукор 80, сіль.
Спосіб приготування З борошна, сметани, молока, яєць, цукру, солі, замішують круте тісто і ставлять його на расстойку. Через півгодини тісто розкочують на видовжені тонкі коржі, кожен коржик розрізають посередині, вивертають бантиком і смажать у фритюрі.
Категория:
Випічка
|
Просмотров:
492
|
Добавил:
therrint
|
Дата:
28.04.2010
|
Інгредієнти На 12 тістечок:
1/4 л білого вина
1 лимон або 3 ст. л. лимонного соку
75 г цукру
750 г яблук
Для тіста:
150 г рослинної маргарину
175 г цукру
сіль
8 яєць
сто г будь-якого шоколаду
175 г меленого мигдалю
75 г борошна
Крім того:
Жир для змащування дека
400 г брусниці
20 г желатину
3/4 л вершків
1 пакетик ванільного цукру
фігурний шоколад для прикраси
Спосіб приготування Вино з лимонним соком, цукром і тертої лимонної цедрою довести до кипіння.
Категория:
Випічка
|
Просмотров:
359
|
Добавил:
therrint
|
Дата:
28.04.2010
|
Інгредієнти Борошно 35, бруква 20, сметана 10, крупа перлова або гречана 10, яйце 1/2 шт., Шквар 5, цибуля ріпчаста 15, масло 10, сіль.
Спосіб приготування Сиру брукву дрібно рубають, солять і змішують з перлової або гречаною кашею, шкварками, смаженою цибулею.
Категория:
Випічка
|
Просмотров:
424
|
Добавил:
therrint
|
Дата:
28.04.2010
|
Інгредієнти ТІСТО:
На 1 кг. борошна
Молоко 400 мл.
Дріжджі (сухий) 11 гр.
Яйце 3 шт.
Цукор 5 ст. л.
Маргарин 70 гр.
Сіль 1 ч. л
--------------------
ВНУТРЕННОСТЬ:
Анчоуси 70 гр.
Цибуля-порей 1 стебло (великий)
Яйце вар. 2 шт.
Спосіб приготування Поставити опару з усього молока, 3 ст.
Категория:
Випічка
|
Просмотров:
367
|
Добавил:
therrint
|
Дата:
28.04.2010
|
Інгредієнти * Для дріжджового тіста:
* 500 -600 г борошна
* 200 г масла
* 1 склянку молока
* 1 пачка сухих дріжджів (7 г)
* 2 столових ложки цукру
* 1 чайна ложка солі
* Для внутренности:
* Упаковка заморожених овочів
* 125 г рису
* 200 мл вершків
* 250 мл води
* Сіль, перець,
* Трохи борошна,
* Різна зелень у вигляді спецій
* Жовтки для обмазки
Спосіб приготування Висипати овочі на сковорідку з олією і злегка обсмажити.
Категория:
Випічка
|
Просмотров:
318
|
Добавил:
therrint
|
Дата:
28.04.2010
|
Інгредієнти Для тіста:
1 склянка сметани
1 пачка маргарину
1 яйце
трохи солі і соди
3 склянки борошна
Для внутренности:
Капуста
3-4 варених яйця
спеції, сіль
Спосіб приготування Розтопити маргарин, додати інші інгредієнти і замісити тісто. Воно має бути м'яким та еластичним.
Категория:
Випічка
|
Просмотров:
312
|
Добавил:
therrint
|
Дата:
27.04.2010
| « 1 2 ... 12 13 14 15 16 ... 27 28 » |